Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bilgi doğru mu? Eğer öyleyse bu bizim başkanın arrık bir turuva atı olduğuna kanaat getiricem. Ayağına gelen Gedson'u almayıp birde Beka Beka'yı almamak için insanın hain olması gerekir.Besiktas yada fenerbahce diye duydum menajeri mekik dokuyor su an.
Bizimkiler gorusme talebini reddetmis divan kurulu nedeniyle gundemimiz dolu demisler.
fenere giderse olabilirBu bilgi doğru mu? Eğer öyleyse bu bizim başkanın arrık bir turuva atı olduğuna kanaat getiricem. Ayağına gelen Gedson'u almayıp birde Beka Beka'yı almamak için insanın hain olması gerekir.
Linkte varya işte benim önceki mesajda.haber yok mu ne yapmış gelip de bayılıyorsunuz saçma haberler açmaya
Hayır abi bunu da kaçırmayalım. İkinci Gedson vakası olur kafamızı duvarlara vururuz. Yönetim uyuyormu kaçan balık büyük olur. Bu çocuk bölgesinin Gedson'u.Beka Beka, Başakşehir yolunda. (Ali Naci Küçük)
Gedson'u izledik biliyoz da Beka Beka'nın pek maçlarını izlemedim.Gustavo Assunção gibi de çıkabilir..Hayır abi bunu da kaçırmayalım. İkinci Gedson vakası olur kafamızı duvarlara vururuz. Yönetim uyuyormu kaçan balık büyük olur. Bu çocuk bölgesinin Gedson'u.
Değil abi ben izledim.Gedson'u izledik biliyoz da Beka Beka'nın pek maçlarını izlemedim.Gustavo Assunção gibi de çıkabilir..
Değil abi ben izledim.
Şöyle bir twit var sahibini bilmiyorum.
Abi Beka Beka gelsin ben Burak Elmas'ın ibrasına razıyım. Birde şu Gedson zorla kendi kendine gelirse üç sene bu yönetime ses etmem. Heyecanladım yahuBurak Elmas'ın ya tutarsa hamlesi gibi hissettim.İsterse Ronaldo-Messi'yi getirsin yine de İbra Edilmemeli..
Iyi topcu ama soz konusu genc oyuncu olunca insanlar abartmayi seviyorlar. Zaten su an takimda 14 yabanci var bize gelme ihtimali yok.Gedson'u izledik biliyoz da Beka Beka'nın pek maçlarını izlemedim.Gustavo Assunção gibi de çıkabilir..
Fikrine saygılıyım abi ama Burak Elmas öyle nefret ettirdi ki kendinden İbra Edilmemesini istemekten başka bi düşüncem yok.İyi takım kursun yine kulübü savunamayacak bu adam..Abi Beka Beka gelsin ben Burak Elmas'ın ibrasına razıyım. Birde şu Gedson zorla kendi kendine gelirse üç sene bu yönetime ses etmem. Heyecanladım yahu