Alexis Beka Beka, Başakşehir İçin İstanbul'da

Oğlum saçmalamayın Burak çulsuzunteki hayatta alamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Burak'ın biri Milli Takımı yaktı, öbürüde hergün bizi yakıyor. Ulan manyakmısınız kardeşim alsanıza şu adamı, feshet Pulgar'ı. Kulübü forumdan biri yönetse ortasahamız Beka - Gedson olacaktı. Turuva atı mısın nesin sen Burak Elmas.

bu noldu ya anlasti mi bir takımla haber var mı?

Başakşehir alıp Sivas'a kiralasa bomba olur tam Burak elmaslik iş

Çok acayip derecede takıntılı bir taraftar kitlemiz var. Ne alaka bu herif? Neden herkes böyle yanıp tutuşuyor?

Çok acayip derecede takıntılı bir taraftar kitlemiz var. Ne alaka bu herif? Neden herkes böyle yanıp tutuşuyor?
daş gibi orta saha. Parazitleri izleye izleye orta saha nedir unuttuk heralde.
Bu sene alinan iki kiralik yabanci var toplam maliyeti 1.5 milyon euro toplam 90 dakika forma giymediler hani.

daş gibi orta saha. Parazitleri izleye izleye orta saha nedir unuttuk heralde.
Bu sene alinan iki kiralik yabanci var toplam maliyeti 1.5 milyon euro toplam 90 dakika forma giymediler hani.
Yani işsiz değilim iki Lokomotiv maçı izledim o da bizimle oynadıkları maçlardı. Standart bir herif bunun gibi yüzlercesi vardır.

Gustavo ve Pulgar'ın işe yaramaz olması bu herifi iyi yapmaz ki.

Yani işsiz değilim iki Lokomotiv maçı izledim o da bizimle oynadıkları maçlardı. Standart bir herif bunun gibi yüzlercesi vardır.

Gustavo ve Pulgar'ın işe yaramaz olması bu herifi iyi yapmaz ki.
işsizlikle ne alakası var durumun. Bir oyuncunun iyi olup olmadigini 3-4 maç izlemen bile yeterli hatta bazen fazla bile. Bizimle oynadığı maç referansı bile yeterli bu herifte.
Şimdi olaya şöyle bak bu herif baskıyı kırıp oyunun yönünü değiştirebiliyor mu. Cevap evet.
Peki 40 küsür maç oynadık bir tane maçta bunu yapan oyuncumuz var mı?

An itibariyle transfer edebileceğin en sağlam oyuncu. Fırsat transferi.
Seneye de muhtemelen rusyada bulunan bu durum devam edecek ve en azından yazın bir fırsatın var adamlar aldığı paraya bırakabilseler artvinden edirneye halay çekeriz.

Standart bir herif de değil.

işsizlikle ne alakası var durumun. Bir oyuncunun iyi olup olmadigini 3-4 maç izlemen bile yeterli hatta bazen fazla bile. Bizimle oynadığı maç referansı bile yeterli bu herifte.
Şimdi olaya şöyle bak bu herif baskıyı kırıp oyunun yönünü değiştirebiliyor mu. Cevap evet.
Peki 40 küsür maç oynadık bir tane maçta bunu yapan oyuncumuz var mı?

An itibariyle transfer edebileceğin en sağlam oyuncu. Fırsat transferi.
Seneye de muhtemelen rusyada bulunan bu durum devam edecek ve en azından yazın bir fırsatın var adamlar aldığı paraya bırakabilseler artvinden edirneye halay çekeriz.

Standart bir herif de değil.
İşsizlik sert olmuş özür dilerim hobi olarak Lokomotiv Moskova'yı takip edenler vardır eminim. Bu 3-4 maç 1-2 maç yeterli işine hiç katılmıyorum çünkü Taylan'ın, Berkan'ın, Cicaldau'nun vs. öyle birkaç maçları var ki aşırı iyi oyuncular sanırsın ama öyle değil işte.

Öyle bir anlatıyorlar ki sanki Thomas Partey. Bir kere adamı topa sahip olan takımda düzenli izlemek lazım presi kırmada nasıl olduğunu anlamak için. Bir de Rusya'ya dönecek bu oyuncular öyle ah vah denecek oyuncular olsa bile 3 ay antrenman niyetine takılıp gidecek yani.

Öyle olmasa bile bunun gibi elini sallasan ellisi. Aynısı Gedson için de geçerli hatta bize yazılan çoğu oyuncu için geçerli. Bu sağlıksız seviyede takıntılı olma hali sadece transferi zorlaştırıp pahalı hale getiriyor başka da bir şeye yaramıyor.

İşsizlik sert olmuş özür dilerim hobi olarak Lokomotiv Moskova'yı takip edenler vardır eminim. Bu 3-4 maç 1-2 maç yeterli işine hiç katılmıyorum çünkü Taylan'ın, Berkan'ın, Cicaldau'nun vs. öyle birkaç maçları var ki aşırı iyi oyuncular sanırsın ama öyle değil işte.

Öyle bir anlatıyorlar ki sanki Thomas Partey. Bir kere adamı topa sahip olan takımda düzenli izlemek lazım presi kırmada nasıl olduğunu anlamak için. Bir de Rusya'ya dönecek bu oyuncular öyle ah vah denecek oyuncular olsa bile 3 ay antrenman niyetine takılıp gidecek yani.

Öyle olmasa bile bunun gibi elini sallasan ellisi. Aynısı Gedson için de geçerli hatta bize yazılan çoğu oyuncu için geçerli. Bu sağlıksız seviyede takıntılı olma hali sadece transferi zorlaştırıp pahalı hale getiriyor başka da bir şeye yaramıyor.
bu saatten sonra rusya ve ukraynadan kaçan hicbir futbolcunun geri donecegini sanmiyorum.
Şimdi bak beka bekadan da gedsondan da daha iyileri var mıdır? Bulunabilir mi? Evet. Gedson transferinden sonra bunu bende yazdim da. Eline eğer bir fırsat geciyorsa bunu değerlendiremiyorsak orada problem başlar iste.

Hazır adam eline kadar gelmiş. 3 ay antrenman niyetine gidecek olan oyuncu pulgar. 28 yaşında italyada oynuyor az ben gideceğim dese italyada bir yere kapağı atar zaten kendini kasacak bir olay yok. Bunda öyle bir durum yok adam ambargonun olduğu bir ülkede 20 yaşında ve 7 aydır bulunduğu bir ülke. Acil bir şekilde kendini bir yerlere göstermesi lazım ki geri gitmesin.

Bizdeki oyuncularla kıyaslanamyacak bir oyuncu.

Şimdi biz sanıyoruz ki campos alın kardeşim size liste yaptım diyecek.
Biz dahil 10 kulüple aynı ilişkisi var. Seneye avrupası olmayan bu kulübe kendinlistesindeki potansiyeli olan oyuncuyu niye getirsin.

Duyum sayfalarına göre Beka Beka menajeriyle Başakşehir kulüp binasındaymış.1-2 gün içinde açıklanır diyolar..

Geri
Üst Alt