Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.113
- 48.639
- 4.843
Oğlum saçmalamayın Burak çulsuzunteki hayatta alamaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamı niye begenmiyon rengim
Okan-Aanholt-Yunus'u nereye sattık![]()
Sanırım varlığından bile haberleri yok. Ne Gedson'un ne Beka'nın.Peki bı italyan spprtif dirrtör ile campos ne işe yarıyor böyle bi fırsat transferini bile yapamıyosak.
Başakşehir aldı diyolar da açıklama yok..bu noldu ya anlasti mi bir takımla haber var mı?
Başakşehir aldı diyolar da açıklama yok..
daş gibi orta saha. Parazitleri izleye izleye orta saha nedir unuttuk heralde.Çok acayip derecede takıntılı bir taraftar kitlemiz var. Ne alaka bu herif? Neden herkes böyle yanıp tutuşuyor?
Yani işsiz değilim iki Lokomotiv maçı izledim o da bizimle oynadıkları maçlardı. Standart bir herif bunun gibi yüzlercesi vardır.daş gibi orta saha. Parazitleri izleye izleye orta saha nedir unuttuk heralde.
Bu sene alinan iki kiralik yabanci var toplam maliyeti 1.5 milyon euro toplam 90 dakika forma giymediler hani.
işsizlikle ne alakası var durumun. Bir oyuncunun iyi olup olmadigini 3-4 maç izlemen bile yeterli hatta bazen fazla bile. Bizimle oynadığı maç referansı bile yeterli bu herifte.Yani işsiz değilim iki Lokomotiv maçı izledim o da bizimle oynadıkları maçlardı. Standart bir herif bunun gibi yüzlercesi vardır.
Gustavo ve Pulgar'ın işe yaramaz olması bu herifi iyi yapmaz ki.
İşsizlik sert olmuş özür dilerim hobi olarak Lokomotiv Moskova'yı takip edenler vardır eminim. Bu 3-4 maç 1-2 maç yeterli işine hiç katılmıyorum çünkü Taylan'ın, Berkan'ın, Cicaldau'nun vs. öyle birkaç maçları var ki aşırı iyi oyuncular sanırsın ama öyle değil işte.işsizlikle ne alakası var durumun. Bir oyuncunun iyi olup olmadigini 3-4 maç izlemen bile yeterli hatta bazen fazla bile. Bizimle oynadığı maç referansı bile yeterli bu herifte.
Şimdi olaya şöyle bak bu herif baskıyı kırıp oyunun yönünü değiştirebiliyor mu. Cevap evet.
Peki 40 küsür maç oynadık bir tane maçta bunu yapan oyuncumuz var mı?
An itibariyle transfer edebileceğin en sağlam oyuncu. Fırsat transferi.
Seneye de muhtemelen rusyada bulunan bu durum devam edecek ve en azından yazın bir fırsatın var adamlar aldığı paraya bırakabilseler artvinden edirneye halay çekeriz.
Standart bir herif de değil.
bu saatten sonra rusya ve ukraynadan kaçan hicbir futbolcunun geri donecegini sanmiyorum.İşsizlik sert olmuş özür dilerim hobi olarak Lokomotiv Moskova'yı takip edenler vardır eminim. Bu 3-4 maç 1-2 maç yeterli işine hiç katılmıyorum çünkü Taylan'ın, Berkan'ın, Cicaldau'nun vs. öyle birkaç maçları var ki aşırı iyi oyuncular sanırsın ama öyle değil işte.
Öyle bir anlatıyorlar ki sanki Thomas Partey. Bir kere adamı topa sahip olan takımda düzenli izlemek lazım presi kırmada nasıl olduğunu anlamak için. Bir de Rusya'ya dönecek bu oyuncular öyle ah vah denecek oyuncular olsa bile 3 ay antrenman niyetine takılıp gidecek yani.
Öyle olmasa bile bunun gibi elini sallasan ellisi. Aynısı Gedson için de geçerli hatta bize yazılan çoğu oyuncu için geçerli. Bu sağlıksız seviyede takıntılı olma hali sadece transferi zorlaştırıp pahalı hale getiriyor başka da bir şeye yaramıyor.