Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de merak ediyorum bunu. Gerçekten izlediğiniz, takip ettiğiniz bir oyuncu olduğu için mi istiyorsunuz yoksa sadece bizim maçta Lokomotiv'in kıpırtı gösteren tek oyuncusu olduğu için mi istiyorsunuz? Ben doğru düzgün izlemedim, istatistiklerine baktığımızda da hiç iyi bir sezon geçirmiş gibi durmuyor. Belki Rusya soğuğuna alışamamıştır.
Maç başına mevkisine göre çok ciddi top kaybıyla oynamış, yine mevkisine göre top çalma, şut önleme istatistikleri de düşük görünüyor. Üstelik orta sırada mücadele eden bir takımda geçirdi sezonu. Başarılı pas yüzdesi de düşük görünüyor ama bunun tek etkeni kendisi olamaz tabii ki. Maç başına kötü kontrol oranı da yüksek görünüyor WhoScored'a göre. İstatistiklerinde göze çarpan tek şey adam geçebiliyor oluşu. Ndiaye gibi anlık patlayıcılığıyla topu ileri taşıyor anladığım kadarıyla.
Tamam genç, Fransa altyapılı, bize karşı da bizim muhteşem orta sahamızın önünde fena bir görüntü vermedi ama gerçekten maçını izleyip de istatistikleri oyununu yansıtmıyor diyebilecek bir arkadaş var mı? En azından biz de futbolcuyu tanımış oluruz bu vesileyle. Çünkü istatistikler oynadığı takıma, yanında oynayan futbolculara göre bazen anlamını yitiriyor
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.