Ali Akman Kadro Dışı Bırakıldı

Sadece bizim ülkede olabilecek bir saçmalık.

Yazık çok yazık çok...

kulüp gelip diyor ki gel sözleşme uzat söz seni satacağız, tamam kardeşim de oyuncu açısından düşün seni daha uygun maliyete alacak kulüp neden daha pahalıya alsın :D

Besle, büyüt, yetiştir, oynat, herif gitsin bedavaya gavur takımına imza bassın. Bence kadro dışı bırakmaları bile fazla, bende olsa transfer sezonu kapandıktan 10 dakika sonra kapının önüne koyardım o tesislere ilk gelirken yanında getirdiği Nike 90 bavuluyla.
haha bursa baskanı meme emzirmis sanki kazık kadar herife. baskasının sırtından para kazanmaya cok meraklıysa spor kulubu degil pavyon isletsin gavat.

haha bursa baskanı meme emzirmis sanki kazık kadar herife. baskasının sırtından para kazanmaya cok meraklıysa spor kulubu degil pavyon isletsin gavat.

1612294542568.webp

boşuna tartısma cıkmıs futbolcu vefa acısından hatalı belki ama kulüpte hatalı 1 yıl sözlesme uzatabılırdı sezon basında

ya bu çocuğun dedesi bursa eski belediye başkanı Hikmet Şahin.Herkes bilmeden sallıyor.3-4 milyonluk kent bunun dedesıne oy atmış zengin bir aile.15-20 milyon kazandırmasın 1-2 milyon kazandırsaydı kimse bir şey demezdi.silinip gidecek bu msjım kalsın herkes görecek.

Bir genç oyuncunun 2 yıldan az kalan sözleşmesi varsa o takım hatalıdır bence, 2 yıl olduğu anda yenilemeliydi Bursa ki iyi bir zam ve çıkış maddesi ile yenileyebilirlerdi çünkü 2 yıldan az kaldığı anda birisi talip olduğunda ve fiyatı beğenmediğinde ertesi sene bedava giderim kozu oyuncu ve menajerinin elinde oluyor bu nedenle 2 yıl kaldığında sözleşme uzatmalısın

mesela Marcao'nun sözleşmesini lig bitmeden uzatmalıyız bu yaz 1 yıl kalacak

Bir genç oyuncunun 2 yıldan az kalan sözleşmesi varsa o takım hatalıdır bence, 2 yıl olduğu anda yenilemeliydi Bursa ki iyi bir zam ve çıkış maddesi ile yenileyebilirlerdi çünkü 2 yıldan az kaldığı anda birisi talip olduğunda ve fiyatı beğenmediğinde ertesi sene bedava giderim kozu oyuncu ve menajerinin elinde oluyor bu nedenle 2 yıl kaldığında sözleşme uzatmalısın

mesela Marcao'nun sözleşmesini lig bitmeden uzatmalıyız bu yaz 1 yıl kalacak
Bursa uzatmak istedi zaten ama bu şark kurnazları transferde bonservisi imza parası olarak cebe atarım diye imzalamadı

Bursa uzatmak istedi zaten ama bu şark kurnazları transferde bonservisi imza parası olarak cebe atarım diye imzalamadı

bu çocuk geçen sene hafiften parladı yalnız ve parlamadan önce 2 yıl sözleşmesi vardı yani daha oynatmadan potansiyelini bildikleri için sözleşme yapmaları lazımdı hem daha ucuza hatta baya bir ucuza yapabilirlerdi, koca Bursa takımında hiç mi potansiyel değerlendirebilecek birisi yok o yüzden bence hatanın büyüğü Bursa da

oyuncu parladıktan sonra tabi ki imzalamaz ve yönlendirirler

Bence vefa bir erdemdir

Bazi arkadaslarin neden hirs ve ihtirasi birer erdem gibi gorduklerini anliyorum lakin insan ruhunu boyle protestan ahlakinin avuclarina birakmamalidir

Hangi devirde yaşıyoruz ? Klübün geleceğini 19 yaşında bir çocuk üzerinden kazanılan paramı kurtaracak.
Adam o golleri attı sende puan kazandın. Karşılığını fazlasıyla ödemiş ama sen adama askeri ücret vermişsin, şimdi debeleniyorsun.

Biz kimi böyle ortada bırakmışız , birde bizle kıyaslıyorlar. Bizden giden herkes fazlasını alarak gitti.

ulan empati yapıyorum bursaspor un başkanıyım elimde potansiyeli en kötü 10 milyon euro olan kendi yetiştirdiğim bokunu temizlediğim çocuk bedavaya gavur takımına imza atmış... onun varya emdiği sütü bur getirirdim kadro dışı bırakmak yetmez
kanunen hakkım varsa bu vefasız haine her sabah ve akşam mıntıka temizliği yaptırırdım.
alsın yeteneğini bir yerine soksun böyle hainlere prim vermeyeceksin.
bunun gibi yetenekli olup fazla para uğruna kulubünü ülkesini değerlerini satan hainlere
"bedava giden anasının hörekesine gideri" beyinlerine vura vura öğreteceksin.
şehirde yaşadığı her günü cehenneme çevireceksin gördüğün her sokakta yüzüne tüküreceksin.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden gittin neden Avrupa'yı tercih ettin diye sorarlarsa beni şu an kadro dışı bırakan zihniyetten kurtulmak için demelisin ...

Kadro dışı bırakmayın başka genç forvetiniz varsa onu sahaya sürün.

Bence Bursa haklı. Nasıl Belezoğlu Okan bedavaya gittiler diye kızıyorsak Bursa’ya da hak vermeliyiz. Sonuçta altyapıların maliyeti var. 100 kişiye emek veriyorsun 1 kişi çıkartıyorsun o da hiçbir şey kazandırmadan gidiyor. Şu krizde en azından 2-3 m euro para kazandırmalıydı.

ulan empati yapıyorum bursaspor un başkanıyım elimde potansiyeli en kötü 10 milyon euro olan kendi yetiştirdiğim bokunu temizlediğim çocuk bedavaya gavur takımına imza atmış... onun varya emdiği sütü bur getirirdim kadro dışı bırakmak yetmez
kanunen hakkım varsa bu vefasız haine her sabah ve akşam mıntıka temizliği yaptırırdım.
alsın yeteneğini bir yerine soksun böyle hainlere prim vermeyeceksin.
bunun gibi yetenekli olup fazla para uğruna kulubünü ülkesini değerlerini satan hainlere
"bedava giden anasının hörekesine gideri" beyinlerine vura vura öğreteceksin.
şehirde yaşadığı her günü cehenneme çevireceksin gördüğün her sokakta yüzüne tüküreceksin.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asıl gencecik cocukların sırtından para kazanmaya calısan, kurdugu tezgah bozulunca cocuga ahlaksızlık iftirası atan bu yoneticilerin yuzune tukureceksin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt