Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Etik olan birazcıkta olsa para kazandırmasıydı. Hatta verin 1-2 milyon euro şimdiden geleyim deseydi bile olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum renktaşım.Kimse olayi biliyor ama salliyor.
Burda Ayhan Akman ve Ali Akman Bursaspor ayip etti.
Ayhan sen cocugu biraksaydin baska olurdu.
Bursaspor, Ali Akmana sözlesme uzat istedigin cikis bedelini yaz, istedigini kulübe gidebilirsin ama öbür arkadaslarin gibi sözlesmeni uzat dediler
450 Mio TL Borc var Bursasporun.
Cikis Bedeli 5000.000 veya 1 Mio € olsa bile o kulübler öder.
2 senedir sana Bursaspordan teklif geldi bize destek ol, sözlesmeni ilestirelim dediler, cikis bedeli sen belirle dediler, fazla para sundular sen hep aileme görüsmeliyim dedin.
Ayhani dinledin cocuk, uzatmadin o sözlesmeyi
Ayhanda simdi artist artist, Asgari ücretle oynuyordu birakin diyor.
Bursaspor emek vermis, yetistirmis 3 5 sende kazanacaksin diye yapilirmi bu ?
13 yasindan beri emek vermisler bu cocuga!
Bizde Ozan Kabak veya Arda böyle yapsa neler olurdu neler?
Emre Ünal bile imzalayip gitti!
Olay budur, öbür arkadaslari sözlesmeyi uzatti.
2,3 bizim Kulüb kazansin simdi Eintracht Frankfurt bedelsiz aldi, Parayi kazanir.
Bursaspor yetistirdi bedelsiz gitti.
Yakismadi size!
bu ne ?Besle, büyük, yetiştir, oynat, herif gitsin bedavaya gavur takımına imza bassın. Bence kadro dışı bırakmaları bile fazla, bende olsa transfer sezonu kapandıktan 10 dakika sonra kapının önüne koyardım o tesislere ilk gelirken yanında getirdiği Nike 90 bavuluyla.
bu ne ?
Benim hikayemdir, hmm. Anladim. Sanirim.Bu senin hikayendir.
Benim hikayemdir, hmm. Anladim. Sanirim.
Cashley Cole sevmem, Nasri sevmem, Fabregas sevmem, RvP sevmem, Sanchez sevmem.Ashley Cole sever misin?
Cashley Cole sevmem, Nasri sevmem, Fabregas sevmem, RvP sevmem, Sanchez sevmem.
Da benim sevip sevmemem onemli degil. Bosman kurali kullanmis adam tercihini yapmis bunada saygi duymak lazim. Bursaspor sonra kiz tripi atmis iste baska bisey degil.
Diyelim ki isyerindesin 1 senelik sozlesme imzaladin, 7-8 ay sonra eger bir uzatma teklifi gelmedigise dogal olarak yeni is aramaya baslarsin. Buldun diyelim simdiki is verende aa neden buldun deme hakki var mi? Sana mi soracam aslanim nereyle anlasacagami? Bide ustune is veren de son 4 ay mobbing uygulamaya baslamaz mi?
Sevip sevmemen ayri bir konu ama tamamen asshurt 1 Bursaspor var suan.