Ali Akman Kadro Dışı Bırakıldı

Etik olan birazcıkta olsa para kazandırmasıydı. Hatta verin 1-2 milyon euro şimdiden geleyim deseydi bile olurdu.

Doğru yaptılar hatta az bile. Sen alt yapısında yetiş, A takımında şans verilsin 11 oyna, sonra düşman gibi bedavaya çek git öyle mi? Var mı böyle bir nankörlük? Birde Ayhan amcası çıkmış "bu çocuk size ne yaptı" diyor ulan daha napacak? Bu çocuğun kemiksiz 5 milyon Euro ederi var ulan yazık değil mi yetiştiğin takıma? Resmen sinirim bozuldu şu tiplere akşam akşam ya.

Transferin duyurulmasi oyuncuya zarar vermis oldu

Bursa hakli bence

Ama transfer aciklanmamis olsaydi oynamaya devam ederdi bu kesin

Kimse olayi biliyor ama salliyor.

Burda Ayhan Akman ve Ali Akman Bursaspor ayip etti.
Ayhan sen cocugu biraksaydin baska olurdu.

Bursaspor, Ali Akmana sözlesme uzat istedigin cikis bedelini yaz, istedigini kulübe gidebilirsin ama öbür arkadaslarin gibi sözlesmeni uzat dediler
450 Mio TL Borc var Bursasporun.
Cikis Bedeli 5000.000 veya 1 Mio € olsa bile o kulübler öder.
2 senedir sana Bursaspordan teklif geldi bize destek ol, sözlesmeni ilestirelim dediler, cikis bedeli sen belirle dediler, fazla para sundular sen hep aileme görüsmeliyim dedin.
Ayhani dinledin cocuk, uzatmadin o sözlesmeyi

Ayhanda simdi artist artist, Asgari ücretle oynuyordu birakin diyor.
Bursaspor emek vermis, yetistirmis 3 5 sende kazanacaksin diye yapilirmi bu ?

13 yasindan beri emek vermisler bu cocuga!
Bizde Ozan Kabak veya Arda böyle yapsa neler olurdu neler?
Emre Ünal bile imzalayip gitti!

Olay budur, öbür arkadaslari sözlesmeyi uzatti.
2,3 bizim Kulüb kazansin simdi Eintracht Frankfurt bedelsiz aldi, Parayi kazanir.
Bursaspor yetistirdi bedelsiz gitti.

Yakismadi size!

Son düzenleme:
Kimse olayi biliyor ama salliyor.

Burda Ayhan Akman ve Ali Akman Bursaspor ayip etti.
Ayhan sen cocugu biraksaydin baska olurdu.

Bursaspor, Ali Akmana sözlesme uzat istedigin cikis bedelini yaz, istedigini kulübe gidebilirsin ama öbür arkadaslarin gibi sözlesmeni uzat dediler
450 Mio TL Borc var Bursasporun.
Cikis Bedeli 5000.000 veya 1 Mio € olsa bile o kulübler öder.
2 senedir sana Bursaspordan teklif geldi bize destek ol, sözlesmeni ilestirelim dediler, cikis bedeli sen belirle dediler, fazla para sundular sen hep aileme görüsmeliyim dedin.
Ayhani dinledin cocuk, uzatmadin o sözlesmeyi

Ayhanda simdi artist artist, Asgari ücretle oynuyordu birakin diyor.
Bursaspor emek vermis, yetistirmis 3 5 sende kazanacaksin diye yapilirmi bu ?

13 yasindan beri emek vermisler bu cocuga!
Bizde Ozan Kabak veya Arda böyle yapsa neler olurdu neler?
Emre Ünal bile imzalayip gitti!

Olay budur, öbür arkadaslari sözlesmeyi uzatti.
2,3 bizim Kulüb kazansin simdi Eintracht Frankfurt bedelsiz aldi, Parayi kazanir.
Bursaspor yetistirdi bedelsiz gitti.

Yakismadi size!
Katılıyorum renktaşım.
Bu çocuğun rahat 5 m ederi var.
Bu sene olmazsa seneye Frankfurt üstü takımlar bile bu paraya alabilir di.

Demek ki çocuk kendine güvenmeyip uzatmadı. Yolu açık olsun ama Bursa'da ona artık aş yok.

Gscimbom mobil

Yarım sezon oynatmayarak avrupa şampiyonasına gitme ihtimalide yalan oldu çocuğun şenol sürpriz yapmazsa

Bursaspor kesin 10 milyona İstanbul büyüklerine çakamadığı için üzgündür. Ondan yapmıştır bunu.

altyapı futbolcuları bu şekilde çekip giderlerse kulüpler niye altyapıya önem versinler ki? bu konuda mutlaka bir düzenleme getirilmeli, futbolcu yetiştiren kulüpler böyle mağdur edilmemeliler bence. bursaspor bencede çok haklı bu konuda..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besle, büyük, yetiştir, oynat, herif gitsin bedavaya gavur takımına imza bassın. Bence kadro dışı bırakmaları bile fazla, bende olsa transfer sezonu kapandıktan 10 dakika sonra kapının önüne koyardım o tesislere ilk gelirken yanında getirdiği Nike 90 bavuluyla.
bu ne ?

Su topiki okudum kotu oldum ya tur adamlar varmis forumda sasirdim.

Ali hakkını kullanmış. Bursa da kadro dışı hakkını kullanmış.

Yok Bursa destek olmalıymış vs gerzek gerzek duyar kasmaya gerek yok. Senin yetiştirdiğin adamdan ufak da olsa bir şeyler kazanmak istersin. Ozan beş kuruş bırakmadan gitse kulübün en ağır cezayı vermesini veya kadro dışı bırakmasını istemez miydiniz? Ulan adam 11 milyon kazandırdı ona rağmen hain diyenler var ki asla katılmıyorum.

Ali'nin yaptığı ayıptır. 1-2 milyon bile kazandırıp gitse kimse laf etmezdi.

Ortada etik dışı bir şey yok. Buraya gelene kadar sözleşme imzalayacaksın ya da hiç oynatmayacaksın o zaman. Sözleşme imzalayanın halini de görüyorsun. Başkanlar çıkıp 10 milyon fiyat çekiyor. Yabancı kulüpler niyet etmiyor bile. Sonunda da fener mafyasının kucağına düşüyorsun.

Ashley Cole sever misin?
Cashley Cole sevmem, Nasri sevmem, Fabregas sevmem, RvP sevmem, Sanchez sevmem.

Da benim sevip sevmemem onemli degil. Bosman kurali kullanmis adam tercihini yapmis bunada saygi duymak lazim. Bursaspor sonra kiz tripi atmis iste baska bisey degil.

Diyelim ki isyerindesin 1 senelik sozlesme imzaladin, 7-8 ay sonra eger bir uzatma teklifi gelmedigise dogal olarak yeni is aramaya baslarsin. Buldun diyelim simdiki is verende aa neden buldun deme hakki var mi? Sana mi soracam aslanim nereyle anlasacagami? Bide ustune is veren de son 4 ay mobbing uygulamaya baslamaz mi?

Sevip sevmemen ayri bir konu ama tamamen asshurt 1 Bursaspor var suan.

Cashley Cole sevmem, Nasri sevmem, Fabregas sevmem, RvP sevmem, Sanchez sevmem.

Da benim sevip sevmemem onemli degil. Bosman kurali kullanmis adam tercihini yapmis bunada saygi duymak lazim. Bursaspor sonra kiz tripi atmis iste baska bisey degil.

Diyelim ki isyerindesin 1 senelik sozlesme imzaladin, 7-8 ay sonra eger bir uzatma teklifi gelmedigise dogal olarak yeni is aramaya baslarsin. Buldun diyelim simdiki is verende aa neden buldun deme hakki var mi? Sana mi soracam aslanim nereyle anlasacagami? Bide ustune is veren de son 4 ay mobbing uygulamaya baslamaz mi?

Sevip sevmemen ayri bir konu ama tamamen asshurt 1 Bursaspor var suan.

Oğlana zaten geçen sezon sözleşme uzatma teklifi yapmışlar. Profesyonellik resmi olarak 18'de başladığı için oyuncuya 18'de ayrı bir kontrat yapmak durumundasın. 15 yaşındayken 5 yıllık sözleşme yapamıyorsun yani. Bursa da bu yüzden 18'e girer girmez oğlana teklif yapmış, red yemiş, devre arası yine gitmişler ama yine cazlayınca kadro dışı bırakmışlar. Bursa'nın yanlış yaptığı bir olay olduğunu düşünmüyorum, yaptıkları tek yanlış varsa o da en azından yarım sezon faydalanırız diye kendilerini gözden çıkarmış bebeyi yarım sezon daha oynatıp parlatmaları. Bu senin futbol-hayat görüşüne göre normaldir, bence özellikle de kendisine futbolu öğretmiş, 5-6 yıldır ana babalık yapmış, hiçbir yerde fırsat bulamayacakken sırtından formayı düşürtmemiş camiaya karşı yapılmış bir kansızlıktır. 25-30 yaşında işleyen Bosman kuralarına gene eyvallah derim, daha 18 yaşında menajer aklıyla bu triplere girmiş oyuncunun her mağduriyetiyse bana mutluluk olarak geri döner.

Geri
Üst Alt