Ali Akman Kadro Dışı Bırakıldı

Silah zoruyla mı uzatacaksın?
Bursa Ali'ye teklif yapmadı mı sanıyorsun?
Opsiyonlu bile teklif etmiştir.

Gscimbom mobil

Cocuga 1,5 yil sozlesme yaparsan .. parlamadan once oyle nanayi yersin ..

birde iyi okursan anlattiklarini .. zamaninda ciddiye alinmayip baska yerlere kiralanmak istenmis cocuk kirilmis .. ozaman bende sallarim bursayi banane anam degil babam degil .. kazanmadiysa zamaninda sercanlardan kazandklarina saysin ..

Bide ustune is veren de son 4 ay mobbing uygulamaya baslamaz mi?
.

bir işyeri çalışanına "senin maaşını el mahkum ödeyeceğiz, ama birdaha işe gelmeyeceksin" derse böyle mobbinge can kurban..
futbolu diğer işlerle kıyaslamamak lazım.. kulüpler yetiştirdikleri oyuncuları bedava kaybederse niye emek harcayıp oyuncu yetiştirsinler?

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğlana zaten geçen sezon sözleşme uzatma teklifi yapmışlar. Profesyonellik resmi olarak 18'de başladığı için oyuncuya 18'de ayrı bir kontrat yapmak durumundasın. 15 yaşındayken 5 yıllık sözleşme yapamıyorsun yani. Bursa da bu yüzden 18'e girer girmez oğlana teklif yapmış, red yemiş, devre arası yine gitmişler ama yine cazlayınca kadro dışı bırakmışlar. Bursa'nın yanlış yaptığı bir olay olduğunu düşünmüyorum, yaptıkları tek yanlış varsa o da en azından yarım sezon faydalanırız diye kendilerini gözden çıkarmış bebeyi yarım sezon daha oynatıp parlatmaları. Bu senin futbol-hayat görüşüne göre normaldir, bence özellikle de kendisine futbolu öğretmiş, 5-6 yıldır ana babalık yapmış, hiçbir yerde fırsat bulamayacakken sırtından formayı düşürtmemiş camiaya karşı yapılmış bir kansızlıktır. 25-30 yaşında işleyen Bosman kuralarına gene eyvallah derim, daha 18 yaşında menajer aklıyla bu triplere girmiş oyuncunun her mağduriyetiyse bana mutluluk olarak geri döner.
Kimse kimseyle uzatmak zorunda degil. Kimse istemedigi sozlesmeyi imzalamak zorundada degil. Eger Bursa akilli olsaydi gecen sene satarlardi. Cocugun belki yurtdisi hayali vardi, gitsin denesin sansini iste ne gerek var zorlamaya.

Biraz empati yapin ya insanlarla gozunuzu seveyim.

bir işyeri çalışanına "senin maaşını el mahkum ödeyeceğiz, ama birdaha işe gelmeyeceksin" derse böyle mobbinge can kurban..
futbolu diğer işlerle kıyaslamamak lazım.. kulüpler yetiştirdikleri oyuncuları bedava kaybederse niye emek harcayıp oyuncu yetiştirsinler?

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle diyerek benim gelismeme engel oluyorsun tabi senin oyle yatip para alma mentaliten varsa onu bilemem da ben kariyerime oncelik verirdim.
Ayni zamanda antremanlara devam eder diye dusunuyorum o yuzden bi nevi ise gidip gelecek hala.

Neden karistirmamak lazim? O da bir profession.
Yetisdikleri oyuncuyu satsaymis keske biraz para etselermis.
Git bak kuzey kulublerine hangi biri elinde tutabiliyor futbolcularini? Ama manyak gibi para kazaniyorlar.

Onceligi her zaman oyunculari cunku. Iyi bir ortam yaratmak istiyorsan biraz kulak vereceksin oyle vatan millet sakarya sen bizim topragimsin demiyeceksin. Ki zaten boyle bir hakkin yok bir kulub olarak.

Iki tarafta haklı ali akman profesyonel bakmış bursaspor profesyonel bakamamış olaya. Profesyonel hayatta olağan şeyler üzücüdür ama yapacakta birşey yoktur.Ali akman etik olarak doğru birşey yapmamistir ancak kadro dışı bırakılması da etik olarak doğrudur ama profesyonel bakarsak yanlıştır. Kimin başına gelse cani yanar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada Bursa’a söven arkadaşların Marcao sözleşme uzatmayıp bedava gitse tepkileri ne olur acaba
Ölene kadar bizde olmiyacaga bariz zaten sene sonu satilmasi lazim eger sozlesmeyi uzatmiyorsa. Ha bizim dangallaklarin aklina gelir mi sezon sonu onu bilemem ama tamamen yonetime yazar o zaman.
Elbette Marcao da daha buyuk yerlere gitmek ister ki hakki da, bende daha iyi yerlerde gormek isterim.

10 milyon bonservis bekledikleri adama yıllık 20 bin maaş teklif edersen tabiki yanaşmaz. 2-3 milyonluk serbest kalma maddesiyle bir kontrat sunsalardı kulübüne para kazandırarak ayrılırdı.

Bursa ali akmani bize satacak olsa kesinlikle gelirdi çocuğu vermediler kimselere en son bosmanla Avrupa'ya kapağı attı helal olsun ne diyelim .. bizimkilere de ders olsun marcaonun da 2022 de bitiyor sozlesmesi

Iki tarafta haklı ali akman profesyonel bakmış bursaspor profesyonel bakamamış olaya. Profesyonel hayatta olağan şeyler üzücüdür ama yapacakta birşey yoktur.Ali akman etik olarak doğru birşey yapmamistir ancak kadro dışı bırakılması da etik olarak doğrudur ama profesyonel bakarsak yanlıştır. Kimin başına gelse cani yanar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O da kimin etigi. Benim gozumde hem etik hem profesiyonel olarak Ali Akman hakli. Bursaspor avucunu yalasin.

Ölene kadar bizde olmiyacaga bariz zaten sene sonu satilmasi lazim eger sozlesmeyi uzatmiyorsa. Ha bizim dangallaklarin aklina gelir mi sezon sonu onu bilemem ama tamamen yonetime yazar o zaman.
Elbette Marcao da daha buyuk yerlere gitmek ister ki hakki da, bende daha iyi yerlerde gormek isterim.
Kalan 1 sene sözleşmeyle beklentimizin aşağında bonservis kazanırsak kimseye kızılmamalı o halde

bursalı yöneticiler kulüp için değil, cebe para atamadık diye bozulmuştur. bekledikleri gibi olmadı tabi çocuk bedava gidince hıncını böyle çıkarmışlar.

Bize gelmek istese gelirdi. Bizi tercih etmemis

Bence ederdi hem kulübü 3-5 para alacak hem de Terim ve Ayhan faktörü var... Belki bizimkiler ciddi ciddi ilgilenmedi o da olabilir..Bu kararı kolay verdiğini düşünmüyorum 18 yaşında bir çocuk şimdi hain damgası yiyor yurt dışına gittiği için çok etkilenmez de bize gelse bedavaya zorlanabilirdi

Neden karistirmamak lazim? O da bir profession.
Yetisdikleri oyuncuyu satsaymis keske biraz para etselermis.
Git bak kuzey kulublerine hangi biri elinde tutabiliyor futbolcularini? Ama manyak gibi para kazaniyorlar.

Onceligi her zaman oyunculari cunku. Iyi bir ortam yaratmak istiyorsan biraz kulak vereceksin oyle vatan millet sakarya sen bizim topragimsin demiyeceksin. Ki zaten boyle bir hakkin yok bir kulub olarak.

o kuzey kulüpleri 80'li 90'lı yıllarda uefa kupasında yarı final-final oynayıp dururlardı, şampiyonlar liginde cirit atarlardı, şimdi hiçbiri ön elemeleri geçemiyorlar. ben bosman kurallarının futboldaki rekabet ortamını yok ettiğini, büyük balığın küçük balığı yuttuğu bir dönemi başlattığını düşünüyorum.

bir kulübün altyapıdan yetiştirdiği bir oyuncudan para kazanabilmesi için oyuncununda biraz vefalı olması gerekir. avrupa'da birçok altyapı çıkışlı oyuncu bu hassasiyete özen gösterir.. emre belözoğlu, ali akman gibileri az çıkar yani.. profesyonel olarak hakları ama etik olarak yanlış.. bence uefa-fifa'nın da altyapıdan oyuncu yetiştiren kulüplerin hakları konusunda bazı düzenlemeler yapması gerekir. tüm kurallar zengin para babalarının istediği gibi olmamalı..

Kalan 1 sene sözleşmeyle beklentimizin aşağında bonservis kazanırsak kimseye kızılmamalı o halde
E gecen sene satsaydin bu senede verim alamazdin maclarda. Bugun ligde bu kadar iyisek marcaonun ciddi payi var buna. Futbol boyle bisey iste her istedigini elde edemezsin.

E gecen sene satsaydin bu senede verim alamazdin maclarda. Bugun ligde bu kadar iyisek marcaonun ciddi payi var buna. Futbol boyle bisey iste her istedigini elde edemezsin.

Marcao bizimkilerin vurdumduymazlıgi 2 milyon euroyu hak edecek 2-3 isim var zaten biri de kendisi geç kaldık sozlesme uzatmada 11 ay sonra Avrupa'ya bedava gidebiliyor

o kuzey kulüpleri 80'li 90'lı yıllarda uefa kupasında yarı final-final oynayıp dururlardı, şampiyonlar liginde cirit atarlardı, şimdi hiçbiri ön elemeleri geçemiyorlar. ben bosman kurallarının futboldaki rekabet ortamını yok ettiğini, büyük balığın küçük balığı yuttuğu bir dönemi başlattığını düşünüyorum.

bir kulübün altyapıdan yetiştirdiği bir oyuncudan para kazanabilmesi için oyuncununda biraz vefalı olması gerekir. avrupa'da birçok altyapı çıkışlı oyuncu bu hassasiyete özen gösterir.. emre belözoğlu, ali akman gibileri az çıkar yani.. profesyonel olarak hakları ama etik olarak yanlış.. bence uefa-fifa'nın da altyapıdan oyuncu yetiştiren kulüplerin hakları konusunda bazı düzenlemeler yapması gerekir. tüm kurallar zengin para babalarının istediği gibi olmamalı..
Legal 1 dusunce bence.

Ben daha cok futbolcularin tarafindayim iste sadece senin dedigin gibi olsa futbocular mahruz kalirdi ki o yuzden Bosman kurali cikmisti zaten zamaninda.
Futbolcularda fazla guc mu var, kulubler cok mu gucsuz kaliyor boyle durumlarda tartismaya acik bir konu.

Bursasporun reaksyonu sadece olayi lose-lose'a cevirmistir ama ben buna karsiyim kazanan olmuyor. Ali Akman yoksa 6 ay daha bursaspora katki verirdi.

Marcao bizimkilerin vurdumduymazlıgi 2 milyon euroyu hak edecek 2-3 isim var zaten biri de kendisi geç kaldık sozlesme uzatmada 11 ay sonra Avrupa'ya bedava gidebiliyor
Ben Marcaoyu sezon sonu satma vakti oldugunu dusunuyorum rengo. Cunku 2 milyon hakediyor bu ortamda minimum.

Olaya soyle bakmak lazim 2 (2.5 olacak sezon sonu) senedir ciddi verim aliyoruz adamdan, aldigi paralarda helal olsun boyle bir oyuncuyu takimda gormek mutlu edici. Bide ustune para kazandirirsa daha ne isteyelim ki.

Geri
Üst Alt