Ali Dürüst, Yabancı Sınırının Revize Edileceğini Açıkladı!

bıktım bıktım bıktım artık bu ligden, ülkeden, saçmalıklardan

Sınır gelirse ligde hiçbir maçı izlemem ve ligi takibi bırakırım. Stadlar boş kalsın digitürk paketleri ve dekoderler iptal olsun.

Bakalım ne kadar daha diretebilecekler yabancı sınırını ?

Göbekli futbolcuları izlemek istemiyorum. Avrupa kupalarında başarı isteniyorsa yabancı sınırsız olmalı.

Alt yapıdan oyuncu yetiştirmedeki beceriksizliklerini yabancı sınırı ile kapatmaya çalışıyorlar.

Sen ilk önce alt yapıya yatırım yap. Profesyonel alt yapı hocalarıyla anlaş. Genç oyuncuları gelişimleri için başka kulüplere kirala.

Sonra meyvelerini alırsın. Bu işler böyle olur yabancı oyuncuları yasaklayarak olmaz.

Herşeyi yasaklama derdinde baştakiller. Bu ülke bu kafayla bir adım ileri gitmez.

Ben zaten Premier ligi takip ediyorum. 2. kulübüm Chelsea.

Premier lig maçlarına bakarım bu yabancı sınırından sonra leş gibi olacak ligi izlemem artık.

benim anlamadigim yerli zaten serbest. Istersen 28 tane yerli al kadrona. Bu yabancı sayısı kime neden batiyor?????

Bugünden yarına radikal bir değişim beklemiyorum, Kulüpler Birliği kabul etmeyecektir...

Ancak sayıyı kısıtlamadan, akılcı birtakım kısıtlamalar getirilmesi gerekliliğini de inkar edemeyiz. Kulüpler doğru planlama yapmaktan acizler; mesela BJK da tam 9 yabancı futbolcu 30 yaşın üstünde, takımda az da olsa süre bulabilen bir tek Necip kazması var altyapı ürünü olarak. Yabancı kontenjanı yüksek diye böyle saçmalıklar da olmamalı. 30 yaşın üzerinde üçten fazla yabancı oyuncu bulunduramama, 21 kişilik kadroda en az üç altyapı oyuncusu bulundurma gibi zorlamalar getirilmesinin yerinde olacağı kanaatindeyim. Hemen olmasa da uygun zaman tanınarak bu türden düzenlemeler yapılabilir ve yapılmalıdır. ''Şu kadar sayıda milli maç oynama'' vs gibi kriterler rasyonel olmaz; zira Almanya-İtalya MT larında oynamakla, Irak-Suriye MT larında oynamak aynı şey değil, bizim kulüplerin bütçesi de EPL kulüpleriyle eşdeğer değil...

Bunak Lucescu'nun başının altından çıktı bunlar. Hem bizim paramızı alacak hem de bizim futbol zevkimizin içine edecek. Shaktar'ı çalıştırırken sadece 2-3 tane Ukraynalı oynatıyordu. Şimdi Türk oyuncu izlemeye üşendiği için bu kural çıksın diye baskı yaptı. Şu an işleyen kural zaten yerli futbolcuların lehine, kulüpler isterlerse kadrolarını 28 yerli oyuncudan oluşturabilirler.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde demezlermi türk futbolu icin ona deli oluyorum. Arkadas nekadar yabanci sayisini düsürürsen, Türk futbolcusu okadar yatti yerden para kazanacak anlamina gelecek. Tekrardan selcuk vari sözlesmeler havada ucacak. Hic mi utanmaniz yok? Bu yeni yabanci düzenlemesi cikali bir bakin bakalim kac tane yerli futbolcu avrupaya gitmeyi tercih etmis. Neden mi? Cünkü baktilar burda artik para yok bari türkiyeden kazabildimin fazlasini avrupada aliyorsam oraya gideyim dediler. sen simdi tekrardan yabanci sinirini düsürürsen adam yan gelir yatar ayni tarik camdal gibi.

Reisimiz 2019 sonrası için konuşulacak demişti o he derse biter iş.

getirin bakalım ahaha : ) jenerasyonların hepsi iyi.üzerine 30 küsür takviye yapıldı.işimize gelir : )yunuslar,ali yavuzlar,ozanlar oynar.tek bi yerli bile almak zorunda kalmayız.çünkü ülkenin en potansiyellileri altyapıda.

şu anda bile ferdiyi u21de gönderen küstüren fenerbahce ferdiyi kazanacak ha,kazanır bu boklugun içinde.fenerde bjkde 2-3 genc ya var ya yok altyapıda.trabzonda yine 2-3 isim var altyapıda.bursa fena değil.

Bu kafayla gidersek yakında bizim 30 milyon bizim 25 milyon bizim 15 milyon taraftarımız var diyemeyecekler farkında değil bu 3 büyük takım yönetimleri. Ciddi ciddi ülkede taraftarlığı öldürüyorlar.

getirin bakalım ahaha : ) jeneerasyonların hepsi iyi.işimiz gelir : )yunuslar,ali yavuzlar,ozanlar.tek bi yerli bile almak zorunda kalmayız.çünkü ülkenin en potansiyellileri altyapıda.şu anda bile ferdiyi u21de gödneren küstüren fenerbahc ferdiyi kazanacak ha,kazanır bu boklugun içinde.fenerde bjkde 2-3 genc ya var ya yok altyapıda.
Ulan bu çocuklar doğru dürüst topçu olmazsa seni çinli mafyalara vericem.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır onyekuru da gidince halihazırda 8 oyuncumuz kalıyor a kadroda;

1) Feghouli

2) Muslera

3) Maicon

4) Mariano

5) Fernando

6) Belhanda

7) Rodrigues

8) Nagatomo
Suanda 12 var
Badou Onyekuru kiralik
Donk uzatilmayabilir
9 tane kaliyor
Maicon Feghouli ve Belhanda giderde 6 tane kalir. Belki 3u de gitmez ama en az 2 tanesi gider gibi. Zaten o 3lu olsa da olur olmasa da modunda.
6 yabanci kalsa bile en az 1 tane stoper 8 numara ve forvet lazim. Yine de hala 2 tane kontenjanimiz kalir. Tabi ben 11 kontenjan sinirina gore yaptim. Iyi bir planlama ile 11 yabanci siniri hala iyi

Suanda 12 var
Badou Onyekuru kiralik
Donk uzatilmayabilir
9 tane kaliyor
Maicon Feghouli ve Belhanda giderde 6 tane kalir. Belki 3u de gitmez ama en az 2 tanesi gider gibi. Zaten o 3lu olsa da olur olmasa da modunda.
6 yabanci kalsa bile en az 1 tane stoper 8 numara ve forvet lazim. Yine de hala 2 tane kontenjanimiz kalir. Tabi ben 11 kontenjan sinirina gore yaptim. Iyi bir planlama ile 11 yabanci siniri hala iyi
Linnesin de sözleşmesi bitiyor üstat o yüzden 8 kalıyor

Stadlar boş kalsın bein üyelikleri de sırayla iptal olmaya başlayınca kısa sürede vazgeçerler.

Erdoğan merdoğan takılmaz. Gitsin ülkeyi yönetmeyi becersin ilk önce.

Boşverin şimdi yabancı sınırını kanald açın aşk-ı memnu final bölümü var

Geri
Üst Alt