Ali Ece: Frank Rijkaard Tam Beklediğim Gibi...

Cevap: Ali Ece: Frank Rijkaard Tam Beklediğim Gibi...

Tanımadığınız adamlar hakkında da yorum yaptırmam.. Biraz kendinizi bilin.

Bazıları Ali Ece'yi Tanrı gibi görmekten vazgeçmeyecek anlaşılan. Ahmet Çakar'dan daha iyi bir gözlemci olduğunu düşünmüyorum ben.

Tanrı onu görüp, seni göz ardı ediyor da olabilir.:o Bu kadar da olmaz ki arkadaş, binlerce kişinin dinlediği, takip ettiği, görüşlerine değer verdiği bir adamdan kendini üstün ve bilgili görüyor olman çok enteresan. Valla bu yaşam tarzına ulaşmak için neler yaptığını ve ne gibi otları kaynattığını merak ediyorum. Olur da içiyorsan diye yani.

ismini degilde soylediklerini tartissak?

Tanrı onu görüp, seni göz ardı ediyor da olabilir.:o Bu kadar da olmaz ki arkadaş, binlerce kişinin dinlediği, takip ettiği, görüşlerine değer verdiği bir adamdan kendini üstün ve bilgili görüyor olman çok enteresan. Valla bu yaşam tarzına ulaşmak için neler yaptığını ve ne gibi otları kaynattığını merak ediyorum. Olur da içiyorsan diye yani.

Ahmet Çakar'ı da binlerce kişi dinliyor. Ama laf etmesini biliyorsun Ahmet Çakar'a.

Tanımadığınız adamlar hakkında da yorum yaptırmam.. Biraz kendinizi bilin.

Yahu kimse burada Ali Ece'yi tartışmıyor, en azından ben tartışmıyorum. Şu sarf ettikleri cümleleri tartışıyoruz, "yanlış mı değil mi?" onu tartışıyoruz. Bunu anlamıyorsunuz sabahtan beri. Kaldı ki bazıları Ali Ece'yi de tartışabilir, Ahmet Çakar'ı da tartışabilir. Herkes herkesi tartışabilir, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. "Yorum yaptırmam" diye niye sert çıkıyorsun ki? Bunda bir şey yok ? Herkes her zaman doğruyu söylemez.

Biraz mantıklı yaklaşalım olaya.

En başta ne demişim? Ali Ece'nin söylediklerine itaben; "Katılmıyorum"

Ne yani Ali Ece öyle söyledi diye katılmak zorunda mıyım/zorunda mıyız? :)

Şaka gibi..

Fikirlerini, söylediklerini beğenmezsiniz ama sallamak için adamı Ahmet Çakarla filan bir tutmak çok komik bir durum.

Ahmet Çakar'ı da binlerce kişi dinliyor. Ama laf etmesini biliyorsun Ahmet Çakar'a.

Ben Ahmet Çakar'a ne zaman laf etmişim? Ayrıca ediyorsam bile senin Ali Ece'ye laf etmenden farkı yok ki... Sen neden karşıysan ben de Çakar'a bu yüzden karşıyım.

Bravo. Ali Ece'nin kişiliğinden bize ne! Adamın söyledikleri bizi ilgilendirir. Şu ana kadar gördüklerimiz/dinlediklerimiz kadarıyla, Ali Ece haksız. Ahmet Çakar'ın "Rijkaard'ın çayçı kadar katkısı yok" tespiti gibi bir tespit yapabildi mi mesela Ali Ece? Yapamadı. Rijkaard'ı eleştirmedi, aynı çizgide devam ediyor. Tutarlı falan tamam ama haksız. Tanıdığınız diye adamı savunma moduna geçmeyin hemen.

Sabahtan beri onu yapmaya çalışıyoruzda bazıları sürekli Ali Ece'yi tartıştığımızı düşünüyor..

Zaten biz Türk milleti olarak böyleyiz..Yıllarca adamlar ben "Türk'üm" dedi, hayır sen Kürt'sün dedik..Bizim genlerimizde bu var arkadaş..

Ahmet Çakar'ın ne zaman taktiksel yorum yaptığını gördün? O adam başka şeylerin peşinde; işi futbol değil ki senin gibi dikkat çekmek. O adam dikkat çerek para kazanıyor peki sen ne kazanıyorsun? Boş işler bunlar.

Fikirlerini, söylediklerini beğenmezsiniz ama sallamak için adamı Ahmet Çakarla filan bir tutmak çok komik bir durum.

Bir tutmak falan yok ortada. Ahmet Çakar > Ali Ece. Aksini iddia eden ispatla gelsin. Söyledikleri lafları yarıştıralım ama kişiliklerini değil.

Yahu kimse burada Ali Ece'yi tartışmıyor, en azından ben tartışmıyorum. Şu sarf ettikleri cümleleri tartışıyoruz, "yanlış mı değil mi?" onu tartışıyoruz. Bunu anlamıyorsunuz sabahtan beri. Kaldı ki bazıları Ali Ece'yi de tartışabilir, Ahmet Çakar'ı da tartışabilir. Herkes herkesi tartışabilir, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. "Yorum yaptırmam" diye niye sert çıkıyorsun ki? Bunda bir şey yok ? Herkes her zaman doğruyu söylemez.

Biraz mantıklı yaklaşalım olaya.

En başta ne demişim? Ali Ece'nin söylediklerine itaben; "Katılmıyorum"

Ne yani Ali Ece öyle söyledi diye katılmak zorunda mıyım/zorunda mıyız? :)

Şaka gibi..

Bu forumda çözemediğim tek adam sensin galiba. Sen neden herşeyi üzerine alınıyorsun ki? Lafım direk Ali Ece hakkında yorum yapanlara ise sen neden yorum yapıyorsun?

Söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum. Rijkaard formsuz, o kadar. Gelip buraya adamın taktik, teknik bilgisini tartışmam. En azından buna saygınız olsun. Saygıyı öğrenin.

Ahmet Çakar'ın ne zaman taktiksel yorum yaptığını gördün? O adam başka şeylerin peşinde; işi futbol değil ki senin gibi dikkat çekmek. O adam dikkat çerek para kazanıyor peki sen ne kazanıyorsun? Boş işler bunlar.

Çok iyi bir gözlem yeteneğine sahip Ahmet Hoca.

Açıkçası Ahmet Çakar-Ali Ece karşılaştırmasıda abest olmuş. Serhat'ı anlamakta güç doğrusu :)

serhatla jb geçmeye çalısıyosunuz ama bence forumda ne çok maç izleyen adamların başında gelir ben izlemem mesela

Show adamı Ahmet Çakar. Futbolun Fu-sunda kalmış bir isim. Kavga çıkartan aykırı şeyler söyleyip programının reytingini arttırmaktan başka amaçları yoktur.

Bravo. Ali Ece'nin kişiliğinden bize ne! Adamın söyledikleri bizi ilgilendirir. Şu ana kadar gördüklerimiz/dinlediklerimiz kadarıyla, Ali Ece haksız. Ahmet Çakar'ın "Rijkaard'ın çayçı kadar katkısı yok" tespiti gibi bir tespit yapabildi mi mesela Ali Ece? Yapamadı. Rijkaard'ı eleştirmedi, aynı çizgide devam ediyor. Tutarlı falan tamam ama haksız. Tanıdığınız diye adamı savunma moduna geçmeyin hemen.

Lan öyle bir konuşuyor ki herkes sanki günde 3-4 kez karşılıklı sigara tüttürüyoruz adamla. Ne tanıması yahu, alt tarafı takip ediyoruz, görüşleri ve yorumlarını beğeniyoruz. Zaten adam şu anda Rijkaard çok iyi götürüyor dememiş takımı. Şu an Galatasaray'ın sahadaki halinden bahsetmiş. Sen de diyorsun zaten Galatasaray şu anda bu halde diye, aynı şeyi savunuyorsunuz.

Ya kısaca, sen ne dediğini biliyor musun aga?

Profesyonel futbol bağlamında savunulan düşünce son dakikalarda geriye çekilip skoru korumaksa işte Galatasaray'ın 2 sezondur deneyip de beceremediği maçların dökümü:

Galatasaray - Manisaspor : 1-1 Dk. 82

Galatasaray - İstanbul BB : 1-1 Dk. 90

Beşiktaş - Galatasaray : 1-1 Dk. 83

Sivasspor - Galatasaray : 1-1 Dk. 90

Galatasaray - Antalyaspor : 1-2 Dk. 90

Galatasaray - Atl. Madrid : 1-2 Dk. 90

Galatasaray - OFK Belgrad : 2-2 Dk. 85

Karpaty Lviv - Galatasaray : 1-1 Dk. 90

Büyük bir takım 2 sezonda tam 8 maçta son dakikalarda ya da son dakikalara yakın dakikalarda yediği gollerle puanlar ve turlar kaybetmişse bu oyun anlayışının savunulacak bir yanı olmaması gerekir. Bu bile bile lades demektir, bu yanlışlarından ders çıkartamamamak demektir. Futbol tarihinde hep son dakikalarda oynadığı baskılı futboluyla bilinen ve bu özelliğiyle nice maçlar nice zaferler kazanmış bir camia bu aptal anlayıştan vazgeçmelidir..

Geri
Üst Alt