Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Ali Ece: Frank Rijkaard Tam Beklediğim Gibi...
kimi
Allah korusun.
kimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun.
Beni tabi ki. Rijkaard kadar futbol bilgisinden yoksun olduğumu düşündüm de bir an. Çok kötü. Mikrofonlara "süre geçirmemiz gerekiyordu" falan diyorum. Maçı kaybediyoruz ve "defans istedim ama almadılar" diye ağlıyorum falan. Ben böyle bir insan olamam.
Konu zaten son dakikalardaki baskıydı. Başka bir şey kastetmem imkansız.
Beni tabi ki. Rijkaard kadar futbol bilgisinden yoksun olduğumu düşündüm de bir an. Çok kötü. Mikrofonlara "süre geçirmemiz gerekiyordu" falan diyorum. Maçı kaybediyoruz ve "defans istedim ama almadılar" diye ağlıyorum falan. Ben böyle bir insan olamam.
Tanrı değil adam. Söyledikleri de doğru olmak zorunda değil. Kaldı ki pek bir şey söylememiş.
Otizm çok kötü bir hastalık.Geçmiş olsun üzüldüm adına.
Bu mesaja nasıl bir cevap yazayım diye düşünüyordum ki, aslında pek de düşünmeme gerek olmadığını farkettim
Sen de Tanrı değilsin. Söylediklerin de doğru olmak zorunda değil. Kaldı ki pek de bir şey söylemiyorsun zaten...

Rijkaard'a toz kondurmamak için öyle demiş. Ben ise Rijkaard'ın futboldan anlamadığını iddia ediyorum.
su arsenalle bidaha oynasakta cimlere gomsek![]()
Fatih Terim olsa kazanırız belki. Şu halimizle Arsenal'ın dünkü çoluk çocuklu kadrosu bile ezer geçer bizi. Yener demiyorum bak, ezer geçer.
Fatih Terim olsa kazanırız belki. Şu halimizle Arsenal'ın dünkü çoluk çocuklu kadrosu bile ezer geçer bizi. Yener demiyorum bak, ezer geçer.
Fatih Terim gelmesin diye simdiden imza toplayayim
Arsenale ezilmeye raziyim![]()