Ali Ece: Frank Rijkaard Tam Beklediğim Gibi...

Cevap: Ali Ece: Frank Rijkaard Tam Beklediğim Gibi...

FT Floryanin kapisindan iceri girdigi an, Galatasaray'in Sonu gelmistir, düsüncesi bile kötü, böyle seyler söylemeyin tüylerim diken diken oluyor.

Asıl suç bizde almışısız muhtemelen liseli bir vatandaşı oynadıkça oynuyoruz.Şımarıyor tabi doğal olarak. Bırakalım kendi haline mahallesine oynasın teknik direktörcülük.

FM ne güne duruyor, hani cogu kisinin yaptigi gibi, gidip orada Galatasaray'i aliyorlar, bir kac taktik degisikligi sonra da gelip burada Hayallerinde göremeyecekleri kupalari alan Teknik ADAM'a salliyorlar

Madem bu kadar futboldan anlıyorsun antrenörlük kurslarına git, antrenör ol. O zaman görelim seni bakalım. Evde oturarak futbol ordinaryüsü olmak kolay.

su bilgisayayr oyunlarini hic ellemedim

nasil oluyor acaba ego boosttttttttttttttttttttttttttttttttttt:)

Asıl suç bizde almışısız muhtemelen liseli bir vatandaşı oynadıkça oynuyoruz.Şımarıyor tabi doğal olarak. Bırakalım kendi haline mahallesine oynasın teknik direktörcülük.

Boşver renktaş hayatı boyunca pc başında sağa sola sallamaktan başka hiçbirşey yapamamış adamlar kalkmış Rijkaard'a saydırıyor

Ali Ece'yi beğenmiyor

Madem çok yeteneklisin saha orda

Madem çok bilgilisin Lig Tv orda

Sertaç Murat Kılıçın'da dediği gibi Allah Aklı herkese nasip etmiyor

Biz kendimizi yoruyoruz :)

Fatih Terim hayraniyim evet. Cana konusunda gicik olsam da Rijkaard´a, 5 yil basimizda kalmasini istiyorum. Rijkaard bizim icin bir sans. Kötü oynadigimiz dogru ama ben Rijkaard sayesinde gelecegimizi kurtaracagimizi düsünüyorum. Yalniz yönetimin de kendine ceki düzen vermesi gerekir cünkü Rijkaard´in istekleri kesinlikle dikkate alinmiyor. Kim ne derse desin. Onay vermismis vs. Böyle devrim olmaz. Isinizi adam gibi yapmayacaksaniz Rijkaard basarili olamaz.

Derwall´i hatirlamasam da belgeselini izlemistim. 2. yilinda taraftarin antremani basacak kadar kötü sonuclar aldigimiz bir dönemde sampiyon olmustuk ve Türkiye´de ondan sonra bir Galatasaray gercegi baslamisti. Biz altyapiyi bosu bosuna Rijkaard´in sistemine göre degistirmedik, Jan Derks´i getirmedik, Tugay Kerimoglu´nu getirmedik. Her ne olursa olsun Rijkaard isini bitirmeli ve ayrilmasi gerekiyorsa o zaman ayrilmali. 2 senenin yeterli olacagini düsünmüyorum. Ama destegi kaybetmemek icin de en azinda güzel futbol oynamaya baslamamiz lazim yavas yavas.

Forumun geneli ismi olanın iyi olduğunu düşünüyor. Normal bir vatandaşın fikirlerinin Ali Ece'ninkilerden daha doğru olamayacağını düşünüyor. Mesela John Terry'nin ismi var diye Vermaelen'den daha iyi olduğunu düşünen bir arkadaş vardı geçen gün. Bu zihniyetin değişmesi gerekiyor. Size kalsa en iyi film Avatar, en iyi şarkıcı Lady Gaga, en iyi kitap best-seller hangisiyse artık.(Kitap olayında hiçbir fikrim yok) Tekrar ediyorum, bu zihniyetin değişmesi gerekiyor gerçekten.

Forumun geneli ismi olanın iyi olduğunu düşünüyor. Normal bir vatandaşın fikirlerinin Ali Ece'ninkilerden daha doğru olamayacağını düşünüyor. Mesela John Terry'nin ismi var diye Vermaelen'den daha iyi olduğunu düşünen bir arkadaş vardı geçen gün. Bu zihniyetin değişmesi gerekiyor. Size kalsa en iyi film Avatar, en iyi şarkıcı Lady Gaga, en iyi kitap best-seller hangisiyse artık.(Kitap olayında hiçbir fikrim yok) Tekrar ediyorum, bu zihniyetin değişmesi gerekiyor gerçekten.

Ali Ece, Ahmet Çakar'dan daha çok tanınan biri midir yani senin gözünde?

Buradaki birçok kişi fikirsizlikten dolayı birbirinin fikrini destekliyor.Sanırım farklı bir bakış açısı kimsenin hoşuna gitmiyor.Herşey bir yana burada seninle ilgili hakarete ve terbiyesizliğe dayanacak kadar ilginç !! mesajlar atan kişilere aynı seviyeyle cevap vermediğin için tebrik ederim.

İşte adamım.

Birde bu adam neden saç bandı olmadan programa çıkmıyor ?

Sende forumun genelini irşat etmek için böyle gariplikler yapıyorsun öyle mi? Ya da ben mi yanlış anladım. İsteyen istediğini izler, dinler, okur kimse de karışamaz. Kimse kimsenin teknik direktörlüğünü, kalitesini de tartışamaz. Belirli bir seviyeye gelmiş isimler için atıp-tutana bizde başka bir gözle bakıyoruz. Fatih Terim'in bile kalitesinin tartışılması bence yanlıştır bazen bazıları bu tarz yorumlar yapıyor, gözde yumuyoruz ama bunu senin gibi sürekli hale getirenler gerçekten can sıkıyorsunuz.

Forumda pek bayan üye de yok, para da kazanmıyorsunuz peki çıkarınız ne? İnsanların dikkatini çekmek hoşunuza mı gidiyor?

Konuyu kişiselleştirdik ya helal olsun sana, sayfalarca senin saçmalıklarını tartıştık. İstediğini elde ettin daha ne istiyorsun anlamıyorum.

Sende forumun genelini irşat etmek için böyle gariplikler yapıyorsun öyle mi? Ya da ben mi yanlış anladım. İsteyen istediğini izler, dinler, okur kimse de karışamaz. Kimse kimsenin teknik direktörlüğünü, kalitesini de tartışamaz. Belirli bir seviyeye gelmiş isimler için atıp-tutana bizde başka bir gözle bakıyoruz. Fatih Terim'in bile kalitesinin tartışılması bence yanlıştır bazen bazıları bu tarz yorumlar yapıyor, gözde yumuyoruz ama bunu senin gibi sürekli hale getirenler gerçekten can sıkıyorsunuz.

Forumda pek bayan üye de yok, para da kazanmıyorsunuz peki çıkarınız ne? İnsanların dikkatini çekmek hoşunuza mı gidiyor?

Konuyu kişiselleştirdik ya helal olsun sana, sayfalarca senin saçmalıklarını tartıştık. İstediğini elde ettin daha ne istiyorsun anlamıyorum.

Trollükten zevk alıyor.Küfür yemekten zevk alıyor.Amacı bu.Karşıt görüşlere saygılı olun derken, kendisi o kadar basmakalıp düşünceler ile konuşuyor ki çelişki içerisinde kalıyor.

Herşeyi geçtim tartışma akıllı adamla yapılır. Amacı dikkat çekmek olan liseli bir elemanla değil.

'En büyük kuzey londra klübü Arsenal' demek gibi mesela.

Geri
Üst Alt