Ali Koç 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin Ankara Bölgesi Başkanlarını Ayarttı

biz şu türkiye kupasını ulusal liglere saydıralım da sonra hangi dinozor kupasını istiyorsa saydırsınlar. istedikleri milli kümeden bin kat daha mantıklı en azından

biz şu türkiye kupasını ulusal liglere saydıralım da sonra hangi dinozor kupasını istiyorsa saydırsınlar. istedikleri milli kümeden bin kat daha mantıklı en azından

Bu hayasız fotoşop ile taraftarları sildirip paylaşmamış mıydı? şimdi hangi yüz ile çıkıyor diyeceğim ama bunlarda yüz yok ki. Militan bunlar kazansalar konuşurlar kaybetseler konuşurlar hiç bir şey olmasa geçmişi konuşurlar tüm gündem bunlar adamı illahlah ettiriyorlar.

böyle ezeli rakibimiz olduğu için utanıyorum.
rekabet normalde geliştirir , bunlar anca hep aşağı çekme derdinde , yolumuza taş koyma derdinde.
Ne zaman ilerlemeye yol almışken saçma sapan yabancı kontejanlarının uygulamasında bunların parmağı var.
Yabancı serbestliği olsa, en kalitelilerini biz getireceğiz , aradaki fark açılacak.
Beşiktaş'li fanatik başkanın TFF ye alel acele getirttir, akabinde Fenerli AS Başkanını koy TFF nin başına.
Böyle bir şey ancak Türkiye de olur. Bütün Başkanları da kafaya almış lar , onlarda bir yandan şahsi çıkarlarım bozulmasın koc holdingle diye korkusundan bir dediğini iki etmiyor .. düşündükçe sinirleniyorum

Bende onu merak ediyorum biz neden Türkiye kupası şampiyonluklarımız için başvurmuyoruz ve neyi bekliyoruz?

Bein'lik bir durum yok. Şimdi şampiyonluklar sayılırsa geçmişe dönük alacaklar doğacak karşında muhatab alacağın yayıncı yok. Cine5-Teleon-LigTv artık ne ise. Bu parayı kim verecek? tabiki TFF.

20 tane yeni şampiyonluk eklense 1 şampiyonluğa 3.3 milyon TL verildiği için yıllık düz hesap 70 milyon TL oluyor. Eski şampiyonluklara göre dağılım 2002'de başladığına göre 20 yıl çarpı 70 milyon TL'den düz hesap 1,5 milyar TL para yapıyor. TFF'de bu para ne arar? arasa bile bunu niye dağıtsın GBirliği,Agücü gibi takımlara.

Dün konuştuğum bir abim bana TFF'nin sırf bu yüzden dolayı reddedeceğini söyledi ona inanmak istiyorum bakalım.

Bu mesele çok tehlikeli. Ülke olarak huzursuzluk çıkacak. Futbolu bir kenara koyalım eğer böyle bir karar verilirse bahane olur ve Suriye'ye döneriz.

Melih Şabanoğlu bu işte en iyi adamdır. asy.net döneminden bu yana tanırım, neredeyse yazılarını okurken kendimi takım elbise giymemek için tuttuğum olmuştur. :) büyük saygı duyarım.

Karşıdakiler anlamayacak hoş zaten bu olayın anlatılacak tarafı yok ama bu olayın antitezi detayıyla ve layıkıyla hiç anlatılmadı o açıdan iyi olacak.

Twitter'de muhakkak RT atalım iyice gündem olsun. ricamdır.

Oldu da bu hukuksuzluğa imza atıp kabul ederlerse Galatasaray’ı ligden çekmeyen benim gözümde haindir. Zaten o dakikadan itibaren benim için ve bir çok Galatasaraylı için futbol biter.
Borçsuz bir kulüp olsak belki ama şuan mümkün değil, yayın havuzundan çıkıp mevcut düzeni sürdürmemek daha mümkün olabilir.

Geri
Üst Alt