Ali Koç 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin Ankara Bölgesi Başkanlarını Ayarttı

Bu konunun gereginden fazla gundem olmasinin sebebi de ulkenin durumu malesef, gulunup gecilecek basvurular icin ulkenin hicbir kademesinde haktan hukuktan bahsedemeyecegimiz icin geriliyoruz.

Acaba her seye karar veren bir kisi ne diyecek? Bu sampiyonluklari kac paraya satmaya calisiyorlar?

Sorulmasi gereken sorular bunlar.

Puahaha tam komedi yaw... zavallilar acimayacaksin bunlara... 🤣

Baştan aşağı yalan yanlış şeyler konuşuyor neymiş İtalya'da sayılıyormuş.

Ulan İtalya şike yapanları küme düşürdü onların bu yönünü örnek alalım derim. Bunu diyecek babayiğit bir GS yöneticisi şart.

Neden hala kabul edilmedi acaba itiraz edebilecek 1-2 Galatasaray lı falan mı kaldı acaba kurullar da? Gözden kaçmıştır

Fenerli olsaydim utanirdim Ali ve yandaslarinin yaptiklarindan ötürü.

Ama Allah'tan Galatasarayliyim. Ben böyle acizlik görmedim, yaptiklari isler cocuk gibi.

Bu Sıpanınoğlunu tenha bir köşede yakalayıp öpmek lazım. Orman çocuğu!

Bu ülkede ne hırsız biter ne de hırsızların peşinden koşturan koyun sürüleri. Yemin ederim bıktım sıçtığımın ülkesinden.

Fener kulübüne üye olmak neden kolay diye merak ediyordum cevap basit IQ seviyen 30 altiysa ördeğe siciyorsan üye olabilirsin

Konuşmasa olması daha olasıydı şimdi hiç ihtimal kalmadı, rezil kepaze etti kendini Ali sinirlenmiştir. :)

Şimdi biz çıkıp kanıtlı belgeli son darbeyi vurursak rüzgarı lehimize çeviririz.

Bütün ortam ayarlanmış durumda. Bence ne tam şampiyonluklarını alacaklar ne yıldızsız kalmayacaklar. Bak red etmedik ama hepsini de vermedik gibi

2 ye ayrılan statüden Milli Küme olanını baz alıcak bence tff. Diğeri biraz daha kupa statüsünde olduğu için dikkate alınmayacak

Yani fb ye 6 şampiyonluk verecekler. İçime doğan bu. Hayırlısı bakalım

İspat, delil dedikleri yine bomboş çıktı. Ulusal olduğunu tek bir belge ile bile kanıtlayamadılar. Tff'nin başkanı ve daha önceden Fb asbaşkanı söyledi daha önce bir başvuru olduğunu şimdi o konu da da yalan atıyorlar TBMM'ye gitmiş bir önerge var orda da çok net açıklanmış ama başarısızlıklarını başka türlü unutturamayacaklarını biliyorlar.

Geri
Üst Alt