Ali Koç 237 Milyon Verdi, Yetmiyor!

bütün servetini hibe etsin fenerium da asgari ücretle işe başlasın senelerce bizi konuştunuz azizin pislikleri yeni ortaya çıktı..

29598219_109644869881696_8803266004868105108_n.jpg

50m$ daha verecek aldigim duyum o yonde

Arkadaşlar şu takımların borçlarıyla alakalı merak ettiğim bir şey var. Şimdi Galatasaray da Fenerbahçe de şirketleşmiş spor kulüpleri değil mi? Bu şirketlerin giderleri gelirlerinden daha fazla ve borçlar akıl almaz boyutlarda. Peki bu şirketler! neden iflas etmiyor!

Fenerbahçe mahvolmuş durumda gördük. Şirkete kayyım neden atanmıyor? Marka değeri mi? Taraftar gücü mü? Merak ediyorum açıkçası. Aydınlatırsanız sevinirim.

Benim bildiğim bu şirketler dernek statüsünde faaliyet gösteriyorlar belki o yüzden zarar etmelerine rağmen iflas etmiyorlardır. Yanlışım varsa düzeltin.

Benim bildiğim bu şirketler dernek statüsünde faaliyet gösteriyorlar belki o yüzden zarar etmelerine rağmen iflas etmiyorlardır. Yanlışım varsa düzeltin.
Yok üstat şirketler ttk'ya göre faaliyet gösteriyorlar ki borsaya kote şirketler bunlar ayrıca spk kapsamındalar...Dernekler kulüpler...Kulüpler de şirketlerin hakim hissedarı...Olay kısaca bu şekilde...

Benim de halamın dayısının torununun arkadaşının eniştesinin eniştesi tarafından da gelecek bir takın duyumlar var, geldiğin de paylaşacağım.

cerkezkoydeki arcelikte fab. calisan arkadasimla konustum. ali koc fabrikanin muhasebe mudurunu aramis ve alacaklarimizi tahsil edim yuklu bir para odemesi yapacaz dediler.

kulube 50 ila 70 m$ akis gelebilir

Gercekten para verdigine inanan varmi? Borc olarak vermistir, kim bugune kadar cebinden para vermis, bugun verecek. Sayet dogruysa koc holding urunlerini protesto etmek lazim, aynisi ulker icinde gecerli.

Koyduğu para açıkladığı bir senelik finansman maliyetinin yarısı.

Sattığımız tüm formalar dan elde edilen gelir TFF nin kestiği para cezalarına gitti diyen Ali Koç un kendisi değilmiydi?

Fenerium ların kökünü kurutsanız ne olur? Yazılanları okuyorum hakkaten ibretlik şeyler yazmış Fenerli zat.

16 yıl boyunca 6 - 0 edebiyatıyla keklendiniz. 3 defa geri döneceğini bile bile istifa eden adamın kapısında böyük başgan bizi bırakma diye yattınız. Bu arada en büyük rakibiniz kupa manyağı oldu, kupaları koyacak yer kalmadı, hala akıllanmadınız.

Tüm gelirleriniz önümüzdeki 2 - 3 yıl temlikli, tüm taşınmazlarınız ipotekli. Ali Koç denen zevatın elinde 1 2 atımlık kurşunu vardı, onları kullanıyor. Çok güvendiğiniz Ülker, Doğuş kendi canlarının derdine düşmüş, spor piyasasından çıkmış.

Ali Koç da sanırsın Koç Holdingin tek sahibi. Rahmi Koç, her ne kadar elini ayağını çekmiş gibi görünse de İnan Kıraç bir yerden sonra bu şımarık veledin kulağını çekecektir.

Ne olacağını söyleyeyim, en geç bu başkanlık döneminin sonunda Ali Koç u da kıçına teneke bağlayıp yollayacaklar. Sonra biat edecekleri yeni bir Böyük Başgan arayacaklar.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sattığımız tüm formalar dan elde edilen gelir TFF nin kestiği para cezalarına gitti diyen Ali Koç un kendisi değilmiydi?

Fenerium ların kökünü kurutsanız ne olur? Yazılanları okuyorum hakkaten ibretlik şeyler yazmış Fenerli zat.

16 yıl boyunca 6 - 0 edebiyatıyla keklendiniz. 3 defa geri döneceğini bile bile istifa eden adamın kapısında böyük başgan bizi bırakma diye yattınız. Bu arada en büyük rakibiniz kupa manyağı oldu, kupaları koyacak yer kalmadı, hala akıllanmadınız.

Tüm gelirleriniz önümüzdeki 2 - 3 yıl temlikli, tüm taşınmazlarınız ipotekli. Ali Koç denen zevatın elinde 1 2 atımlık kurşunu vardı, onları kullanıyor. Çok güvendiğiniz Ülker, Doğuş kendi canlarının derdine düşmüş, spor piyasasından çıkmış.

Ali Koç da sanırsın Koç Holdingin tek sahibi. Rahmi Koç, her ne kadar elini ayağını çekmiş gibi görünse de İnan Kıraç bir yerden sonra bu şımarık veledin kulağını çekecektir.

Ne olacağını söyleyeyim, en geç bu başkanlık döneminin sonunda Ali Koç u da kıçına teneke bağlayıp yollayacaklar. Sonra biat edecekleri yeni bir Böyük Başgan arayacaklar.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birincil olarak;

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

İkincil olarak;

D301400140.jpg

Üçüncül olarak;

FENERBAHÇE FK

Hürmetler...

Arkadaşlar şu takımların borçlarıyla alakalı merak ettiğim bir şey var. Şimdi Galatasaray da Fenerbahçe de şirketleşmiş spor kulüpleri değil mi? Bu şirketlerin giderleri gelirlerinden daha fazla ve borçlar akıl almaz boyutlarda. Peki bu şirketler! neden iflas etmiyor!

Fenerbahçe mahvolmuş durumda gördük. Şirkete kayyım neden atanmıyor? Marka değeri mi? Taraftar gücü mü? Merak ediyorum açıkçası. Aydınlatırsanız sevinirim.

Abi senin adın Mustafa Kaya değil miydi yahu? Hatta forum içinde MK kısaltmasıyla hitap ediliyordun. İsmi revize etmişsin ama kısaltma aynı kalmış.

Yalnız harbiden de bi yıldırım gitti diğeri geldi bunlar aynı koyun. Adam her yerde çıkıp ağlıyor,kulüp iflasta kurtarmaya çalışacam ama zor demeye getiriyor, yedirse kaçacak geldiğine pişman, zamanında diğer yıldırıma kanan saftirikler de şimdi de bu yıldırımı putlaştırmışlar afyon yutmuş gibi koçu her eleştirene sallıyorlar. Yeminle batmayı hakeden başka kulüp bilmiyorum bunlar kadar...

NOT: Koç ve Ülker ürünlerini alan bizden değildir....

Geri
Üst Alt