Ali Koç: "Bakan Trabzonspor'u kurtardı"

Trabzonspor ve Maliye Bakanı hakkında söyledikleri özünde doğru da 1 doğru söylese 10 yanlış diyor. Ne yaptığını kendi de bilmiyor belli ki durumunu hiç iyi görmedim. Yavaş yavaş ne bok işim vardı da bu kulübe başkan oldum noktasına geliyor herhalde.

Ayrıca Trabzonspor ile alakalı söylediklerini doğru bulsam da samimi bulmuyorum. Geçen seneki gibi şampiyonluk yarışında değil de düşme potasında veya orta sıralara oynasa çıkıp bunları konuşmaz hatta tam tersi iyi yapmışsınız diyerek Trabzonspor'u destekler, ne yapın ne edin Galatasaray'ı şampiyon yapmayın derdi. Geçen sene gördük işte. Son bir senedir kamera mikrofon gördüğü yerde Galatasaray veya Fatih Terim diye ağlayıp zırlayıp duruyor. Özellikle geçen sene şampiyonluk yarışında olmamasına rağmen kimlerle ittifak yapıp Galatasaray'ın üzerine oynamaya çalıştığını biliyoruz.

O kadar hak hukuk adalet olsun ülke futbolunda barış olsun isteseydi geçen sene çıkıp "Ya bu Başakşehir diye bir takım var. Toplasan iki tane taraftarı var. Ne taraftarı, ne stadyum geliri, ne kombine geliri, ne de store geliri var, bir tarihi veya başarısı da yok... Lakin sol beki Clichy, sol açığı Arda, santraforu Adebayor!! Bu nasıl oluyor? Bu değirmenin suyu nereden geliyor da bu kulüp böyle transferler yapıp şampiyonluğa oynayabiliyor?" derdi, demeliydi. Neden demedi? Galatasaray'ın değil de devlet destekli Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyordu çünkü :)

Yani Alicim geçeceksin bu işleri :) Bu senin anlattığın masalları ancak senin o embesil camiana ait saftirik taraftarın yer :)

Son düzenleme:
sayın ali koçun peşini bırakmanı tavsiye ederim

images

Yine bir yolunu bulup, pek fena gitmeyen takımının mutlak ihtiyaç duyduğu birkaç takviyeyi yapacaktır, diye düşünüyordum açıkçası...Görülüyor ki (Ve iyi ki) bulamamış; ettiği laflar, mukadder başarısızlığa mazeret arama telaşıyla uydurduğu saçma argümanlardan başka bir şey değil. Bu kadar kısa bir sürede, böylesine zavallı durumuna düşeceğini tahmin edemezdim; beter olsun!..

Bu sene de şampiyon olamasın teneke bağlayıp göndermezlerse bise bilmiyorum.
Parasıyla rezil olacak.

Bu Ali kocun soylediklerini baskasi soyle suan hapsi boylamisti! Trabzona biz boyle demeclerde bulunsaydik, butun lazlar ayaklanirdi. Bu Trabzon halki ve klubude baska mal, fener bunlara oyle koymuski hirsini Galatasaraydan aliyorlar.

Birde ali koc bugun bu serzelisinin nedeni sampiyon olmayacaklarini anlamasidir ve bu nedenle kopeklerine kemigi birakti meydana. Bakalim fb sampiyon olmazsa kopekler sokaklara cikacakmi?

Azizin tırnağı olamaz adam hiç değilse dürüst tü laf çakmıyordu çıkıp açık açık tehdit ediyordu
bu sinsi çakal hiç bir zaman bir yere gelemez Allah yukarda sinsi bir insanın ben başarılı olduğunu hiç görmedim
yine lig sonuna gelinince elleri ayaklarına dolaşıp şampiyon olamayacaklar bakalım ozaman ne diyecek
bu 3 temmuz olayıda işlerine geldi Devlet sıkışınca Feto Bunlar Sıkışınca 3 Temmuz oh ne ala Maualla

Bunların başkanları hep aynı şekilde işe başlıyor.
Azizde ilk senesi şirin görünmüştü hatta bir maçtan sonra Hakan Şükür övmüştü Aziz başkan sayesinde küfür azaldı falan diye...
Bu herifte ilk yıl adam numarası yaptı şimdi azizden pislik oldu...
Bunların sistem kendi işine bakarak işlemiyor demek...
Bak bize ne güzel kendi kendimize kulüp içinde çelme takıyoruz...

Ulan yine 3 Temmuz dedi ya aradan 10 yil gecmis neredeyse.

Bizim yönetim cevap vermemeli b.oklarında boğulsunlar, bizim başkana taraftara iyi gözükmek için konuşuyor diyor mali ama kendi her hafta ulusa ağlayış vatan millet feto 3 temmuz diye ağlıyor kural belli uyacaktın daha önce ceza alanların ne suçu vardı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt