Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

Şampiyon olsa bu konuşmalar önüne konur ama durumu umutsuz görüyor herhalde.

he tmm ismail kartal ya da boğazlı kazağı hiç soumlu değil- alanya maçında her şey lehinize yapılarak algı oluşturuldu ve ikinci yarıda önünüz kesildi di mi...

bu adamda üstü kapalı faşistlik var yemin ederim.üşütmüş kafayı yemiş bu

2 beraberlige bizi zaten yapmayacaklar modunu acmiş yine alanya macinda cagtayın yardımlarına ragmen adamların topu kaleye sokamıyorsa cagtay ne yapsın ? Alıp o içeri atsın istiyor herhald.

Şunları söyleyen kişinin bu ülkenin ekonomisinde önemli yer edinmesi ve kabul görmesi de ayrı bir utanç fotoğrafı olsa gerek. Bir insan her defasında 'ben temizim' der mi abi? Bırak bunu başkaları söylesin. Akıl tutulması. Yok şöyleymiş de böyleymiş de.. Avrupa'da 1-2 bir şey yaptın, başka da bu ülkeye global anlamda bir etkin de yok. Zaten her defasında bir şey bulunuluyor. Ben artık UEFA kupasını söylemeye dilim gitmiyor, Harrington kupasına kadar gidiyor adam. Baktılar futbol rezalet, basketbol ile kandırılmaya devam. İşlerine geldiği gibi kendilerine çevirmeye bayılıyorlar. Tipik Türk insanı.. Tamamen suçluluk ve ezilmişlik psikolojisinde boğulan bir güruh. Yazık, sadece acıyorum.

Malak herif sen böyle konuşursan zaten takım inancını kaybeder, ve bu yüzden de kaybetmeyeceksende kaybedersin. Ama asıl kazanamama sebebiniz özeleştiri. Bir kez de kendinize tutun aynayı. Nerede yanlış yapıyoruz deyin. Ama yok hep o bu şu suçlu siz mükemmelsiniz. Defol git, ya da gitme, alayınıza koyacağız farketmez.

aklınca siyasilere baskı yapıyor bizi şampiyon yapın diye

Son 10 sezonda katakullilerle ugrasmayip bizim gibi tamamen sahaya odaklansalardi en azindan 1 kez sampiyon olurlardi. Basaksehir bile sampiyon oldu. Ama adamlarin tum eforu hakem medya tff mhk pfdk bilimum kurullar uzerinde.

Ali Koç: "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında birçok engel var. Benim başkanlığımda bu engeller arttı. Süper Kupa olayında birçok paydaş var, cımbızla bizi hedef gösterdiler. Yeni aldığım bilgiler de var... TFF bu işi Ankara'ya raporlarken, bizi işaretlemiş. Biz bunun dibine ineceğiz. O yüzden devletimizden bir kez daha rica ediyorum; kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor bu işin üzerine gidilsin."

Ali Koç: "Başkanlığı bırakıyorum, bizi şampiyon yapmayacaklar zaten."

Ali Koç: "3 Temmuz'da çok ağır bedeller ödedik. Hala ödüyoruz, son 10 yılda yaşadıklarımız ortada. FETÖ ile en ihtişamlı döneminde yüzleştik. Kimse yanımızda değildi, dimdik durduk. Fenerbahçe o dönemde fersah fersah fersah öndeydi rakiplerinden. Otobüsümüz kurşunlandı, hala faili meçhul."

Ali Koç: “Fenerbahçe'nin son 13 yılda 1 şampiyonluğu var, bunu sportif sebeplerle açıklayamazsınız. Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor.”

Ali Koç: "Ben çok temizim ama Türkiye'de futbol, temiz insanların barınabileceği bir sektör değil."

Ali Koç: "Ferdi Kadıoğlu, benim tahminim ve düşüncem sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak."

Ali Koç: "2011 Süper Kupası için Beşiktaş ile birlikte başvurduk. Oynayacağız.''
Adamin söylediklerinin özeti resmen su: FETÖ güçlüyken Fenerbahce fersah fersah rakiplerinin önündeydi, o dönem bittikten sonra sampiyon olamadi. Bu sportif degil, FETÖ etkisiydi demek oluyor. Tam dedigi gibi. Ve öte yandan sampiyon olamamayi FETÖ bittikten sonra yinede sitem etmeklekte resmen AKP'ye suç veriyor.

Geri zekali kendilerini daha çok rezil ediyor ve aslinda kas göz arasi itiraf ediyor.

İktidarın üzerine falan gittiği yok.

Ağlamasının sebebi ben yapamadım demek yerine suçu başkalarına atmak ve hali hazırda olan ayrıcalıklarına ayrıcalık katmak.

2 senedir

1. Her 5 maçın 4'ünde LEH'ine penaltı verilen.

2. Zemin kötü olunca başka statta oynayıp, deplasman taraftarı kontejanının 10 katı rakamlar ile seyircisini deplasmanlara götürtüp, Anadolu'da sponsorluklar ile satın aldığı güdümlü başkanları ile rakibinin futbolcu sağlığını hiçe sayacak şekilde zorla orada oynattırmaya çalışacak kadar TFF'yi de yöneten.

3. Başkanı olduğu Kulüpler Birliği'ni kullanarak Anadolu takımlarını kışkırtıp bize saldırtan.

4. Efsanesinin (!) teknik direktör, kahyasının başkan olduğu takımı, sahada canlı canlı hakem yumruklayıp,daha önceki yıllarda sadece hem Başakşehir hem de Fenerbahçe ile şampiyonluk kaybettiği için o efsanesinin bizzati kişisel kin güttüğü hakemi maç yönetemez hale ve psikolojiye getirecek talimatı ''Hakemleri gördüğünüz yerde sıkıştırın'' diyerek meşru zemine oturtan.

5. Yıllardır sahada en güçlü kadroyu kuramayıp, başarısızlıkta suçu neredeyse Allah'a kadar atacak seviyeye gelen, elinde megofon ile anons geçip, taraftara dalan adam çıkıp ''BİZİ ŞAMPİYON YAPMAYACAKLAR'' diyor?

Üstelik bunu derken hangi ortamda diyor.

1. Medyasının %90'ı para ile satın alınmış, ona karşı gelen Özat, Haluk Yürekli, Gökhan Dinç, Kadir Çetinçalı gibi isimler kanallardan kovdurtulmuş, sosyal medya da fonlu menajer bağlantılı hesapların liderlik ettiği medya kurulup Passat medyası Twitter medyası olarak 2024 yılına taşınmış iken.

2. Maç önü sahada bir türlü yenemediği ezeli rakibi için Valilikler'den ''Sivassporumuza Galatasaray karşısında başarılar dileriz'' açıklamasını ne hikmetse sadece Galatasaray maçı öncesi yapılırken

3. Ülkenin başkanı 23 yıldır yönetimde iken ve her fırsatta hali hazırda kongre üyesi de olduğu Fenerbahçe sevdasını açıklarken. 6 yıl önce yerel seçim dönemi, Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verirken gönlümüzde ki takım Başakşehir'in şampiyonluk yolunda taraftarını maçlara bekliyoruz, boş tribünlere oynamak bize yakışmıyor derken.

4. Son 5 yılda en az 2 şampiyonluğu Billong'lar, Halil Umut Meler'ler, Ali Şansalan'lar ile averaj ile Beşiktaş ve Başakşehir'e gitmiş Galatasaray halen 2 sezondur hakemler tarafından en çok penaltısı verilmeyen, en çok rakibin kırmızı kartları atlanan takımı iken.

Eğer şampiyon yapılmayacak bir takım vardıysa bu Galatasaray idi.

Ama biz aslan gibi savaşarak herkesi yenmeye çalışırken, sen sırça köşkünde zorunlu olmayan harcamaları kısmak lazım diyip yalından puro tüttürerek yaşıyorsun ve gelip çamur atıyorsun herşeyini mücadeleye borçlu olan insanların emeğine.

Hadi oradan. Ailesinin geçmişte başardıkları olmasa iş hayatında bile başarılı olabileceğin tartışmalı iken ben yapamadım demek zor geliyordur tabi.

Geri
Üst Alt