Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

ERpnJMRWoAMJHLK.jpg:large

Yani diyor ki Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadığında da biz şike yapıyorduk. Ben bu anlamı çıkardım.

Yaw biri buna 68 maçta 54 penalti attığını söylesin. Maç başına 0.8 penalti istatistiği var. Yuhhhh dünyada eşi benzeri yok.. Bunlar ciddi ciddi kafayı yemişler

2. liğe gerileyince yine dötü başı dağıttı. Ulan sen milleti aptal mi sanıyorsun hayvan gibi kollaniyorsun bu sene kendi taraftarın da farkında bunun. Ne kadar servet harcadıysan yanık kokusu geliyor buram buram.

Bu herif şeytanın vücut bulmuş halı. Gözlerinden k akıyor resmen. Böyle bir yaratığın maddi olarak tüm imkanlara sahip olması çok üzücü, çünkü bu gücü kötülük üzerinden kullanıyor. En basit örneği onlarca çoluk çocuk sahibi olan insanları, sırf canı öyle istiyor diye işinden gücünden etti. Yazık vallahi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
90'larin basi ile 2000'lerin ortasini ya da 80'lerin ikinci yarisini kastediyor sanirim. Klasik aglak fenevli.

Şükrü Saraçoğlu'nun hem başbakan olup hem de FB başkanı olduğu zamanlardan bahsediyor.

Galatasaray bu 4-5 yıllık dönemde bir tane bile derbi kazanamamış olup, Saraçoğlu gittikten sonraki ilk derbiyi kazanmıştır.

tarihe fenerin en büyük loser baskani olarak girecek, kazanamadigi sampiyonluklar ve basarisiz kararlarini gectim, korkudan süper kupa macina cikaramadi takimini diye tarihe gececek :)

Geri
Üst Alt