Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

Hadi bu herif deli gibi konuşuyor neyse de koskoca Fener camiasında ağa sen ne anlatıyorsun diyecek bir tane akıllı adam yok mu yav.

Hep mağdur da mağdur. Hep başkaları suçlu.
Yaw reis bunlarda sorgulama olsa, muhalefet olsa bu halde olurlar mıydı 20 yıldır. Şimdi Rize maçını kaybetseler başkan zaten söylemişti bizi şampiyon yapmayacaklar deyip bize sallamaya devam ederler. Böyle mal topluluğun olsun peygamber olduğuna falan da inandırırsın milleti ne olacak.

Kaçan son dakika şampiyonluklarda, final maçlarında 6 pastan gol kaçıran futbolcuların vardı. Bunların hepsi illegal işlere mi bulaşmış yani? Nasıl bir kafa yapısıdır bu, anlamak mümkün değil

Şampiyonluk vermezseniz başkanlığı bırakırım demiş yine

Türk futboluna en çok zararı veren şahıs, en kirli şahıs kendisidir. Ben bu kadar yüzsüz insan görmedim. Gerçekten bir proje olduğunu düşünüyorum insanları birbirine düşürmeye, olaylar çıkmasına sağlamaya çalışan biri.

dedi "TÜRKÇE OLİMPİYATLARININ PLATİN SPONSORU".

:d

Muhalif medya bu kafayla devam ederse, bu düzenin değişmesini daha çok bekleriz.

Türkiye'nin en büyük, en kalabalık taraftar topluluğuna sahip Galatasaray'ı bu şekilde karşına almak nasıl bir aklın ürünüdür?

böyle yalayan görmedim. adam daşdaşların alt kısımdaki ince çizgiden başlayıp aynı anda hepsini yutmaya götürmüş işi.
helal olsun zımail

Muhalif medya bu kafayla devam ederse, bu düzenin değişmesini daha çok bekleriz.

Türkiye'nin en büyük, en kalabalık taraftar topluluğuna sahip Galatasaray'ı bu şekilde karşına almak nasıl bir aklın ürünüdür?
Onlar da düzenin parçası. Düşük zekalı muhalif kesimin gazını alma işlevi var.

istediğimiz noktaya geldik büyük başkaağğnn

Yaw reis bunlarda sorgulama olsa, muhalefet olsa bu halde olurlar mıydı 20 yıldır. Şimdi Rize maçını kaybetseler başkan zaten söylemişti bizi şampiyon yapmayacaklar deyip bize sallamaya devam ederler. Böyle mal topluluğun olsun peygamber olduğuna falan da inandırırsın milleti ne olacak.
Bu sezon da şampiyon olamazlarsa, ki inşallah olamayacaklar bütün yaptıkları pisliklerden dolayı, o zaman toplu kuş ölümü gerçekleşir. Hatta stadı falan bile yakabilir bunlar.

Bazı sezonlar bazı takımlarda yetişmiyor başkanımmmm

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Adam kus beyinli. FETO deyip, feto piyasadan silindiginden beri tek sampiyonlugunun olmamasini yine fetoye yuklemek icin mal olmak lazim. Zaten kendi taraftarida kus beyinli oldugu icin bu tip aciklamalara inaniyorlar.

Halk Tv'nin A haber'den farkı yok denen yorumlar doğru sanırım.
Öyle zaten. Yayınları ideolojik temellere dayanan tüm kanallar birbirinin aynısıdır. Biri muhafazakar milliyetçi kesime yönelik yayın yapıyor, öbürü atatürkçü, solcu, laik milliyetçi kesime yönelik yayın yapıyor.

Gerçek basın, objektif olandır. Ancak ülkede öyle bir basın kuruluşu kaldı mı? Şüpheliyim.

Yani işin özünde herkes kendi gemisini yürütme peşinde. Vatandaşı umursayan, vatandaş çıkarına gazetecilik yapan bir kuruluş görmüyorum. Varsa da ben görmüyorum.

Geri
Üst Alt