Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

Çok değişik kafalar diyeceğim ama bunu neden yaptığını çok iyi biliyorum, ters manyel yapmaya çalışıyor, her şekilde kendini aklamış olacak aklınca. Kazara şampiyon olursa tüm engellemelere karşı olmuş olacak, kahraman olacak güya, şampiyon olamazsa da bakın gördünüz gene yapmadılar bizi olacak, bu gereksize tel lafım var o da algınız batsın, ters manyel'iniz batsın....

mesela şunu gsliler yapsa her hafta açıklamada görürdük fotoğrafı

21d_daf7f.jpg

Bu sezon da şampiyon olamazlarsa, ki inşallah olamayacaklar bütün yaptıkları pisliklerden dolayı, o zaman toplu kuş ölümü gerçekleşir. Hatta stadı falan bile yakabilir bunlar.
Kafayı yerler ama ertesi gün fotomaçta 1-2 dünya yıldızı transfer haberi yaptırır başkanları; bunlar hemen unutur; Uefa bize düşman, Fransız Gs falan diye başlarlar :D

Evet geçen sezon sizi şampiyon olacak diye belirlediler. Ama alayınızı üst üste koyup şampiyon olduk. Bu sene daha aleni şekilde sizi belirlediler. Bu sene de alayınızı üst üste koyacağız. Size yağmurlu havada su yok. Kafanızı çevirdiğiniz her yerdeyiz. Her zerrenizde bizi göreceksiniz.

25.05.2018

Ali Koç: Her şeyi 3 Temmuz'a bağlamak, kendi kendimizi kandırmak olur. 2012'den sonraki başarısızlıkların 3 Temmuz ile alakası yok.

Ali Koç: Bu noktada en önemli şey scouting. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. 12 kişilik bir scouting ekibi kuruyoruz. Bu konuda çok heyecanlıyım. Son konratını yapan oyuncuları almayı bırakmamız lazım.

Ali Koç: Başarılı kulüplerde teknik adamlar 3-5 sene çalışıyorlar. Bizde neden olmuyor bu?

Ali Koç: Başkanımızın beni bir FETÖ projesi olarak sunması beni çok endişelendirdi. Madem öyle, beni neden zamanında gelecekteki başkan adayı olarak gösterdiniz?

Ali Koç: Soruyorum başkanıma, sizce ben FETÖ'cu muyum, değil miyim?

Evet geçen sezon sizi şampiyon olacak diye belirlediler. Ama alayınızı üst üste koyup şampiyon olduk. Bu sene daha aleni şekilde sizi belirlediler. Bu sene de alayınızı üst üste koyacağız. Size yağmurlu havada su yok. Kafanızı çevirdiğiniz her yerdeyiz. Her zerrenizde bizi göreceksiniz.
cimbom old boys sensin be adam

gs twitter admini olsam şunu döndürür dururdum.her hareketlerine uyuyor bu video.

Bazi sezonlarda ise hafif meşrep annesi baska adama kacan ve travmalarla buyuyen sahislarin baskanlik yaptigi kulupleri sampiyon yapmaya calisip yapamiyorlar

Burada kuklası olan takımları bize duvar örüp bunlara kalesini açan takımları farklı yendikleri zaman da hep aynı şeyi diyordum biz yeter ki kazanmaya devam edip liderliği alalım bunlar dağılmaya başlar diye işte bi lider olduk dağılmaya başladılar takımı hocası başkanı camia olarak bu loserın da bu açıklamaları dağıldığını gösteriyor bi taraftan da şimdiden şampiyon olmamasının bahanesi yok şöyle yok böyle yok bizi yapmıyorlar ya sizin kadar desteklenen takım mı var tff si hakemleri anadolu takımları hepsi sizin için uğraşıyor ama siz o kadar ahmaksınız ki yine başaramıyorsunuz bu sezon da olmayacak inş çünkü kötüsünüz

ya ali bir defolup gitsende bir rahatlasak ya car car car 6 senedir konuşuyorsun icraat 0.azize senden daha karakterliydi

Bu adam inanılmaz bir loser. Tüm başarısızlıklarını geçmişte olan biten bir şey ile telafi etmeye çalışıyor, yön değiştirmeye çalışıyor, çok büyük eziklik var bunda.

Biz neden bu kadar eziğiz demek istemiş Ali Koç.

Hem 2 senedir şampiyon yapılması gereken takım olarak belirlendik, hem hakemleri, medyayi, sosyal medyayı bağladık, hem her türlü şerrefsizligi yaptik, yine de neden şampiyon olamıyoruz üleeeennnnn.

Tercümesi bu.

Demekki iki verilmeyen kirmizi kart ve haksiz rezil bir penalti yetmedi. Daha fazla istiyor bir dahaki maclarinda….

Koç'a bu konuda katılıyorum. Galatasaray'ın şampiyon olduğu sezonlar hariç diğer tüm sezonlar benim için şüpheli.

Sadece Galatasaray'ın şampiyon olduğu sezonlar tertemiz benim gözümde.

Geri
Üst Alt