Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

O zaman transfer yapmayın

Ya da bu sene bu kadar transfer yaptığınıza göre şampiyonluk sözü aldınız

Siyasetten yardim dileniyor tff mhk bitti simdi onlardan yardim istiyor 😂😂spor bakanida yetmedi galiba

Ben var ya bunun kadar salak bir adam görmedim

Fenerin şampiyon olacağı varsa da artık fiilen bitmiştir

Tam bir mal

O bazi sezonlara trabzonun sampiyon oldugu sezonu ekleyebilirim.

Geldin geleli her sezon yeniden takım kurdun. O zaman hiç oyuncu almasaydın zaten şampiyon yapmayacaklar sizi

zuhahahaha körler sağırlar

Ulan sanki otobüsü taradılar 10 futbolcu 5 antrenör 3 yönetici öldü falan. Adamların uçağı düşüyor Brezilyada liglerine devam ediyorlar. Ne ağlak bunlar. Adamların kupasına çöktünüz 2011de ama hep siz mağdursunuz.

Otobüs kurşunlanmasından önceki 7-8 maçta mı yoksa sonraki 7-8 maçta mı daha fazla puan aldılar tahmin et ahbert

fenerbahçenin sürekli ve çok büyük zararlar eden bu amatör branşları nasıl finanse ediliyor ben de çok merak ediyorum. hangi destekler veriliyor acaba?

Abi daha yeni lig maçında çalınan penaltı, geçen hafta Türkiye Kupası'nda çalınan penaltı... En yakın 2 örnek diye söylüyorum, dünyada başka hiçbir takıma çalınmaz, çalınamazdı. Çünkü o penaltıları çalan hakemlere bir daha kolay kolay maç vermezler, yıkılır ortalık. Ulan her şey planlıysa bunlar da planlı o zaman.

Hadi hepsini geç, geçen seneki Lale Orta faciası üzerine devletin soruşturma açmaması bile bu ülkede neler olup bittiğini anlatmıyor mu? Sırf bunun gibi yüzlerce olay oluyor saha içinde dışında bari bunun üzerine bu lafları söyleme kardeşim.

Abi daha yeni lig maçında çalınan penaltı, geçen hafta Türkiye Kupası'nda çalınan penaltı... En yakın 2 örnek diye söylüyorum, dünyada başka hiçbir takıma çalınmaz, çalınamazdı. Çünkü o penaltıları çalan hakemlere bir daha kolay kolay maç vermezler, yıkılır ortalık. Ulan her şey planlıysa bunlar da planlı o zaman.

Hadi hepsini geç, geçen seneki Lale Orta faciası üzerine devletin soruşturma açmaması bile bu ülkede neler olup bittiğini anlatmıyor mu? Sırf bunun gibi yüzlerce olay oluyor saha içinde dışında bari bunun üzerine bu lafları söyleme kardeşim.
bizim AVL maçımız olduğu sabahta bile konuşuyor olması seçilmiş bir zamanlama bana göre.

ruh hastalığı resmen.

yeter artık yaaa bi sus be adam bi sus beee!

"fb 13 yılda 1 kere şampiyon olmuş. bunu sportif nedenler ile açıklayamazsınız?"

nedenmiş?

kendi evinde trabzon ile berabere kalıp, bursaspor'a şampiyonluk verirken, 10 tane karşı karşıya atamadın. biri mi engelledi?

şikeli sezonun bir ertesinde, dere geçerken at değiştirildi ve süper final diye bir şey, sırf fb için uyduruldu. bir daha da olmadı zaten. gs ligi 9 puan önde bitirdi ama puan farkı yarıya düşürüldü. kim avantaj sağladı? o turnuvanın son maçı da yine fb'in evinde oynandı. 0.5-0 yensen şampiyondun ama YENEMEDİN!

denizli travmasında, appiah 30 cm içeri vusa sen şamp. olacaktın. yine tonla gol kaçırdın. biri mi engelledi?

yine nonda'nın kafayı koyduğu sezonda, kalecin boşa çıktı ve 1-0 yenildin. kalecin de kulüp efsanen volkan haa. bunda da mı kumpas var?

daha en son, averaj ile şamp kaybettiğimiz sezonda, kendi evinde sivas'ı yensen şampiyonsun. eee yenemedin? bunda da mı engel var?

en yenisi de geçen sene, kendi evinde TÜM DERBİLERİ KAYBETTİN. gs'den içeride dışarıda 3 yedin. 10 kişilik bjk'den kendi evinde 4 yedin hem de uyduruk bir penaltı golü ile öne geçmene rağmen. ikinci penaltıyı kaçırdın. penaltıyı da mı dış güçler kaçırttı? tek bir aleyhte hakem hatası yok iki maçta da. hatta bjk maçında lehine uyduruk penaltı var. bunları da mı birileri engelledi?

sırf kendi evinde yarım gol atsan şampiyon olacağın 3 SEZON VAR. geçen sezon yine evinde gs+bjk'yi yensen yine şampiyonsun. 4 tane daha şampiyonluğun olabilirdi yani.

bir de çıkıp "bizi şampiyon yapmayacaklar" diyor.

buna inanan, bunu ciddiye alan fenerli, kendi kulübüne zarar verir ben diyeyim.

gs'da böyle başkan olsa, 10 kere önce erken seçime gidilir ve teneke bağlanırdı. bu yüzden gs fb'den daha başarılı. bu yüzden fb'in son 13 yılda 1 şampiyonluğu var zaten.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt