Ali Koç, Emre Belözoğlu ile Devam Etmeyecek | Portekiz veya Alman Ekolüne Gidilecek

Volkanı Selçuku falan şutlamazlar yeni tdnin yanına sokarlarsa yine bi nane olmaz bunlardan

normalde almaları gereken olympiakos'un hocası. ama bunlar yine bir malı bulup getirirler.

Emre'yi getirdiğine pişman olmuş belli, Erol'un işine karıştığını da çözmüş. Herif akıllı da tercihleri hatalı ve hata yaptım dememek için de saçmalıyor.

Bunlar da kadın futbol takımı kuracakmış. Seneye yanar ortalık üç büyüklerin derbilerinde eğer seyirci olursa.

Lage alınır ve tutarsa üzülürüm yalnız almazlar da.

Jardim getirilebilir.

Bence mevcut kadrolarına uygun bir isimdi Emre, fena da top oynatmıyordu zor bir fikstürde iyi puan toplamıştı. Şimdi orda Emre'nin kurduğu yerli çetesi var yeni gelen teknik adam kadro yapılanmasına uğraşacağı gibi bunlarla da uğraşacak. Bu sene gene zor fener.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dayak yiye yiye dayak atmayi öğrenmiş malesef

Uzucu oldu bizim adimiza

Valla Selahattin Baki falan da var bunlar akıllı adamlar ama belli ki verdikleri yetkinin nerelere gittiğini çözememişler, bundan da bayağı pişmanlar.

Bu hamlesi de tutmazsa Koç yüksek ihtimalle bırakır, çok sıkıldığını düşünüyorum ben son iki röportajından.

Koç'u hiç sevmem çok da başarısız ancak bu ülke futbolunda yönetici olunmaz, akıl işi değil bu, ben taraftar olmaktan bile rahatsızım.

Geri
Üst Alt