Koskoca insanlar, bir kulübü, armayı ve dahasını insanlarla bağdaştırmayı ne kadar da çok seviyor.
Bu nasıl bir ahrazlıktır?
Bundan 120 yıl evvel mekteb-i Sultaniye’li çocuklar, ülkenin bekasına problem olalım diye mi kurdu bu futbol takımını?
Ben bile burada mesaj atarken özel isim olarak Fenerbahçe yazmaya dikkat ederim, kulüplerin kendisi ile içindeki insanları ayırt etmeyi becerebilirim.
Ancak koskoca kulüp başkanı Ali Koç bundan yoksun gözüküyor. Düşünün işte kendisinin bilgi birikim ve yorumlama seviyesini.
Kendisi muhatap alınacak bir kişi değildir.
Gönül isterdiki ezeli rakibimizin başkanından objektif ve akılcıl yorumlar dinleyelim. Türk futbolu böyle böyle gelişir çünkü. Ancak Ali Koç, Antu’ya girip yorum yazan herhangi birisinden daha fazlasını söyleyememiş, üstüne üstlük kendilerine yapılan hiçbir eleştiriye (Mert Hakan’ın hakem tehditi gibi vs) cevap vermemiştir.
30 yaşını geçmiş biriyim ve holiganlıktan gözü dönmüş biri değilim çok şükür. Ve şu konuşmayı okuduğum zaman neyse ki bizim başkanımız değil dedim. Ve maalesef ki ezeli rakibimizin başında dedim.
Çünkü gerçekten akıllı, zeki ve iyi bir rakip sizi geliştirir. Daha iyi olmaya mecbur bırakır.
Ali Koç ve türevleri olduğu sürece Türk futbolu 1 gram ilerlemez.