Ali Koç, Galatasaray'ın Her Şeyini Eleştirdi

Cok anormal seyler olmazsa bu hafta puan farki 4 yada 5 olacak
Farkinda ve sucu karsi tarafa atip gundem degistirme pesinde
Bu aciklamalarin ciddiye alinacak bir tarafi yok biz işimize bakalim

Fener ağlama tezaruhatı ali ağlama olarak söylenmeli sikecilerin maçında :)

Koskoca insanlar, bir kulübü, armayı ve dahasını insanlarla bağdaştırmayı ne kadar da çok seviyor.

Bu nasıl bir ahrazlıktır?

Bundan 120 yıl evvel mekteb-i Sultaniye’li çocuklar, ülkenin bekasına problem olalım diye mi kurdu bu futbol takımını?

Ben bile burada mesaj atarken özel isim olarak Fenerbahçe yazmaya dikkat ederim, kulüplerin kendisi ile içindeki insanları ayırt etmeyi becerebilirim.

Ancak koskoca kulüp başkanı Ali Koç bundan yoksun gözüküyor. Düşünün işte kendisinin bilgi birikim ve yorumlama seviyesini.

Kendisi muhatap alınacak bir kişi değildir.

Gönül isterdiki ezeli rakibimizin başkanından objektif ve akılcıl yorumlar dinleyelim. Türk futbolu böyle böyle gelişir çünkü. Ancak Ali Koç, Antu’ya girip yorum yazan herhangi birisinden daha fazlasını söyleyememiş, üstüne üstlük kendilerine yapılan hiçbir eleştiriye (Mert Hakan’ın hakem tehditi gibi vs) cevap vermemiştir.

30 yaşını geçmiş biriyim ve holiganlıktan gözü dönmüş biri değilim çok şükür. Ve şu konuşmayı okuduğum zaman neyse ki bizim başkanımız değil dedim. Ve maalesef ki ezeli rakibimizin başında dedim.

Çünkü gerçekten akıllı, zeki ve iyi bir rakip sizi geliştirir. Daha iyi olmaya mecbur bırakır.

Ali Koç ve türevleri olduğu sürece Türk futbolu 1 gram ilerlemez.

Son düzenleme:
En nefret ettiğim adam oldu ülkede o kişi başkasıydı eskiden.
Şu herife nasıl müsaade ediliyor Rambo Okan gibi konuşmalar tehditler ülkenin en elit en zengin ailesinden çıktığına inanamazsın.Koca aileden bir kişi bile ne oluyor yapma demiyor buna.
Holdinge çökülmesinden korkup Fenerin başkanı yapıldı başarısız olup teneke bağlanırsa holdinge girerler Fenerliler bile alkış tutar diye korkuyorlar.O sebeple Ali ne yap et fenerde başkan olarak kal taraftar sevsin holdingin geleceği İçin diyorlar başka seçenek yok

Annesi gsliye kaçmış birinin hezeyanı. Normal karşılıyorum
çıkar da serinleyelim haldun ağabey

s-ca65e66151a62dc09f482d84b077e5f3e667d43f.jpg

Bu adam cidden kafayı yemiş. Yalanlar söylediği bir toplantı yaptı. Bir dünya yalan var ve herkes biliyor kendi taraftarı dahi. Bir insan bu kadar akilsiz olamaz derdim oluyormuş. Buna ne desen boş havada kalır. Rezillik cidden ben utandım bunların yerine. Buna gerçek anlamda destek veren varsa doktora gitmesini tavsiye ederim. Zaten deli olarak ilan edildi artık koc. Kendini ne hale düşürdün bee.. Acaip düştü resmen rezil oldu. Bir basın toplantısında kendini bu kadar rezil edecek deselerdi geldiği gün inanmazdım...

Çocukken kendi topunu getirip kimseyi oynatmak istemeyen ama sonra herkes tarafından dışlanan, hiç bir zaman o sıcak arkadaş grubuna giremeyen, girdiğinde ise imkanlarıyla hava atmaya çalışan ama yine temiz çocuklar tarafından tokatlanan o küçüklüğümüzde karşılaştığımız zengin bebelerini bildiniz mi?

Heh işte ta kendisidir ananas herif. Hiç bir zaman gerçek mutluluğu tadamayacak hep iç dünyasında yorganın altına girdiğinde bu kadar para ve güç olmasına rağmen neden mutlu olamadığını sorgulayacak. Ölene kadar böyle yaşar gider. Adamın amacı bu. Kendi mutlu olamadığı için başkalarının mutluluğunu yalanlarla dolanlarla türlü türlü oyunlarla bozmaya çalışmak ve bunu yaptığında da ben mutlu değilsem kimse olmasın kafasina erişmek.

Ama unuttuğu en önemli şey, Türk filmindeki Yaşar Usta gibi karakterlerin gerçek hayatın her döneminde karşısına çıkıp "Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm ben Yaşar Usta" repliğinin benzeri ile bunu tokatlayacak olmasıdır.

söyledigi şeyleri tekrar dinledim,gerçekten çok tehlikeli şeyler söylüyor basit bir algı yönetimi degil bu

kontrollümü yapıyor kontrolsüzmü ama şampiyonluk içinde kaotik herşeyi göze almış durumda

gerginligin saha içine yansımasını istiyor bence

Meşaleleri yaktık.

Başlığı esefle kınıyorum, aleni hakaret var "eleştiri" ne demek yahu.

Geri
Üst Alt