Ali Koç, Galatasaray'ın Her Şeyini Eleştirdi

Twshitterdakiler bi kaç saat kendisini methetsin diye tertip edilmiş kimsenin z. olmayacak saçma sapan bişey. Başlık da sözcü gastesinden hallice bence Ali k.oç yine getünden bişeyler sıktı olsa daha doğru olucaktır.

tüm dileği - şu an hayat amacı - Şampiyon gs stadına gelip şarkılar küfürler yememek... tüm zenginliğini feda edebilir ya bunun için galiba.

Ah Haldun başgan ah! Bu deliyi sen sardın başımıza!

"takvim çok üst üste geldi. 7 nisan'ı belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. bizim bu turu geçmemiz ülke puanında 9.'luğu garantilememiz için çok çok önemli. ülke menfaatleri açısından rakibimiz de kabul ederse süper kupa finali için yeni bir tarih bulunması çok daha doğru olacaktır."

Her turlu lafi atip, anamiza kufretmedigi kaldiktan sonra "ehem iste rakibimiz kabul ederse yeni bir tarih bulunmasi iyi olur ehehehe" demesi ne kadar absurt bir durum :D

Amacı, bundan sonraki maçlarda saha içinde dogranmamiz olduğu için bugünkü rezilliklerie yanıt vermekmi vermemekmi daha doğru olur bilemedim

Akli dengesini yitirdi.
Galatasaray suandan itibaren asla bununla muhattap olmamalı.
Sadece ultrAslan muhattap olsun,bunun mintikasina onlar baksın.

Adamın bu sezon en büyük hedefi karışıklık çıkarıp sokakların karışması, insanların birbirine girmesi, kan dökülmesi.
E bu doğruysa siyaset bunu görmüyor mu ? Nasıl izin veriyolar? Bende bunu anlamıyorum. Bir zengin (yanındaki takiyi yazmak istemiyorum) çıkıp insanların sinir uçları ile oynamaya calisiyo. Halkı futbol yüzünden birbirine düşürmek istiyo ancak 6222 devreye girmiyo. Bir furbolcu hakem tehdit ediyo yine 6222 devrede yok. Kanun neden çıkarıldı. Kanunlar zenginlere uygulanmıyo mu? Parasını verince ülkeyi karıştırmaya çalışabiliyosun. Nerde abi siyasiler şu adama ceza vermeyen veremeyen federasyon kim tarafından atandı?

Antu da bile çoğunluk bu konuşmalara dalga geçiyor artık, twitterde ki paralı kuşlar destekliyor tek. Bir Galatasaraylı olarak sinirlenmedin bile açıklamalarına, kafayı yemiş bu adam dedim içimden. Ciddiye alınıp cevap dahi verilmemeli buna. Kendi kendine konuşup dursun deli.

E bu doğruysa siyaset bunu görmüyor mu ? Nasıl izin veriyolar? Bende bunu anlamıyorum. Bir zengin (yanındaki takiyi yazmak istemiyorum) çıkıp insanların sinir uçları ile oynamaya calisiyo. Halkı futbol yüzünden birbirine düşürmek istiyo ancak 6222 devreye girmiyo. Bir furbolcu hakem tehdit ediyo yine 6222 devrede yok. Kanun neden çıkarıldı. Kanunlar zenginlere uygulanmıyo mu? Parasını verince ülkeyi karıştırmaya çalışabiliyosun. Nerde abi siyasiler şu adama ceza vermeyen veremeyen federasyon kim tarafından atandı?
Görüyor ama gerek seçimler gerek ailesinin adı yüzünden bir şey yapmıyorlar işte. Parası olana yapmıyorlar bir şey işte.

Bizim klupten birilerine mikrofon uzatsalar ebedi dostluk zirvasini anlatir. Rakibin sana kumpasci fetocu lobici vs demedigini birakmamis ona ragmen kupa macinin ertlenmesini kabul ederseniz en buyuk galatasaray dusmanisiniz.

Sosyal medyada her yerde bu herifin sözleri var. Koca lağıma çevirdi ortamı. Ulan hafta sonu yaptığın hısızlığın üstünü kapatmak için şu kadar küçülme be. Maç sonu yöneticin çıktı numaradan hakeme salladı, kahvelerde fenerlilerin şike de yapsak sesimi çıkaracağız mantığıyla kulüp yönetiyorsunuz. Suç ortağı hakem ceza alınca bir tarafların tutuştu. Sene sonu üst üste koyacağız, sen de kaçacaksın. Küçülmene gerek yok

Geri
Üst Alt