Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizim cevabımız neden sitede paylaşılmadı ? Ayrıca bilmediğim için soruyorum daha önce febeye yazdığımız uzun yazı paylaşıldı mı sitede ? Çünkü o paylaşılmayıp bu yalı çocuğu alinin uzun uzun konuşmasının paylaşılması yakışmaz diye düşünüyorum
Çok uyanıkça birmolay yaptı ve Koç ailesi ile fb taraftarını kenetledi.Tek amacı buydu Koç grubu arkasına taraftar desteği almak istiyordu.
Bşraz gezindim sosyal medyada koç boykotu yapalım diyene ağzı açlıktan kokan fbliler bol yaparsınız arkasındayız falan yazmışlar.
Bu ülkede sebepsiz yere birine saldır arkanda milyonlar oluyor birden.Kedi severlere küfür et arkanda milyonlar .Et yiyenlere küfür et arkanda milyonlar kahrolsun heteroseksüel de arkanda milyonlar kahrolsun lgbt de yine öyle.Tam Ortadoğu kafası yerleşti herkesin beynine yazık
Beko'da güzel indirim vardı gittim siemens'ten aldım çamaşır makinesini. Yapı Kredi hesabını da kapattım, taraftar olarak elimizden gelen bu. Bundan sonrada bunların sahip olduğu hiçbir markayı kullanmam. Zatı muhterem bile muhalefet hakkında bu kadar düşmanca konuşmuyor, sen kimsin Galatasaraylılar diyerek milyonlarca kişiye iftira atıyorsun. Deli meli diyorduk ama bunun sağlam bir sopa yemesi lazım.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.