Ali Koç, Galatasaray'ın Her Şeyini Eleştirdi

1710351300622.webp

Eee bla bla bla

Sonuç ne sonuçççç

Kaç maçınızı haksız yere kazandınız

Boş yere algı yapnaya çalışmayın

Herşey ortada ayan beyan

Kisa oz hos bir cevap vermisiz. Uzatmadan

abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw anası bir kez daha kaçmış bizim tarafa

bizim cevabımız neden sitede paylaşılmadı ? Ayrıca bilmediğim için soruyorum daha önce febeye yazdığımız uzun yazı paylaşıldı mı sitede ? Çünkü o paylaşılmayıp bu yalı çocuğu alinin uzun uzun konuşmasının paylaşılması yakışmaz diye düşünüyorum

Bu meczupu amma konuşmussunuz yav. Birakin deliyi kendi başina

Çok uyanıkça birmolay yaptı ve Koç ailesi ile fb taraftarını kenetledi.Tek amacı buydu Koç grubu arkasına taraftar desteği almak istiyordu.
Bşraz gezindim sosyal medyada koç boykotu yapalım diyene ağzı açlıktan kokan fbliler bol yaparsınız arkasındayız falan yazmışlar.
Bu ülkede sebepsiz yere birine saldır arkanda milyonlar oluyor birden.Kedi severlere küfür et arkanda milyonlar .Et yiyenlere küfür et arkanda milyonlar kahrolsun heteroseksüel de arkanda milyonlar kahrolsun lgbt de yine öyle.Tam Ortadoğu kafası yerleşti herkesin beynine yazık

Bu herifin sonu iyi degil. Bu kadar servete sahip olup, bir o kadar da oe olmayi ancak bir fenerli basarabilirdi zaten.

En güzel cevap şampiyonluk olacaktır. Şampiyon olursak hakkımız yendi diyecekler, şampiyon olurlarsa hakkımızla olduk diyecekler.

Geçem yıl olduğu gibi kendi sahamızda evire çevire yenip en güzel cevabı vereceğiz.

Beko'da güzel indirim vardı gittim siemens'ten aldım çamaşır makinesini. Yapı Kredi hesabını da kapattım, taraftar olarak elimizden gelen bu. Bundan sonrada bunların sahip olduğu hiçbir markayı kullanmam. Zatı muhterem bile muhalefet hakkında bu kadar düşmanca konuşmuyor, sen kimsin Galatasaraylılar diyerek milyonlarca kişiye iftira atıyorsun. Deli meli diyorduk ama bunun sağlam bir sopa yemesi lazım.

Geri
Üst Alt