Ali Koç: "Gelecek sezon Avrupa'ya gidemeyebiliriz"

forumdaki tarafsız ve sağ duyulu bir üyenin, kalan 18 hafta üzerinden skor tahminleri yaparak lig sonucunu söyleyebilir mi?

fenerbahçenin fikstürünü bilmiyorum ama düşerse gerçekten çok şaşırırım

Kendi almadigi , kendi mukavelesini yapmadigi oyuncular ile ilgili satis yapamamasini elestirmem cunku karar oyunculara ait , elin arabi ne yapacagina karar verirken onceki yonetim aldi bu yonetim farkli filan bakmaz

O yuzden kizacaksak omer bayram icin , mugdat icin ya da emre icin kizariz

Arttirilan garry sozlesmesi icin de kizabiliriz

Ama feghouli belhanda neden satilmadi satilmiyor diyemeyiz

Once alici cikacak , sonra oyuncu kabul edecek , teklif de bize uyacak , ancak oyle olur bir satis , su anda da bu sartlar pek var gibi gorunmuyor

Taraftarı yagliyor olabilir yok agresif olacağız yok gözü karartacagiz
Sezon başında da gurur duyulacak bir takım kuracağız diyordu

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yalnız dediğini yapıp ffp'ye uymazsa seneye değil ondan sonraki sene gidemez yanlış mı biliyorum ? Bu sene zaten avrupa bileti alacak noktada bitiremezler.

Bir de ffp'ye uymayıp para harcayıp üstüne şampiyon olamazlarsa görürüm o zaman :D

Yalnız dediğini yapıp ffp'ye uymazsa seneye değil ondan sonraki sene gidemez yanlış mı biliyorum ? Bu sene zaten avrupa bileti alacak noktada bitiremezler.

Bir de ffp'ye uymayıp para harcayıp üstüne şampiyon olamazlarsa görürüm o zaman :D
bu adam başkan olduğu müddetçe her türlü rezillik beklenmeli

Demirören in biraz ağzı laf yapanı,o kadar

Yalnız belki biraz mucize ama, küme bile düşseler, türkiye kupasını alırlarsa direk uefa avrupa ligi gruplara kalıyorlar. Bunun örneği yakın zamanda isviçre liginden zürich olmuştu. 2.lige düştüler ama avrupada mücadele ettiler.

Bunlar devre arasi FFP falan takmayip yuklu miktarda harcama yapacak.Bu kadronun ciddi sıkinti yasama ihtimali var.Ffp'ye uyup kume dusmektense ceza almayi goze alacaklardir.

Doğru biliyorsunuz Mehmet bey, ceza almaları halinde ceza katılım hakkı elde ettikleri seneden düşülüyor.

Geri
Üst Alt