Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.208
- 6.795
- 853
Gerçekten bunumu söyledi? Eğer öyleyse vay hallerine vay.
Acaba bizde durum ney? 12 milyonumuzun oldugunu düsünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bunumu söyledi? Eğer öyleyse vay hallerine vay.
Acaba bizde durum ney? 12 milyonumuzun oldugunu düsünmüyorum.
Bizde bütçe yok.
Konu 11-12 milyon olması değilki. Konu cezayı yer transferi yaparım anlamında konuşmak.Acaba bizde durum ney? 12 milyonumuzun oldugunu düsünmüyorum.
Peki neden herkes forvet alacaz diyor?Hatta 2 forvet bir stoper? Hocada söylüyor ocak ayini bekleyin falan.
Peki neden herkes forvet alacaz diyor?Hatta 2 forvet bir stoper? Hocada söylüyor ocak ayini bekleyin falan.
Konu 11-12 milyon olması değilki. Konu cezayı yer transferi yaparım anlamında konuşmak.
Birini satamaz isek alamayacagiz zaten (bonservisli ya da kiralama bedelli birini kast ediyorum alamayiz derken)
Boşta olan oyuncu alabiliriz bonservisli alamayız oyuncu satmak lazım bonservisli almak için.
Peki hoca ne yapmayi düsünüyor kimin satilmasina onay verecek? Bizim bu beceriksiz yönetim kimseyi pahaliya okutamaz.
bu adam başkan olduğu müddetçe her türlü rezillik beklenmeliYalnız dediğini yapıp ffp'ye uymazsa seneye değil ondan sonraki sene gidemez yanlış mı biliyorum ? Bu sene zaten avrupa bileti alacak noktada bitiremezler.
Bir de ffp'ye uymayıp para harcayıp üstüne şampiyon olamazlarsa görürüm o zaman![]()
Yalnız dediğini yapıp ffp'ye uymazsa seneye değil ondan sonraki sene gidemez yanlış mı biliyorum ? Bu sene zaten avrupa bileti alacak noktada bitiremezler.
Bir de ffp'ye uymayıp para harcayıp üstüne şampiyon olamazlarsa görürüm o zaman![]()