Aziz basganim yarin bir basin toplantisiyla haddini bilderecektir kendini bilmez ali koc’a
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.aynen o olmali
aziz naptiysa ortalıktan kayboldu![]()

Fenerbahçe kongre üyesi birkaç arkadaşım var ve Ali Koç'dan çok umutlulardı, fakat seçim sonrası devam eden gelişmeler den sonra arkadaşları instagram da sürekli kızdırıyorum
Verdikleri tepkiler ise bu sene en büyük gücümüz taraftar tarzı megaloman tepkiler![]()

FENERBAHÇE FK = RANGERS FC621 Milyon Euro Borç,
450 Milyon TL yıllık finansman gideri,
Tüm gelirler temlikli,
Tüm taşınmazlar ipotekli,
Teknik olarak iflas söz konusu.
Ülkemizin Glasgow Rangers ı olmaları dileği ile...
Beter olsunlar.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ümstad nasılsın ? Bu konulardaki postlarını okumak keyif veriyor...
Çok şükür mücadeleye devam...Ümstad nasılsın ? Bu konulardaki postlarını okumak keyif veriyor...
Aynen katılıyorum üstat ali koç cici diyenler hakkaten inanılmaz derecede naif tipler hürmetler...Ben foruma 2007 yılında üye oldum 2008 yılından beri fb batık diyorum kimi dedi fb lisanslı üründe iyi kombinede iyi stadları var batmaz asıl biz mahvolduk diyenler vardı demekki hepsi yalan çıktı aziz iyi uyuttu bu arada ali koç aziz yönetiminde yöneticiydi neredeydi o zamanlar
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en son noktada tayyip babaları kurtarır bunları herifler heryerden torpilli, diğeryandan acunu,şahenki,ülkeri,koçu para babası kaynıyor kulübün etrafında. baksana ali koça karşılıksız 50 milyon doları tak diye çıkarıp vermiş bizim cimriler verdikleri 5 milyonu bile faiziyle geri alıyor hepsinin cebnde akrep var. ama fenerin bukadar zenginin parasını yıllardır sömürmesine rağmen bu halde olması ve bizim bunlara üstünlük kurmamız büyüklüğümüzün kanıtı621 Milyon Euro Borç,
450 Milyon TL yıllık finansman gideri,
Tüm gelirler temlikli,
Tüm taşınmazlar ipotekli,
Teknik olarak iflas söz konusu.
Ülkemizin Glasgow Rangers ı olmaları dileği ile...
Beter olsunlar.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çoğunuz hatirlamaz bunlar 2000de kupayi aldigimizda kupanizi satarsiniz açsınız,biz zengin klubuz diye dalga gecerlerdi iste ne oldum demeyeceksin asla
Yeni gelen her başkan aynı şeyleri yapıyor işte.Ali koc fbde kac yil yk üyeliği ve 2.adam oldu. Bu borctan yeni haberi olan siradan bir taraftar gibi konusuyor. Yeni mi yigildi bu borc
ub.msji
Konunun en mantıklı mesajı. Tebrik ederim Hidayetçiim. Katılıyorum.Fb'yi satın alıp pilot takım yapalım