Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Kalan kısım var üstat başlıkta detaylıDahil olmali cunku oradan para geldi ve banka da kirdirmisti Dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalan kısım var üstat başlıkta detaylıDahil olmali cunku oradan para geldi ve banka da kirdirmisti Dursun.
Üstat son bir kredi çektik geçen divanda açıkladık o dahil...Maalesef sermaye artışı da uçtu...Bu paradan düşülecek garanti gelirlerimiz şunlar an itibariyle;
1) 285 trilyon florya
2) 276 trilyon riva kalan garanti minimum para
3) uefa şampiyonlar ligi katılım bedeli
4) beinsports yayın geliri
5) tff 2017-2018 gelirleri
6) kalan loca satışı
7) 2018-2019 kombine gelirleri
Ekstra olabilecek gelirlerimiz artık sermaye artışı bitti tavandan yaptık bedelli olarak;
1) Mağazacılık AŞ'nin derneğe devri
2) Sportif AŞ hisse satışı %7'lik hisse satsak bile %60 dernekte kalır ki altın hisseler 31 mayıs 2018 itibariyle kurtarıldı ttkya göre 5 sene zarar bile etsek üst üste hisseler sağlamda...
Konuyla ilgili açılmış başlığım;
Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi
Yani takribi yeni transfer yapmasak ve amatör şubelere fazla para akıtmasak sezon sonunda borç-alacak farkımız 300 trilyonun altına düşer ki dediğim gibi hisse satışı, sezon içi gelirleri merchandising filan, mağazacılık aş'nin devri ile seneyi devriyesinde kafa kafaya zorları işte o zaman bizi kimse tutamaz...Üstat son bir kredi çektik geçen divanda açıkladık o dahil...Maalesef sermaye artışı da uçtu...Bu paradan düşülecek garanti gelirlerimiz şunlar an itibariyle;
1) 285 trilyon florya
2) 276 trilyon riva kalan garanti minimum para
3) uefa şampiyonlar ligi katılım bedeli
4) beinsports yayın geliri
5) tff 2017-2018 gelirleri
6) kalan loca satışı
7) 2018-2019 kombine gelirleri
Ekstra olabilecek gelirlerimiz artık sermaye artışı bitti tavandan yaptık bedelli olarak;
1) Mağazacılık AŞ'nin derneğe devri
2) Sportif AŞ hisse satışı %7'lik hisse satsak bile %60 dernekte kalır ki altın hisseler 31 mayıs 2018 itibariyle kurtarıldı ttkya göre 5 sene zarar bile etsek üst üste hisseler sağlamda...
Konuyla ilgili açılmış başlığım;
Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi
Aynen öyle biraderim ki bunu da yazdım hususi fenerliler beşiktaşlılar algı yapıyor diye ama o zaman inanılmaz şizofrenik bir ortam vardı dursuncusun diyorlardı borçlar özbekin planlarıyla erir dediğim için ki mustafa başkan sermaye artışı-florya aynı hızla devam ediyor...Baktığımız zaman pek bir borc kalmamış aslında abarttıkları kadar
Ben de bu platformdan önce de yazıyordum zaten kahinim diyen de olmadıAçıklamaları takip etmedim ama borç alacak farkı, yani net borc bu diye yazan arkadaşlar var. Geçen medyaya düşen miktarı söylemiş galiba Ali Koç bugün.
Bunları bilmek için kahin olmak gerekmiyor, fenerin durumunun içler acısı olduğunu defalarca dile getirdik bu forumda, üstelik sen gelmeden çok önce.
Ben 2017 sonu itibarıyla yazmıştım yazıyor ilk başlıkta...Ve bu borç total borç...Borç alacak farkı değil...Yani Borç Alacak farkı doğal olarak daha az fenerin...
Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu
Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi
Camiadan Duyumlar
Bu başlıklarda gerekli açıklamaları yaptığımda hayır fenere değil biz batıyoruz deniyordu...Hatırlatmak istedim...
Valla 2017 sonunda tekrar bakmam lazım ama 257 trilyon gibi bir alacakları vardı...0 olması zaten teknik olarak mümkün değil zira yeni sezon yeni gelirler var...İçinde de değil...Ustad net borclari, yani borc alacak farklari 621m Euro deniyor
Eger boyleyse Fener zurnayi avuclamis diyebilir miyiz
Valla 2017 sonunda tekrar bakmam lazım ama 257 trilyon gibi bir alacakları vardı...0 olması zaten teknik olarak mümkün değil zira yeni sezon yeni gelirler var...İçinde de değil...
Aynen üstat çok yazdım konu hakkında başlıklar da açtım o zaman sallıyorsun deniyordu halbuki borçsuz bu yılları atlatanlar diğer rakiplerini tarihe gömecek;Fb bu borcu ceviremez devlet destegi olmadan. 1 yilda 2.2 milyar tl odeyemezler.
Bankalar yapilandiramaz devlet garantisi olmadan. Eh devlet tutamiyor zaten doviz kurunun ucunu. Dolayisi ile ucuz kredi de bulamaz.
2-3 yil daha biz sampiyon olup CL ye gidelim fişlerini çekelim şikeci kanatlıların!
Olur bakarım üstat yarın filanYeniden bi göz atıp fenerin borç-alacak farkını yazabilir misin buraya ya da bana özelden falan?
Yine yazdıklarını ve yazılanları takip edemiyorsun Uğur. Kahin yazdın demedim, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok dedim.Ben de bu platformdan önce de yazıyordum zaten kahinim diyen de olmadı
Yahu Uğur şu Dursunu üstü kapalı olsa bile övmekten vazgeç.Aynen öyle biraderim ki bunu da yazdım hususi fenerliler beşiktaşlılar algı yapıyor diye ama o zaman inanılmaz şizofrenik bir ortam vardı dursuncusun diyorlardı borçlar özbekin planlarıyla erir dediğim için ki mustafa başkan sermaye artışı-florya aynı hızla devam ediyor...
Zira aklın yolu bir unutmayın istense mecidiyeköy de satılır farklı gelir getirici projeler de üretilir ben bile aklıma geldikçe yazıyorum başlığa ;
ismailenver'den gelir getirici galatasaray projeleri
Kenan senin tepki vermemen demek forumun tepki vermemesi demek değil ilgili başlıklarda eleştirildiğim postlar var sen de bunu anla artık zira seni kastetmek istediğim zaman seni kastederim zaten...Ki bahsettiğin postta seni alıntılamadım da??? Her seferinde aynı şey oluyor ve her seferinde "yazdıklarını ve yazılanları takip edemiyorsun Uğur" minvalinde postlar atıyorsun.Yine yazdıklarını ve yazılanları takip edemiyorsun Uğur. Kahin yazdın demedim, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok dedim.
Neden bunu dedim, çünkü ilk alıntıladığım mesajında yine asılsız bir iddia da bulunduğun için, "ben fener için batıyor diye yazarken, sizler hayır esasen Galatasaray batıyor dediniz", bu iddiandan bahsediyorum.
Oysa kimse senin iddia ettiğin gibi fener değil biz batıyoruz demedi, tam aksine medyanın yarattığı bu algıya burada her zaman tepki verildi. Yine bundan ayrı fenerin durumunun içler acısı olduğu ve Azizin bunu gizlediği mevzusu burada defalarca dile getirdi, tekrar ediyorum yukarıda yazdığım asılsız iddianın aksine ve sen gelmeden çok önce.
Yahu zaten sorun orada. Sizler diye yazarsan, bu asılsız iddia forumda herkesi kapsar, ki orada sizler diye yazmanın sebebi de açık, bir çok kez olduğu gibi bakın ben yazmıştım ben bildim ayakları. Bu yüzden tekrar ediyorum, yazdıklarını takip edemiyorsun. Kimsenin bilmediği bir şeyi de bildiğin yok, senden çok önce bilinen bir durumun ayyuka çıkmış hali bugün Ali Koç'un yaptığı açıklamalar.Kenan senin tepki vermemen demek forumun tepki vermemesi demek değil ilgili başlıklarda eleştirildiğim postlar var sen de bunu anla artık zira seni kastetmek istediğim zaman seni kastederim zaten...Ki bahsettiğin postta seni alıntılamadım da??? Her seferinde aynı şey oluyor ve her seferinde "yazdıklarını ve yazılanları takip edemiyorsun Uğur" minvalinde postlar atıyorsun.