Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borç alacak farkı ne kadar bunların? O temliklerle ipoteklerle pek bi alacakları yoktur herhalde?
Max 200 milyonBizim net borç ne kadardı?
Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu
Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi
Camiadan Duyumlar
Bu başlıklarda gerekli açıklamaları yaptığımda hayır fenere değil biz batıyoruz deniyordu...Hatırlatmak istedim...
Bizim net borç ne kadardı?
996 trilyon üstatBizim net borç ne kadardı?
Ben 2017 sonu itibarıyla yazmıştım yazıyor ilk başlıkta...Ve bu borç total borç...Borç alacak farkı değil...Yani Borç Alacak farkı doğal olarak daha az fenerin...O nerden çıktı yahu?
Bu forumda devamlı fenerin gerçek borcunu kimse bilmiyor, çünkü Aziz kitabına uyduruyor deniyordu.
Ayrıca Ali Koç'un açıkladığı borç miktarı ile senin verdiğin miktarlar arasında fark var.
Dahil olmali cunku oradan para geldi ve banka da kirdirmisti Dursun.Bizim Riva'dan gelen parayla hafifletilmis borc mu 996m tl, riva dahil degil mi yoksa
Açıklamaları takip etmedim ama borç alacak farkı, yani net borc bu diye yazan arkadaşlar var. Geçen medyaya düşen miktarı söylemiş galiba Ali Koç bugün.Ben 2017 sonu itibarıyla yazmıştım yazıyor ilk başlıkta...Ve bu borç total borç...Borç alacak farkı değil...Yani Borç Alacak farkı doğal olarak daha az fenerin...
tabi bizim icin cok iyi ersunu getirmemesi
Üstat son bir kredi çektik geçen divanda açıkladık o dahil...Maalesef sermaye artışı da uçtu...Bu paradan düşülecek garanti gelirlerimiz şunlar an itibariyle;Bizim Riva'dan gelen parayla hafifletilmis borc mu 996m tl, riva dahil degil mi yoksa