Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

Borç alacak farkı ne kadar bunların? O temliklerle ipoteklerle pek bi alacakları yoktur herhalde?

Bunlar yanlız bu borçla 6 7 sene kcı doğrultamaz.Bu sene cl ye gitmeleri hayati önemi taşıyor.Büyük ihtimal elenip uefaya kalacaklar.Oradan gelecek 30 milyon euroda gitti.Bu bi sarmal şeklinde olup seneyede avrupadan ceza almalarını sağlayacak.Lige 96 2000 arası gibi bi ambargo koyarız.5.yıldızımızı bu mallar 4 ü almadan alıp iyice batırırız angut salakları.

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Camiadan Duyumlar

Bu başlıklarda gerekli açıklamaları yaptığımda hayır fenere değil biz batıyoruz deniyordu...Hatırlatmak istedim...

O nerden çıktı yahu?
Bu forumda devamlı fenerin gerçek borcunu kimse bilmiyor, çünkü Aziz kitabına uyduruyor deniyordu.
Ayrıca Ali Koç'un açıkladığı borç miktarı ile senin verdiğin miktarlar arasında fark var.

O nerden çıktı yahu?
Bu forumda devamlı fenerin gerçek borcunu kimse bilmiyor, çünkü Aziz kitabına uyduruyor deniyordu.
Ayrıca Ali Koç'un açıkladığı borç miktarı ile senin verdiğin miktarlar arasında fark var.
Ben 2017 sonu itibarıyla yazmıştım yazıyor ilk başlıkta...Ve bu borç total borç...Borç alacak farkı değil...Yani Borç Alacak farkı doğal olarak daha az fenerin...

Bizim Riva'dan gelen parayla hafifletilmis borc mu 996m tl, riva dahil degil mi yoksa

ali koç birde şöyle bir hata yaptı ecnebi sportif direktör getirdi ve yabancı hoca getirdi büyük kumar

memnun kalmadın kovdun kokuyu nolacak adam tazminatını istemiyecekmi

tabi bizim icin cok iyi ersunu getirmemesi

kongrede hırsıza oy veren lavuklara izletecen bu aksam koçun konuşmasını hırsız cok degil 3 sene daha kalsaydı nolurduk görsünler.

27 Ocak 2017 - AMK haberi:

Dursun Özbek parayı kırdıracak

Florya ve Riva projeleriyle ilgili hiç bilinmeyen detaylara ulaştı. Emlak Konut'tan 5 taksitte gelecek olan 508 milyon TL'yi Denizbank'a kırdırmaya hazırlanan Başkan Dursun Özbek, bu anlaşmadan 340 milyon TL alacak. 168 milyon TL'lik kısım anlaşma gereğince Deniz Faktoring'e kalacak.

Galatasaray’ın kurtuluş reçetesi olarak gösterilen Riva ve Florya projeleriyle ilgili hiç bilinmeyen detaylar ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar iki proje için 5 taksitte Emlak Konut'tan 508 milyon TL alacak. Ancak bu rakamı 5 taksitte 2020 yılında alacak olan Galatasaray, bu rakamın kırdırılması için Denizbank ile anlaşmaya vardı. Yani Başkan Dursun Özbek, bu rakamın 168 milyon TL'lik kısmını Denizbank'a bırakarak 340 milyon TL'yi 3.5 sene beklemeden alacak.

Ancak 168 milyon TL gibi önemli bir rakamdan feragat edilmesi büyük tartışma yaratacağa benziyor. Denizbank'a bulunan 600 milyon TL'lik borcun bir kısmını gelecek 340 milyon TL ile ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, Aktif Bank'a olan borcu da azaltıp, kasasına sadece 10 milyon dolar koyabilecek. Toplamda 850 milyon TL'yi bulan banka borçları tamamen bitmeyecek ancak senelik 30 milyon dolarlık faizden, kulüp kurtulmuş olacak. Ayrıca Riva'daki ipotek de kalkacak.

Ben 2017 sonu itibarıyla yazmıştım yazıyor ilk başlıkta...Ve bu borç total borç...Borç alacak farkı değil...Yani Borç Alacak farkı doğal olarak daha az fenerin...
Açıklamaları takip etmedim ama borç alacak farkı, yani net borc bu diye yazan arkadaşlar var. Geçen medyaya düşen miktarı söylemiş galiba Ali Koç bugün.

Bunları bilmek için kahin olmak gerekmiyor, fenerin durumunun içler acısı olduğunu defalarca dile getirdik bu forumda, üstelik sen gelmeden çok önce.

ulan bende bişey sandım

Bizim Riva'dan gelen parayla hafifletilmis borc mu 996m tl, riva dahil degil mi yoksa
Üstat son bir kredi çektik geçen divanda açıkladık o dahil...Maalesef sermaye artışı da uçtu...Bu paradan düşülecek garanti gelirlerimiz şunlar an itibariyle;

1) 285 trilyon florya

2) 276 trilyon riva kalan garanti minimum para

3) uefa şampiyonlar ligi katılım bedeli

4) beinsports yayın geliri

5) tff 2017-2018 gelirleri

6) kalan loca satışı

7) 2018-2019 kombine gelirleri

Ekstra olabilecek gelirlerimiz artık sermaye artışı bitti tavandan yaptık bedelli olarak;

1) Mağazacılık AŞ'nin derneğe devri

2) Sportif AŞ hisse satışı %7'lik hisse satsak bile %60 dernekte kalır ki altın hisseler 31 mayıs 2018 itibariyle kurtarıldı ttkya göre 5 sene zarar bile etsek üst üste hisseler sağlamda...

Konuyla ilgili açılmış başlığım;

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Geri
Üst Alt