- 10 Nisan 2013
- 58.937
- 42.318
- 3.943
Bu kadar büyük borca rağmen yeni ve yabancı hoca getirmek, ciddi kumar yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onemli olan kisim burasi:31 mart 2018 itibari ile bizim durumumuzu içeren haber.
Galatasaray'ın borcu 2 milyar 551 milyon lira
31 mart kurundan euro'ya çevirdiğinde 526.000.000 milyon euro ediyor.
Bizde de hasır altı edilen rakamlar olabilir mi?
Onemli olan kisim burasi:
Kulübün borç alacak farkının ise 1 milyar 109 milyon olarak gerçekleştiği ifade edildi.
Ali Koc' un dediklerinden tam anlamadim zaten bu net borcu mu degil mi diye, ama galiba net borcu diyorlar. Yani durum felaket o vakit.Bu 621 milyon da fenerin borç-alacak farkı değilmiş ki. @Uğur Güzel öyle diyor en azından..
Ali Koc' un dediklerinden tam anlamadim zaten bu net borcu mu degil mi diye, ama galiba net borcu diyorlar. Yani durum felaket o vakit.
Bizim suanki net borcumuz yaklasik 200 milyon euro, onlarin ki 3 kati.
Ali Koc' un dediklerinden tam anlamadim zaten bu net borcu mu degil mi diye, ama galiba net borcu diyorlar. Yani durum felaket o vakit.
Bizim suanki net borcumuz yaklasik 200 milyon euro, onlarin ki 3 kati.
Onemli olan kisim burasi:
Kulübün borç alacak farkının ise 1 milyar 109 milyon olarak gerçekleştiği ifade edildi.
Üstat bu toplam borç (dernek+aş)...235 trilyon da fenerin alacağı varmış öğrendim nisan ayı itibariyle yani ilk çeyrek sonuna göre...Bunun tamamı türk lirası mı yoksa dolar mı bilmiyorum ama genelde alacaklarımız tüm kulüplerin tl'dir...Dolayısıyla 621 x 5,68 tl = 3 katrilyon 527 trilyon olsa bugünkü kurdan...Net borç alacak farkı 3 katrilyon 290 trilyon civarı olur üstat...Eğer dolar-euro alacak varsa belki biraz daha düşüktür o kısmından emin değilim...Ben de net borcu öğrenmeye çalışıyorum 2 gündür bizimkiyle karşılaştırmak için. Uğur bi bakıp yazarım demişti bekliyorum bakalım. Ama dediğin gibi 621 milyon net borçsa cidden büyük felaket. 400-500 milyon euro civarıysa da çok kötü yani..
Arkadaşlar Fener batık durumda ama bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz maalesef.
Eski yönetimler Azize kadar olamasada oldukça har vurup harman savurdu.
Bize de bir kaç sene sıkı yönetim politikası şart.Bunu Bjk bile bir kaç sene önce feda dedi başardı.Ardından sportif başarıyı da yakaladılar.Bizde sportif başarı en azından futbolda zaten var.Yanına bu mali yapı iyileşmesini koyabilirsek avrupada da başarının geleceğine inanıyorum.
Dünyanın en güzel işi Türkiye'de spor kulübü başkanlığı yapmaktır. Ben daha iyisini görmedim.
Yani ortaya attigin rakamlar yine tutmadi.Üstat bu toplam borç (dernek+aş)...235 trilyon da fenerin alacağı varmış öğrendim nisan ayı itibariyle yani ilk çeyrek sonuna göre...Bunun tamamı türk lirası mı yoksa dolar mı bilmiyorum ama genelde alacaklarımız tüm kulüplerin tl'dir...Dolayısıyla 621 x 5,68 tl = 3 katrilyon 527 trilyon olsa bugünkü kurdan...Net borç alacak farkı 3 katrilyon 290 trilyon civarı olur üstat...Eğer dolar-euro alacak varsa belki biraz daha düşüktür o kısmından emin değilim...

Bu kadar hasetliğin lüzumu yok çalış seninde olur...Yani ortaya attigin rakamlar yine tutmadi.
Ama dogru ya 2017 sonu itibari ile yazmistin sen.
Aradaki farkin bayaga büyük olmasi mi, o önemli degil tabii, 2017 sonu itibari yazmis olman önemli olan.
Ahahahahahah ne oldu?Bu kadar hasetliğin lüzumu yok çalış seninde olur...
Her başlıktasın da zaten cevabını kendin vermişsin 2017 sonu evet...Hakan sordu bak dedi dün bugün de baktım ne oldu üzüldün mü?Ahahahahahah ne oldu?
Yine salladın, yine tutmadı, hem de kol gibi fark ile.
Yoo üzülmedim aksine senin nasıl sakladığını ortaya sermek çok güzel. Evet 2017 sonu diye kıvır sen, senin söylediğin ile ortaya çıkan rakam arasında dünya kadar fark olmasının bir önemi yok nasıl olsa.Her başlıktasın da zaten cevabını kendin vermişsin 2017 sonu evet...Hakan sordu bak dedi dün bugün de baktım ne oldu üzüldün mü?