Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

Yoo üzülmedim aksine senin nasıl sakladığını ortaya sermek çok güzel. Evet 2017 sonu diye kıvır sen, senin söylediğin ile ortaya çıkan rakam arasında dünya kadar fark olmasının bir önemi yok nasıl olsa.
Hem kendin 2017 sonu diye yazıp sonra da ne oldu deyince 2017 yazıyorum demiştim kıvırdın diye diyorsun :) Meyve veren ağaç taşlanır...Sürekli he başlıkta sadece yıkıcı ve geyik postları atıyorsun...Bir şeyler ortaya koy, üret, forumdaşlar faydalansın...Goygoy goygoy nereye kadar hadi hürmetler :)

Hem kendin 2017 sonu diye yazıp sonra da ne oldu deyince 2017 yazıyorum demiştim kıvırdın diye diyorsun :) Meyve veren ağaç taşlanır...Sürekli he başlıkta sadece yıkıcı ve geyik postları atıyorsun...Bir şeyler ortaya koy, üret, forumdaşlar faydalansın...Goygoy goygoy nereye kadar hadi hürmetler :)
Istediğin gibi anlayıp kıvırmaya devam et sen. Evet 2017 yılı diye yazıyorum çünkü senin bahanen o. Oysa senin 2017 sonu diye verdiğin rakamlar ile ortaya çıkan rakamların arasında dağlar kadar fark var. Daha bir kaç gün önce dün ortaya çıkan rakam medyaya düştüğünde sen yine iddia ediyordun yok bu rakam doğru değil, 2017 sonu şu kader idi o kadar fark olamaz diye.

Fenerbahçe'nin durumunu Türkiye'ye çok benzetiyorum . Uzun süre gelen dikta . Dikta yönetiminin başarısızlıkları başarı gibi göstermesi . Dikta yönetiminin gidişinden sonra enkazın tahmin edilenden beter olması .

Istediğin gibi anlayıp kıvırmaya devam et sen. Evet 2017 yılı diye yazıyorum çünkü senin bahanen o. Oysa senin 2017 sonu diye verdiğin rakamlar ile ortaya çıkan rakamların arasında dağlar kadar fark var. Daha bir kaç gün önce dün ortaya çıkan rakam medyaya düştüğünde sen yine iddia ediyordun yok bu rakam doğru değil, 2017 sonu şu kader idi o kadar fark olamaz diye.
Madem vereceğim cevabımı tahmin edip yazıyorsun neden soruyorsun :) Gördün mü?

Şu işten çıkardığım 2 sonuç :
1- Şikeciler batmış ( Rabbimin adaleti, inşallah daha beter olmaları dileğiyle ).
2- Hayatta Koç ve Ülker grubu ürünlerini evime sokmam.

Galatasarayın borcu açıklandı

"Yönetim adına söz alan İbrahim Anıl, sarı-kırmızılı kulübün toplam borç-alacak farkının 1 milyar 109 milyon TL olduğunu açıkladı.

Sarı-kırmızılıların toplam 2 milyar 551 milyon TL borcu, 1 milyar 442 milyon TL de alacağının olduğunu ifade edildi. "

Bjk bir halt basarmadi, batik durumdalar. Iki sene cl gelirleriyle kendilerini cevirip kredilerle falan borclari otelediler. Simdi cl paralari olmayinca mal gibi kaldilar. O yuzden de eldekileri satmak icin yirtiniyorlar cunku kulup dönmüyor.

Mal gibi kaldılar demek ağır olur.Elindeki topçuları çatır çatır satabiliyorlar.Bir fener kadar kötü durumda değiller.
Fakat Fenerin arkası sağlam.İş adamları siyasetçileri desteğiyle kısa sürede toparlanacağını düşünüyorum.Seferberlik başlatırlar şimdi.

Yahu bir git, salladin ve yine, bir cok kez oldugu gibi tutmayi birak, rakamlar yakinindan bile gecmedi.
Bundan bahsediyorum iste, yüzün dahi kizarmiyor senin, kiviriyorsun da kiviriyorsun.
Benim tüm başlıklarda bahsettiğim iflas etmiş oldukları? Dün borç az mı çıkmış? Aslında fenerin durumu mu iyiymiş ki bana saracak yer arıyorsun işte başlıklar hepsinde fener batmış diyorum...Sen benim yazdığım borçtan fazla mı fenerin borcu var dedin de bu heyecanın :)

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Camiadan Duyumlar

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Türk Futbolundaki 10 Yıllık Tarihi Kırılma

Söz uçar yazı kalır...Kendince bir algı oluşturup sanki ben fenerin durumu iyi demişim gibi yazıyorsun da herşey ortada en fazla mart ayında geldiğimden beri fener batık diyen kişiyim ben :) Üstelik sadece bu platformda değil her yerde yazıyorum...Daha fazla algı kasıp bu başlığı da kirletme...

Ben icraat sen laf :) hürmetler...

Benim tüm başlıklarda bahsettiğim iflas etmiş oldukları? Dün borç az mı çıkmış? Aslında fenerin durumu mu iyiymiş ki bana saracak yer arıyorsun işte başlıklar hepsinde fener batmış diyorum...Sen benim yazdığım borçtan fazla mı fenerin borcu var dedin de bu heyecanın :)

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Camiadan Duyumlar

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Türk Futbolundaki 10 Yıllık Tarihi Kırılma

Söz uçar yazı kalır...Kendince bir algı oluşturup sanki ben fenerin durumu iyi demişim gibi yazıyorsun da herşey ortada en fazla mart ayında geldiğimden beri fener batık diyen kişiyim ben :) Üstelik sadece bu platformda değil her yerde yazıyorum...Daha fazla algı kasıp bu başlığı da kirletme...

Ben icraat sen laf :) hürmetler...
Bak bir kere daha yaziyorum anlaman icin, fenerin durumu iyi dedin falan demedim alakasi yok, bosuna lafi alakasiz noktalara kivirip bir iddianin daha patlamasini kamufle etmeye calisma.

Senin fener hakkinda verdigin rakamlar ile, dün ortaya cikan rakamlar arasinda dünya kadar fark var.
Hani az bir yanilma olsa ouuuvvv gercekten bir sey biliyormus derdim ama iste aradaki fark dünya kadar.
Üstelik bir kac gün önce ne oldu, Ali Kocun dün acikladigi rakam medyaya düstü.
Orada yine sen bu konu basliklarini ortaya atip, yok borclari o kadar olamaz, benim yazdigim 2017 sonu ama yinede bu kadar cok fark olamaz yanlis dedin, üstelik üstüne basa basa.

Yani mevzu fenerin durumu degil, beter olsunlar.
Mevzu, senin bir cok kez ortaya atmis oldugun ve bir cogunda iddiadan da öte davranislar sergileyip kesinmis gibi lanse ettigin konularin bir bir patlamasi, ayni burada fenerin borcu konusunda oldugu gibi.
Bu yüzden bosuna bana ben icraat sen laf diye laf sokmaya calisma, cünkü bu konular hakkinda bir bilgim yok, bu yüzden de senin yaptiginin aksine ortaya cikip sallamiyorum.

Mal gibi kaldılar demek ağır olur.Elindeki topçuları çatır çatır satabiliyorlar.Bir fener kadar kötü durumda değiller.
Fakat Fenerin arkası sağlam.İş adamları siyasetçileri desteğiyle kısa sürede toparlanacağını düşünüyorum.Seferberlik başlatırlar şimdi.
İş adamımı kaldı doğuş battı ülker desen diken üstünde koç bile kur artışından etkilendi derecelendirme kuruluşları eksi puan verdi işçi çıkarıyorlar satışları azaldı yıllardır dedik fb batık diye inanmadınız

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İş adamımı kaldı doğuş battı ülker desen diken üstünde koç bile kur artışından etkilendi derecelendirme kuruluşları eksi puan verdi işçi çıkarıyorlar satışları azaldı yıllardır dedik fb batık diye inanmadınız

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanmadınız derken ? :)
şimdi inandım teşekkürler.

Ali Koç boş yapmasın, 2007'de 2011'de yönetici değil miydi bu adam?

O zaman neden sesi çıkmamış? Şimdi taraftara mağdur edebiyatı yapıyor.

Yıllardır Ülker, Doğuş, Koç destek verdi, buna rağmen battılar.

BETER OLUN.

bizim borcun yüzde kaçı tl bazında? yüzde kaçı euro bazında? yüzde kaçı dolar bazında? bence bu sorularda önemli.. cünkü yanlis bilmiyorsam alacaklarimizin cok büyük bir kismi tl bazinda.. bilgisi olan arkadaslar cevapverebilirse sevinirim

bizim borcun yüzde kaçı tl bazında? yüzde kaçı euro bazında? yüzde kaçı dolar bazında? bence bu sorularda önemli.. cünkü yanlis bilmiyorsam alacaklarimizin cok büyük bir kismi tl bazinda.. bilgisi olan arkadaslar cevapverebilirse sevinirim

Sanırım yapılandırılan bazı borçlar TL olarak yapılandırıldı Aysal döneminde. Dursun dönemi alınan borçlar döviz cinsinden olması lazım.

Geri
Üst Alt