Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.128
- 66.268
- 4.843
Kimsenin çekildiği falan yok bu fırıldakın tiyatrolarına inanmayın. Maksat algı yapıp mağduru oynamak. Hayatları yalan dolanligden düşüp tekrar cikmakta amac nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin çekildiği falan yok bu fırıldakın tiyatrolarına inanmayın. Maksat algı yapıp mağduru oynamak. Hayatları yalan dolanligden düşüp tekrar cikmakta amac nedir?
Fetö ile adı geçen herif değil mi buts çok sağlam bir açıklama yapıp peşinden yapıştırmamız lazım takipçisiyz bu tahrik unsurlarının diye
![]()
hayir cekilmeyecegini bende biliyorum da neden böyle diyor bu yani ligden çekilirse temiz mi olmus oluyorlar veya neyi hedefliyorlar ?Kimsenin çekildiği falan yok bu fırıldakın tiyatrolarına inanmayın. Maksat algı yapıp mağduru oynamak. Hayatları yalan dolan
Melih abi Almanlarin bir lafı vardır: “Baban fırına akıtsaydı tek seferlik kokacaktı” diyeAli Koc : Bizim futbolculara kac mac ceza vereceksiniz?
Buyukeksi : Ne maci Ali bey en az 6 ay men konusuluyor, hukuk kurulunda..
Ali Koc : Boyle bir karar alirsaniz cekiliriz !
Buyukeksi : Keske baban da cekilseydi !
Ceza almasın oyunculari diye aklı sira tehdit ediyor hem devleti hem tff yihayir cekilmeyecegini bende biliyorum da neden böyle diyor bu yani ligden çekilirse temiz mi olmus oluyorlar veya neyi hedefliyorlar ?
Ali Koç: "Sahaya meşale geliyor. Hakem dönüp meşaleyi görüyor. Düdük çalıp oyunu durdurmuyor, oyunu devam ettiriyor! Ya biz berabere kalsaydık ya da kaybetseydik ne olacaktı? Bir kez daha zorbalıkla bir şampiyonluğu daha mı elimizden alacaklardı!"
Ulan adam 1 metre önünde olan faulü görmedi gidip gol attınız. Meşaleyi nasıl görsün
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Oyuncularin ceza almamasını, ya da en alt sınırdan verilmesini. Tahkimde ki elemanları ile onu da aşağı çekerler zaten. Başka bir amacı olması imkansız.hayir cekilmeyecegini bende biliyorum da neden böyle diyor bu yani ligden çekilirse temiz mi olmus oluyorlar veya neyi hedefliyorlar ?
Şunlar komik ceza alırsa yada hiç ceza almazsa bilin ki bunlar masada yaptıklarıyla artık kesin şampiyon olmuşlar.Bizim sahada da hakemle alıp ülkeyi daha da kaosa sokacaklar hatta is oraya kalmadan belki şampiyon olacaklar kaos olmasın diye. şimdiden söylüyorum bunu yani çok net gidişat.