Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Yalnız ortamı sene başından beri ortamı kendileri germek istedi en son ortamı germek kendilerinde patladı sene sonuna kadar ilk 11 den 3 oyuncuları ceza alır büyük ihtimal

ts çok sağlam bir açıklama yapıp peşinden yapıştırmamız lazım takipçisiyz bu tahrik unsurlarının diye

GI9UlwIWEAASVNw
Fetö ile adı geçen herif değil mi bu

Ali Koç: "Sahaya meşale geliyor. Hakem dönüp meşaleyi görüyor. Düdük çalıp oyunu durdurmuyor, oyunu devam ettiriyor! Ya biz berabere kalsaydık ya da kaybetseydik ne olacaktı? Bir kez daha zorbalıkla bir şampiyonluğu daha mı elimizden alacaklardı!"

Ulan adam 1 metre önünde olan faulü görmedi gidip gol attınız. Meşaleyi nasıl görsün

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kimsenin çekildiği falan yok bu fırıldakın tiyatrolarına inanmayın. Maksat algı yapıp mağduru oynamak. Hayatları yalan dolan
hayir cekilmeyecegini bende biliyorum da neden böyle diyor bu yani ligden çekilirse temiz mi olmus oluyorlar veya neyi hedefliyorlar ?

Zaten değilsin de adetten yine de yazayım.

Çekilmezsen adam değilsin!

fb kapatılıp yerine avm yapılmalıdır!

Ali Koc : Bizim futbolculara kac mac ceza vereceksiniz?
Buyukeksi : Ne maci Ali bey en az 6 ay men konusuluyor, hukuk kurulunda..
Ali Koc : Boyle bir karar alirsaniz cekiliriz !
Buyukeksi : Keske baban da cekilseydi !
Melih abi Almanlarin bir lafı vardır: “Baban fırına akıtsaydı tek seferlik kokacaktı” diye

Neden anlattım onu da bilmiyorum

Şunlar komik ceza alırsa yada hiç ceza almazsa bilin ki bunlar masada yaptıklarıyla artık kesin şampiyon olmuşlar.Bizim sahada da hakemle alıp ülkeyi daha da kaosa sokacaklar hatta is oraya kalmadan belki şampiyon olacaklar kaos olmasın diye. şimdiden söylüyorum bunu yani çok net gidişat.

Ali Koç: "Sahaya meşale geliyor. Hakem dönüp meşaleyi görüyor. Düdük çalıp oyunu durdurmuyor, oyunu devam ettiriyor! Ya biz berabere kalsaydık ya da kaybetseydik ne olacaktı? Bir kez daha zorbalıkla bir şampiyonluğu daha mı elimizden alacaklardı!"

Ulan adam 1 metre önünde olan faulü görmedi gidip gol attınız. Meşaleyi nasıl görsün

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

30 maçın 20 sini hakem itelemesiyle haksız penaltı kırmızı kart ile kazanan camianın yüzsüzlüğüne bakın hele

Hakemler itelemese Pendik i bile yenemeyeceksiniz neyin artistliği bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hayir cekilmeyecegini bende biliyorum da neden böyle diyor bu yani ligden çekilirse temiz mi olmus oluyorlar veya neyi hedefliyorlar ?
Oyuncularin ceza almamasını, ya da en alt sınırdan verilmesini. Tahkimde ki elemanları ile onu da aşağı çekerler zaten. Başka bir amacı olması imkansız.

Geldiğin günden beri hep kaos fatih Terim'in siciliyle başladın ayarı yedin sustun. Nihat Özdemir'in kıçında abi abi diye geziyordun çıkarın bitince adama fetöcü dedin. Bir maç sonrası VAR'da fetöcüler var dedin işin peşindeyiz dedin yine patladın. Bu sefer Erden Timur'a taktın adamı tarikatçı yapmaya çalıştın o da patladı, dosya hazırlatıyorum dedin onuda yapamadın.Mehmet büyükekşiye fetöcü dedin bylokçu dedin başta Ahmet Çakar olmak üzere bu konunun üzerine gidilmesi için spor medyasına talimat verdin ertisi gün Mehmet büyükeşiye plaket verip yaptıkları devrim niteliğindedir dedin yine kendini patlattın. İşinden etmediğin adam kalmadı koskoca GALATASARAY camiasına hakaret ettin Selahattin bakiye hergün proveke edici konuşmalar yaptırdın ama günün sonunda yine fener mağdur yersen

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunlar komik ceza alırsa yada hiç ceza almazsa bilin ki bunlar masada yaptıklarıyla artık kesin şampiyon olmuşlar.Bizim sahada da hakemle alıp ülkeyi daha da kaosa sokacaklar hatta is oraya kalmadan belki şampiyon olacaklar kaos olmasın diye. şimdiden söylüyorum bunu yani çok net gidişat.

Eğer bu olaydan da sıyrılırlarsa, senin gibi düşünüyorum renktaş. İşi çoktan bitirmişler, biz de avel gibi izlemişiz demek.

Ali sıralamayı karıştırdı. Sıralama şu şekilde
1- bein iptal
2- fi tarihinde şampiyonluk saydırma
3- ligden çekiliriz
Olmalıydı. Ali 3. diyeceğini ilk dedi

Geri
Üst Alt