Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Bunların şike ayyuka çıkacak olmasin lan 2011 kokusu aldım az önce.
Şike operasyonu dönmesin diye yol yapmaya başlamışlar, yancıları da sen gidersen lig olmaz demeye başladığına göre daha değişik operasyonların başlangıcı geliyor

yerinde tespit koç için zaman daralıyor.

Tarafsızlık taslayan operasyon evlatları bir bir deşifre ediyor kendilerini.

12 numara ile aynı Whatsapp grubunda bu şerefsiz işte.
Silinsin puanlar. Bize ne? Zaten bunların oynadığı her Avrupa maçında rakipleri destekliyorum.
Avrupa Şampiyonu olduğumuzda da bilmem kaçıncı sıradaydık. Türk futbolu bunlardan kurtulduğunda zaten daha fazla puanlar toplanır ilerde.

hayırdır koç niye çekiliyorsun zaten tüm hakemler sana çalışıyor daha ne istiyorsun hükmen maçlar sana mı verilsin zırlamayı kes kalıbının adamı ol

Silinsin puanlar. Bize ne? Zaten bunların oynadığı her Avrupa maçında rakipleri destekliyorum.
Avrupa Şampiyonu olduğumuzda da bilmem kaçıncı sıradaydık. Türk futbolu bunlardan kurtulduğunda zaten daha fazla puanlar toplanır ilerde.
Alti ustu 10 puan toplamislar bu sene silinirse o silinir ki o da uefanin keyfine kalmis durum.

Neymis bunlar cikinca avrupaya giden kulup olmayacakmiş. Olm hayatta duydugum en mal iş tecil edilmiş puanlar zaten iptal edilemez.
Bunlar konferansta ilk turda elenseydi demek seneye turkiye takim gonderemeyecekti avrupaya :asd:
2-3 mal bişe uyruruyor peşinden koyun gibi gidiyorlar.
En fazla a.ligine giden 3 mac oynar ki onu da ciktik aglamadan oynadik.

geleneksel her sene ligten çekiliriz tiyatrosuna hoş geldniz.
kendi ergen taraftarlarını kandırmak için kendi passat medyalarıyla algı yapıyorlar yine mağduru oynuyorlar.
çekilemeyeceklerini herkes biliyor ama ne kadar saf ergeni konsolide edersek kardır mantığı ile bütün tetikçileriyle şov yapıyorlar.

GS maçından sonra polis arabalarını ters çevirip yakan bunlar değil miydi?

- Oyuncuma ceza verilirse ligden çekiliriz ha !

- Süper kupa tarihi değişmezse u-19 ile çıkarız ha !

geriye doğru gidersek şu 2 günlük tehditler çığ gibi büyür , yaz yaz bitmez. Bunlar namussuz, ara ara cidden bulamazsın, emsali yok çünkü. Şu kadar geriye gideyim aradakiler ve öncesindekileri yazmadan;

-Çekmeyiz davamızı Cas bizim namusumuz ha !
N'oldu, hani nerede namus namussuzlar ?
.rospnun namusu parayı, bunlarda da haksız kazancı görene kadar.

Bir tane hatırlamıyorum sonu 'ha' ile bitipte bu doğrultuda bir reaksyon aldıklarını. Camia olarak yüzleri zımpara kağıdı olan bu şikecilerin herhangi bir söylemini ciddiye alan varsa onda da 2 gr. dahi beyin aramamak lazım. Yılların Uğur Dündar'ı bile adımını bir attı camiaya, akıl melekelerinden oldu. Herhangi bir lafını kimse ciddiye almıyor artık, gerisini siz düşünün işte.

GS maçından sonra polis arabalarını ters çevirip yakan bunlar değil miydi?
Bunlardı. Ofisim o istasyonun yanındaki iş merkezindeydi. Olayı yerinde yaşayanlardandım. Sabah işe geldiğimde fotoğraflar çekmiştim. Stadın da çatısını yakmışlardı. Delik oluşmuştu tavanda kocaman.

bir kuyu kazdilar.. yanlislika icine kendileride dustu. ozet budur. simdi cikmak icin debelenecekler

Öyle bir madde bile yok.

Ülke niye Avrupa'ya gidemiyor anlamadım ben. Lüksemburg un puanı çok daha azken gidebiliyor da bizim ülkenin takımı niye gidemiyormuş?

1000082837.webp

Halil djiku’yu atmadı, son golde resmen gözünün önündeki faulu çalmadı. Daha ne istiyor anlamadım ki, göz göre göre tabanla adamın kafasına giren Djiku’nun penaltısını da vermemesi mi gerekiyordu?

Su atılma konusu da etki tepkidir, daha 2 hafta önce Bjk maçında bize de bir ton su şişesi falan yağdı, ama dönüp tribünler daha da tahrik edilmedi

Juvetus düşürüldüğünde puanları sabit kalmıştı. Anca Federasyondan çıkacaklar da puanları silinsin o da yemez
Vallah acikcasi türk futbolu fbahce denilen virüsten kurtulacaksa 2 sene de olsa avrupaya gitmemeye sicak bakabilirim.

Ki birincisi senin de dedigin gibi öyle bir madde yok ikincisi de bu hamleyi yapacak toto yok adamlarda

Kap bildirimi yaptılar 2 Nisan ile ilgili hahaha

Geri
Üst Alt