Ali Koç: "Nihat Özdemir ile verdiğim fotoğraf beni rahatsız etmiyor, olayı siz büyütüyorsunuz"

kendi yaptigin sey seni niye rahatsiz etsin. bu herif zekide degil. yazik bu herife. kendini dunyanin patronu saniyor

Bu zamana kadar istediği her şeyi babasının parası sayesinde elde etmiş zengin çocuğu yenilgiyi kabullenemiyor bir türlü. Yediremiyor kendine, yaşadığı ve taraftarına yaşattığı utanç canını sıkıyor. Bundan sonra her türlü pislik, çirkeflik, sahtekarlık beklenir. Başarıya giden her yol mübahtır anlayışına göre hareket edecek muhtemelen, tıpkı bir önceki başkanlarının 2011’de yaptığı gibi. Uyanık ve birlik olmamız lazım.

Fatih Terim tek başına o başkanlığı yaptığın fenerbahçeden daha büyük bir isimdir sevgili koç. bir daha Fatih Terim ismini ağzına almadan önce bunları düşün ona göre konuş ne konuşacaksan.

Hala Fatih Terim le uğraşıyor herife bak

Fatih Terim ağırdır altında ezilirsin Koç efendi ...

Terim’i ima etmemiş açık açık ondan bahsetmiş. Zavallı.

Cok emin olabilirsin. Adamlar yine bu sene inanilmaz paralar harcadilar hala Cocu icin parada oduyorlar diye biliyorum. Dolasiyla yine bu sene istedikleri hedefe ulasamazlarsa eger dahada boku yiyecekler yani
bu sene şamp olamazlarsa biz olursak görün siz tarihin ağlamasını,birbirine de girer bence camia

kulübümüzün ve hocanın yapması gereken kaale almamaktır, çok ta tın modunda olmaktırbence. çünkü yok sayılmak,umursanmamak en fazla kudurtucu şeylerdir biridir.

cl macı öncesi açıklattıracağı ceza olmayınca kendisi konuşmuş bu kez. 15 dakıkaya trabzonlu ve bjklı papağanlarınıda konusturur

En güzel cevabı sahada vermeliyiz. Brugge’yi yenecek kapasitemiz var. Tam konsantrasyon ile sahaya çıkıp yenmeliyiz. O zaman Galatasaray düşmanlarını kanser hücrelerini sarar.

Ben terimin yerinde olsan dadıların senin boklu donunu temizlerken ben futbolun icindeydim diye bi acıklama yaparım

Fener ağlama şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor...

Jsjsjsjjs bu herife biri galatasaray baskani olmadigini teknik direktorunun de terim olmadigini hatirlatmali, insan her konusmasinda da ozendigi takimdan bahsetmez ki..

Asil mesele ise:

Neden su an (maca saatler kala) bu aciklamayi yapma geregi duyuyor?

Nihat neden aninda 19.05 ile ilgili aciklama yapmadi da o kadar gec yapti?

Azizle calisirken beyninde kalan 2 noronu birbiriyle carpistirarak elde ettigi dusunceleri simdi kullanmaya calisiyor anlasilan

Jsjsjsjjs bu herife biri galatasaray baskani olmadigini teknik direktorunun de terim olmadigini hatirlatmali, insan her konusmasinda da ozendigi takimdan bahsetmez ki..

Asil mesele ise:

Neden su an (maca saatler kala) bu aciklamayi yapma geregi duyuyor?

Nihat neden aninda 19.05 ile ilgili aciklama yapmadi da o kadar gec yapti?

Azizle calisirken beyninde kalan 2 noronu birbiriyle carpistirarak elde ettigi dusunceleri simdi kullanmaya calisiyor anlasilan
acaba maç sonu fatih terim ağır cevap versin de hoca yine 5 maç falan ceza versin diye mi yaptı bunu? kendi ceza yese en fazla stada gidemez başkan olarak,yani bi şey olmaz. ihtimallerınden biri de bu, yaptığı açıklamanın

Böyle birini niye rahatsız etsin ki zaten. Bunların ahlakı herşeye müsait

Geri
Üst Alt