Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

1000 defa dedik bu iklim sevgi iklimi degil

kavga edeceksin gerekirse,benim sahamda benim yöneticimi kimse tehdit edemez

nerde baskan nerde yönetim , bu acziyet dursun bey e secim kaybettirir

biz artik sevgi pitircigi olmayacagiz kardesim,ne yapiyolarsa 2 mislini yapacak insanlarin arkasinda olacagiz

pisiriklarin isi yok ,yeter
fatih terım baskan olmalıdır

ali koçun mantalitesini benimsemiş arakdaş çevremin paylaştığı maç zafer şeyi sahadan değil...

atatürk paylaşıp altında murta kurumlu fotolar paylaşılıyor.

normal değil bu ortam - kafayı yersin.

Daha kaba hesap 20 gün hak mahrumiyeti olan adam stada girebiliyor mu?

o kadar değil be hocam.

bak takımından adamlar al - foto çektir git...çıt çıkarmam eyvallah derim.

ama bayrak dikmeye çalış - gel bizim ynetime sataş - git dayak yicen falan de ... bunlar faşistlik.
bu olanlar cok daha önce olacaktı aslında bugune kaldı,karşındaki adama karşı sen hep pasif kalırsan elbette gelir o yumrugu atar dogru degil ama atar
adam bütün sezon yapmadıgını bırakmadı bizden en ufak ses cıkmadı haftalarca ali samiyene sövüldü liseli yönetimden 1 kişi konusmadı
hakkımızı savunan sadece erden vardı onuda susturdular
özetle olanlar yanlıs ama hakettiler

Ulan Dursun. Sifatinda meymenet yok senin. Erden Timur'un golgesinde unuttuk seni. Goz gore gore katlettiler ligi. Her turlu pisligi yaptilar ses etmedin. Her 2 Fener macina Arda Kardesleri verdiler orali olmadin. Sen ne halta yararsin. Aklin fikrin Florya da demi? Transfer bile ysptirmadin. Kongre uyelerinde azicik haysiyet varsa karsina deccal ciksa ona oy vermeliler. Adamlar stadini basmislar nerdesin insan evladi?

Demekki bu maçı alınca şampiyonluğu ilan edecek olsalardı bu maçta kan akıtmaktan geri durmaz mış bu

adam sezon başından beri istediğine kavuştu. şu olaydan sonra taraftar ile yönetim gerildi ve rüzgar tersine döndü. konya' da hayatımız boyunca unutmayacağımız bir son bekliyor olabilir bizi

bu olanlar cok daha önce olacaktı aslında bugune kaldı,karşındaki adama karşı sen hep pasif kalırsan elbette gelir o yumrugu atar dogru degil ama atar
adam bütün sezon yapmadıgını bırakmadı bizden en ufak ses cıkmadı haftalarca ali samiyene sövüldü liseli yönetimden 1 kişi konusmadı
hakkımızı savunan sadece erden vardı onuda susturdular
özetle olanlar yanlıs ama hakettiler
buna katılırım tabii - genede aksiyonlarından %99unda haklı değil ali koç.

Tüm yaptıklarınızı bir yanlışınız siler. Bu akşam bu yönetim resmen geçersizdir. Seçimi kaybetmelidir. Camianın hakkını savunmayan haindir.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapı açma derken zaten soyunma odasında değiller miydi? Görevli kapıyı mı açmış o kimse hemen işine son verilmeli. Ama soyunma odasından sahaya geri geldiler ha bunu neden yaptılar onu da anlamadım gerçi.
Soyunma odasindan sahaya gelmekte br kapı açma veya bu herifin hak mahrubiyeti var direkt uçarak gelemiyor ya biri kapıyı açmış oluyo illaki.

Yönetim açıklama yapmaya hazırlanıyomuş

Olm sizde hiç haysiyet,beyin vs yok mu

Adamlar sahada müdürü dövüyo yöneticiyi tehdit ediyo sahada bayrak açıyo ne açıklaması lan taşşak mı geçiyosunuz

Adamın 2 kat aşağısında kan gövdeyi götürüyor bizim reziller açıklama yapacaklarmış ahahahaha

Lan inip gerekeni yapsanıza

Hele metin öztürk nerdesin ulan

Geri
Üst Alt