Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

Bugün gerçekten çok boktan bi gece sinirden elim ayağım titriyo hala. Bu kadar ahlaksızlığı, şerefsizliği midem kaldırmıyor artık. Bizimkilerin sağduyu mesajlarından da bıktım usandım artık
yeri geldiğinde dozajında hep lafını edeceksin doğru - o eksikti hep.

fakat aynı seviyeye düşersen, adamları yüceltirsin . dip seviyedir bu - politik konulardan/insanların içinin sıkılmasından faydalanan hastalıklı bir yapı bu.

asla beslenmemeli.

tüm yönetimini getirmiş olması vs bunların hepsi seçim hareketleri arkadaşlar.

aziz bugün belki dağılmışlık yüzünden ortaya çıktığı seçimi kaybetti. zaten darmadağan ortam var diye aday oldu.

bu çok bariz.

adamların taraftarı haftalardır sayfa sayfa laf ediyor - ona karşı işler.

ucundanda bizim kadıköyde kupa kaldırmış olmamıazın minyatür imitasyonu - bir daha bulamayabilrler çünkü.

ayrıca bu görüntülerle bizim içimizde rahatsızlık yaratırlar - ki buda ekstra kaymağı oluyor işin.

yaşatanlar bize bunu takkeyi alsınlar önlerine.
kadıköy'de kupa kaldırmanın minyatür imitasyonu mu?

maximum crespo, josef de souza, selçuk şahin galibiyetleri yaw bariz. şampiyonlukla alakası yok. bomboş bir benzetme olmuş.

kadıköy'de kupa kaldırmanın minyatür imitasyonu mu?

maximum crespo, josef de souza, selçuk şahin galibiyetleri yaw bariz. şampiyonlukla alakası yok. bomboş bir benzetme olmuş.
bugün ortamı bulmuşken vermek istedikleri fotoğrafların hepsi kuryuk acılarıyla alakalı...tamamen bunlara karşı malzeme üretmekti bu hareketler. aynı zamanda dağılan taraftarını kendi altıa geri çekmek.

heirf "sayfı çift taraflıdır - öyle ananas mananas derseniz, cevabını alırsınız... geldik hatıra fotosu çekmeye engel oldular - bizde engeli çektik. olan bu .."

ruh hastası...harbi ruh hastası...

bugün bile böyle gerginlikten sonra sakin tonda açıklama yapıyor - gerçek ruh hastası.

Senin holdingin de çökecek çoluğun çocuğun aç sefil kalacak bela okuyacaklar size.

Hayatta istediği her şey para zoruyla yaptırılmış hiçbir şey başaramamış bir terörist benim gözümde
Koca ülke zengin şımarık bir züppenin oyuncağı olmuş, bir sürü insan da arkadından gidiyor
Bir gün çok kötü olaylar olacak buna bir dur diyen çıkmazsa

Ali istediğini aldı şampiyonluk mu bu maç mı deseler bu maçı seçerdi. İstediğide oldu. Geçmişe baktığımızda biz şampiyonluklar ile onlar bizi yendikleri maçlar ile övünürler.

Ali istediğini aldı şampiyonluk mu bu maç mı deseler bu maçı seçerdi. İstediğide oldu. Geçmişe baktığımızda biz şampiyonluklar ile onlar bizi yendikleri maçlar ile övünürler.
tabii ki öyle çünkü haftalardır burda antu postlarının goygoyu dönüyor - adama edilmedik laf yok..

bugün yarısının gönlünü aldı - hocasını falan savunuyor.

3 yıl daha koltuğu garantiledi gibi görüntüde..bakalım kapışmaları nasıl olacak gerçide.

Birşey çıkmayacak. Devlet basit olaylarda bile yok hükmünde son dönemde. Benim evime hırsız girdi, aynı gün bıraktılar. Trabzon'da milleti dövdüler, tek ceza almadılar. Şimdi bizim stadta herkes çıkınca aynısını yapmışlar. Keşke o artisliginizi tribün varken deneseydiniz, o zaman görürdük

Birşey çıkmayacak. Devlet basit olaylarda bile yok hükmünde son dönemde. Benim evime hırsız girdi, aynı gün bıraktılar. Trabzon'da milleti dövdüler, tek ceza almadılar. Şimdi bizim stadta herkes çıkınca aynısını yapmışlar. Keşke o artisliginizi tribün varken deneseydiniz, o zaman görürdük
öyle bir göt yok onlarda

Dursunun hitabenin zayifligini biliyor çagrıyor tv ye kacmak yok duelloya gel dedin vs diye ahhh ulan GSmizde şunu gömecek pasif olmayan bir insan evladi yokmu başkan olacak

Ali Koç paralı kalemlerine Rams Park'ta sahada fener bayrağı açıldı diye haber yaptırmaya başlamış. Sırf bunu yaptırmak için sahaya girdiği belli.

Geri
Üst Alt