bu Koç acil olarak türk futbolundan uzaklaştırılmalı

kontrolünü kaybetmiş zat vol 2 gelmeli.

bu hıyar sperm yarışını kazanıp yağlı ballı büyüdüğü için kırılması diyarbekirli babasından çok daha kısa sürdü.

dün akşam ts baskanı ardından bizimkiler tırsmayıp konuşsalar idi şu an böyle sacmalayamazdı ,dünkü mactakı rezilligi unutturma derdinde ve basarıyor

kongre üyelerini fırçalıyor :D hepside kuzu kuzu dinliyor.

Ali Koç: "Bu adamlara nefes aldırmayın. Nerede görürseniz tepki gösterin. AVM'de görseniz tepki gösterin, fotoğraflarını çekin. İzmir, Urla'da bir kahvaltı fotoğrafı çekildi. Kim bunlar? Yok Erden Timur değil. İki hakem. Biri Cüneyt Çakır. Bu fotoğrafı koyuyorum. Bilin. Ensenizdeyiz. Fenerbahçeliler böyle davranın, nefes aldırmayın bu adamlara."

1699194185738.webp

Sen kimsin lan yalı çocugu bizi onlarla karıştırmayın diyorsun. Baban olmasa hiç bir halt değilsin sen

Kudurdu. Bunu tutuklamalari lazim. Milleti gaza getirip kenara cekilecek. Kaps cikarma derdinde. 🤣

herşeyi gectim bütün acıklamaları okuyan birisi yine anlayamaz ,bir insan okadar iyi okullarda okuyup nasıl düzgün Türkçe konuşamaz ,tercüman lazım

ömer koç holdingi bırakırsa yönetim kurulu başkanı bu olacak degil mi :)

aha açtı erden başkanımı,
getirin yanık kremini yanıyor alim

Artik iyice eminim, bunlar cok büyük pislikler icine girdiler gecen sezondan beri.

Artık aciklama yapmak zaruridir. Hemde en ağır olanindan

Utanmaz herif, tam bir geri zekalı. Soyadı olmasa taşak oğlan olurdu ortalarda.

Şerefsizler Erden başkanla alay ediyorlar.

İnceden hükümetede giydiriyor çaresizlik içinde bunu anlamak için psikolog olmaya gerek yok büyük ihtimal feneride batırdı açıkladıkları borçtan katkat fazlası var bu kontrolsüz saldırılganlık bunun eseri

Geri
Üst Alt