Ali Koç: "Yeni düzenlenen spor kanunu için size defalarca söyledim, UEFA'dan görüş alın diye. Aldınız mı?"

Acaba bizim yönetim ne zaman konuşup masaya yumruğunu vuracak acaba. Bu herifi konuşturuyorlar ya. Diyecek söz bulamıyorum. Her türlü hile, hurda, şikenin sebebi bunlar. Üstüne adi herifler yüzsüzce çıkıp neler diyorlar.

Ey yönetim artık ne zaman konuşacaksınız. Bakın dün akşam hamsilerin başkanı maç sonu çıkıp neler dedi. Çatır çatır konuştu. Bir onun kadar olamayacakmısınız?

Şimdi tüm medya, haber kanalları bu adi heriflerin tiyatrosunu oynatacaklar.

Dünkü rezil maçı kimse konuşmayacak.

Erden Timur Başkanı yalnız mı sanıyor bu K.O.Ç.

Bazı başkanlar mesaj atarak desteklemisler. Rize Kasımpaşa Sivastir herhalde

Soyadı Koç olmasa amele olamayacak adama bak. Sen kimsin lan. Erden Timur'a öyle laf atıp garip garip hareketler ile taklit ediyorsun. Artık bu adama ve şike, hilelerine dur deme zamanı.

Erden başkan elinde ne varsa pazartesi git savcılığa kendin ver. Fenerasyonun bir şey yapacağı yok.

Bunlar iyice arsızlaştılar. Haysiyet bile yok bunlarda.

Ali Koç: "Yıllardır Türk futbolunda hakemler arasında bölgesel kavgalar olduğu iddia ediliyor. Ben tüm çıplaklığıyla Ege'yi anlattım. Bununla ilgili bir şey yapacak mısınız? Oğuz Sarvan hiçbir titri olmadan akademide çalışmaya devam edecek mi? Burçin Keskin iki kere kovulduğu TFF'de akademide çalışmaya devam edecek mi? Siz, Serdar Tatlı'nın mektubu için ne yapacaksınız? Ege Bölgesi hakemlerinin bu kadar FIFA kokartlı olması tesadüf mü değil mi diye bakacak mısınız? Şaibeli insanlarla yola devam etmeye devam edecek misiniz? Şeffaflık derken anket sonuçlarını saklamaya devam edecek misiniz? Burada hiçbir saygısızlık ve sevgisizlik yok. Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden birinin şampiyonluk yarışını dibinden etkileyecek konuları gündeme getirmesi bizim en doğal hakkımızdır."

Nasıl düşük bir seviye bu ya

Ali Koç: "Erden Timur'la geçen gün denk geldik. 'Gönderdin mi belgeleri' dedim. 'Ee üü' yaptı. Doğruyu söylemiyor. Bu mertebede bir insan 'Aaa uuu' yapıyor. Olmaz! Olmaz! Yahu biz neyle mücadele ediyoruz. Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar!"
Utanmaz terbiyesize bak. Sen seloya kemik ver başını okşa anca o işe yarar

Geri
Üst Alt