Ali Koç: "Geçen sezon rakibimiz diyor ki 'PFDK Başkanı üzerinde Fenerbahçe formasıyla karar veriyor'. Başkana kaç defa dedim, 'Çık de ki; Ben Galatasaray kongre üyesiyim'. Bütün tartışmalar biterdi. MHK başkanınızı koruyun dedim, bırak korumayı ana avrat küfür ettiler kadıncağıza. Sevk bile etmediniz."

Açıkça tehdit ediyor hakemleri, bizim lehimize karar vermezseniz taraftarlarımız sizi linç edecek diyor. Utanmadan gizlice çekilen fotoğrafları paylaşıyor. Bir tane düzgün savcı yok mu bu herifi bu akşam aldıracak.

Lanet olsun sizinle ayni Ligde oynadimiz icin bu nasil bir kader nasil bir sanstir. Olanlari gördukce dunki mac mesela.. yemin ederim göz göre göre herturlu pislik dönuyor yil olmus neredeyse 2024 . Ugratimiz seylere bak.

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F-LGM5UWgAA1P_Y

İşin ne olduğunu herkes biliyorda bu işi düzeltecek kişilere de gündem lazım, malum ekonomik kriz ve sosyal sorunlardan milletin uzaklaşması işlerine geliyor.

Bu kontrolünü kaybetmiş zatı savcılığa şikayet etmek gerek. Temiz eller operasyonu şart. istediğini elde edemeyen şımarık zengin çocuğu her türlü naneyi yemeye meyilli olur

Yönetim açıklama yapmalı.

Bu ülkede susanın üstüne giderler, ortalığı inletmesi gereken biziz. Yıllardır öğrenemedik şunu, çoğu kulüp başkanını yanına çekmiş herif 2 maç sonra katledilirsek çıkıp konuşmanın anlamı yok.

Geri
Üst Alt