- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Davete icabet edelim ve Nkfvas atkısı açalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

14 mac ustuste kazandik, dusmediler. Konya macini kazansak, yine Alanya macini ayni sekilde iki penaltiyla ve verilmeyen kirmizi kart ile bitireceklerdi. Tek fark, biz yendigimiz icin bizim taraftan bir ses cikmayacakti. Bu sekilde kac mac ellerinden tuttular ve yaristan kopmalarina izin vermediler. Biz de bir yerde kaybedecegiz tabi.Şunlara laf verdik ya yazıklar olsun. Yenecektin Konya'yı bak bakalım böyle boynundan büyük triplere giriyorlar mı? Ama yarışa soktuk aksine. Yazıklar olsun bize. Onlara bir şey demiyorum çünkü Fener'in ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Onların tüm ümidi tükenmişti. Şampiyonluktan umudunu tüketmişti Fener. Ta ki Konya maçına kadar. Konya maçı o şekilde bitmeseydi Alanya deplasmanında da puan bırakacaklardı ve lig gayriresmi olarak bizim olmuştu.
Hayır bu hafta farklıydı. Konya-Alanya ve Beşiktaş deplasmanlarından başka herhangi bir maçta puan kaybı beklemiyorlardı bizden. Eğer ellerinden Konya'yı da alsaydık "Bunlar dağılmayacak belli" düşüncesi hakim olacaktı ister istemez. Ama şimdi hava tam tersine döndü ister kabul edelim ister etmeyelim. Her şey bir sonraki hafta belli olur bakalım. Ben bizim Adana ile berabere kalacağımızı, Fener'in de Beşiktaş'ı yeneceğini düşünüyorum. Baskı tamamen bizim üzerimize kaydı. Hakkımızda hayırlısı.14 mac ustuste kazandik, dusmediler. Konya macini kazansak, yine Alanya macini ayni sekilde iki penaltiyla ve verilmeyen kirmizi kart ile bitireceklerdi. Tek fark, biz yendigimiz icin bizim taraftan bir ses cikmayacakti. Bu sekilde kac mac ellerinden tuttular ve yaristan kopmalarina izin vermediler. Biz de bir yerde kaybedecegiz tabi.
Yaw sıvacı dikkate alınacak biri değil ona reyting olsun, sinan enginin instagram hesabı sinanengin, evet devamı youtube'da falan Ertem işteErtem sener de ortak yayin cagirisi yapmis kendisi modaretor olma sartiyla
Kulubun acilen beyaz tv’ye yasak getirmesi gerekiyor,sezon basindan bu yana bizi asagi cekmek icin her türlü yayini ve paylasimi yapiyor ertem sener ve beyaz tv
Gereken yapilmali böyle insanlara