Ali Koç: "Sayın Dursun Özbek’i yüz yüze canlı yayına davet ediyorum"

Uzun adamlarla girişilen tartışmalarda haklı olsanız bile kazanan olamazsınız.

Dursun başkanı bastıracağı ve yağ gibi üste çıkacağı kesin.

tek cözüm erdenın gs baskanı olması ve bunu mat etmesidir

dursun emekli olmalı

Şunlara laf verdik ya yazıklar olsun. Yenecektin Konya'yı bak bakalım böyle boynundan büyük triplere giriyorlar mı? Ama yarışa soktuk aksine. Yazıklar olsun bize. Onlara bir şey demiyorum çünkü Fener'in ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Onların tüm ümidi tükenmişti. Şampiyonluktan umudunu tüketmişti Fener. Ta ki Konya maçına kadar. Konya maçı o şekilde bitmeseydi Alanya deplasmanında da puan bırakacaklardı ve lig gayriresmi olarak bizim olmuştu.
14 mac ustuste kazandik, dusmediler. Konya macini kazansak, yine Alanya macini ayni sekilde iki penaltiyla ve verilmeyen kirmizi kart ile bitireceklerdi. Tek fark, biz yendigimiz icin bizim taraftan bir ses cikmayacakti. Bu sekilde kac mac ellerinden tuttular ve yaristan kopmalarina izin vermediler. Biz de bir yerde kaybedecegiz tabi.

yüz yüze çıkmanın mantığını hala anlamış değilim

14 mac ustuste kazandik, dusmediler. Konya macini kazansak, yine Alanya macini ayni sekilde iki penaltiyla ve verilmeyen kirmizi kart ile bitireceklerdi. Tek fark, biz yendigimiz icin bizim taraftan bir ses cikmayacakti. Bu sekilde kac mac ellerinden tuttular ve yaristan kopmalarina izin vermediler. Biz de bir yerde kaybedecegiz tabi.
Hayır bu hafta farklıydı. Konya-Alanya ve Beşiktaş deplasmanlarından başka herhangi bir maçta puan kaybı beklemiyorlardı bizden. Eğer ellerinden Konya'yı da alsaydık "Bunlar dağılmayacak belli" düşüncesi hakim olacaktı ister istemez. Ama şimdi hava tam tersine döndü ister kabul edelim ister etmeyelim. Her şey bir sonraki hafta belli olur bakalım. Ben bizim Adana ile berabere kalacağımızı, Fener'in de Beşiktaş'ı yeneceğini düşünüyorum. Baskı tamamen bizim üzerimize kaydı. Hakkımızda hayırlısı.

Ali Koç istiyor ki kakafoni olsun, herkes kendi haklılığını söylesin, iki taraf da kabullenmesin, biraz tatlı atışma, şakayla takılmaca, kızarık suratlar, elde var sıfır.

Klasik Ali işte, boş işler.

Annesi bebekken baskasina kacan 1 adam icin fazla iddiali

Ertem sener de ortak yayin cagirisi yapmis kendisi modaretor olma sartiyla

Kulubun acilen beyaz tv’ye yasak getirmesi gerekiyor,sezon basindan bu yana bizi asagi cekmek icin her türlü yayini ve paylasimi yapiyor ertem sener ve beyaz tv

Gereken yapilmali böyle insanlara

Ertem sener de ortak yayin cagirisi yapmis kendisi modaretor olma sartiyla

Kulubun acilen beyaz tv’ye yasak getirmesi gerekiyor,sezon basindan bu yana bizi asagi cekmek icin her türlü yayini ve paylasimi yapiyor ertem sener ve beyaz tv

Gereken yapilmali böyle insanlara
Yaw sıvacı dikkate alınacak biri değil ona reyting olsun, sinan enginin instagram hesabı sinanengin, evet devamı youtube'da falan Ertem işte

Image

İstediği şey bu Ali'nin , ben orada ona iki laf sokayım yalan yanlış hemen caps yapsınlar hemen kısa video ile salak taraftarımı her türlü kandırırım. Ulan ne biliyorsan yaz konuş ıspatla neden adamı karşına almaya çalışıyorsun. Amacı farklı beygirin

Gs camiasında bişeyleri ifade edebilme konusunda sıkıntı yaşan nadir isimlerden bizim başkan.
Fakat bu herif bu konuda daha beter durumda. Dursun bey olası bi münazarada aliyi duvardan duvara vurur.
Keşke kabul etsek

Babam tartistigin kavga ettigin kişi senden alt seviye olmasın en az kendi denginde olan insanla bu muhabbetlere gir derdi canlı yayına çıksan ne olacak şu herifle göz görüyor herşey ortada ...

biz 6+1 puan öndeyiz şampiyonluğu da söke söke alacağız. ali koç denen yalı afacanı beşinci senenin sonunda da bir bok kazanamayacaksın. ondan değil mi bu çırpınışlar. muahahaha nasıl geleceksin bakalım sami yen'e.

Geri
Üst Alt