- 29 Ocak 2024
- 8.143
- 6.913
- 568
Yüzsüzzzzzzz!
Ya deli, ya yüzsüz...
Ya deli, ya yüzsüz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim onlarla bir derdimiz yok. Yabancı VAR olan sezonda tarihin en farklı şampiyonluklarından birini aldık. 5 hafta ittirilerek 4 puan geride geliyorlar. Yabancı olması durumunda paramparça olurlar 15 hafta sonunda.7 senedir mağdur edebiyatı yapıyorlar… bunların ne mal olduğunu artık kendi taraftarı da biliyor ne kadar idiot olsalar da yemiyorlar artık… bizim yarışımız kendimizle… gerek yok polemiğe… biz, bize darbe vurulmaya çalışıldığında kılıcımızı göstermeliyiz… bize ne bunların battığı bk çukurundan…
biz yabancı var istiyoz derizBizim onlarla bir derdimiz yok. Yabancı VAR olan sezonda tarihin en farklı şampiyonluklarından birini aldık. 5 hafta ittirilerek 4 puan geride geliyorlar. Yabancı olması durumunda paramparça olurlar 15 hafta sonunda.
Allahla barisma adina ilk kurban o kupa renktasİade etmeleri gereken kupa sayısı 30 falandır.
Merak etme onu da bunlar ister kısa bir süre içerisinde… Ben bu açıklamanın üzerine bizim bir açıklama yapma ihtiyacımız olmadığını söylemek istiyorum… bizim olayımız bunların açıklamalarının üzerine falan olmamalı…Bizim onlarla bir derdimiz yok. Yabancı VAR olan sezonda tarihin en farklı şampiyonluklarından birini aldık. 5 hafta ittirilerek 4 puan geride geliyorlar. Yabancı olması durumunda paramparça olurlar 15 hafta sonunda.
bu adam gerçekten komik...
2001 şampiyonluğumuz var rts hikaye daha oradan başlıyor. Ondan sonra lucescudan çalınan bjk sampiyonlugu falan. Her sampiyonluklari lekeli.Allahla barisma adina ilk kurban o kupa renktas
Bizim isimiz fenerbahce degilMerak etme onu da bunlar ister kısa bir süre içerisinde… Ben bu açıklamanın üzerine bizim bir açıklama yapma ihtiyacımız olmadığını söylemek istiyorum… bizim olayımız bunların açıklamalarının üzerine falan olmamalı…
Haftaya cihan verilmediği an jk ile irtibata geçip birlikte resmi siteden döşemek lazım
MHY falan mikrofona gelmisHakemler mi operasyon yapmış buna karşı buna göre. Ulan yüzsüz.
Devre arası kutucuyu hediye ederiz sergen beyeJk topcu alır o irtibattan kımı verelım
Fatih terim in biz bunlarla rakip değiliz videosunun tam sırası…Bizim isimiz fenerbahce degil
Bizim gundemimiz fenerbahce degil
Bizim isimiz baksa hedefimiz farkli...
Kesinlikle katiliyorum, biz bir sey demedikce satasacak yer de bulamiyor. Kendi kendini yokediyor herif.
Tez zamanda bitin insallah.
irfanında işine geliyor yaptıgı hata degil yapı konusuyor baskanOlmayan penaltıyı operasyon maksatlı mı çaldılar?
Talisca penaltıyı operasyon maksatlı mı kaçırdı?
İrfan Can topu elinden operasyon olsun diye mi kaydırdı da golü yedi?
Milyonlarca Euro para döktüğün takım, Alanyaspor'u kendi sahasında yenmek için son saniye penaltısına bel bağlıyorsa, vay o takımın haline.