Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

7 senedir mağdur edebiyatı yapıyorlar… bunların ne mal olduğunu artık kendi taraftarı da biliyor ne kadar idiot olsalar da yemiyorlar artık… bizim yarışımız kendimizle… gerek yok polemiğe… biz, bize darbe vurulmaya çalışıldığında kılıcımızı göstermeliyiz… bize ne bunların battığı bk çukurundan…
Bizim onlarla bir derdimiz yok. Yabancı VAR olan sezonda tarihin en farklı şampiyonluklarından birini aldık. 5 hafta ittirilerek 4 puan geride geliyorlar. Yabancı olması durumunda paramparça olurlar 15 hafta sonunda.

Bizim onlarla bir derdimiz yok. Yabancı VAR olan sezonda tarihin en farklı şampiyonluklarından birini aldık. 5 hafta ittirilerek 4 puan geride geliyorlar. Yabancı olması durumunda paramparça olurlar 15 hafta sonunda.
biz yabancı var istiyoz deriz

cıkar okanın Türk hakem acıklamalarını paylasır bunlar

Merak etme onu da bunlar ister kısa bir süre içerisinde… Ben bu açıklamanın üzerine bizim bir açıklama yapma ihtiyacımız olmadığını söylemek istiyorum… bizim olayımız bunların açıklamalarının üzerine falan olmamalı…

bu adam gerçekten komik...

Maas aldiklari icin resmen kukla gibi zorla arkaya dizip uzerine kurulan cumleler.

Ptesi ne yapacagimi biliyorum(kombine iptalleri bir seyler yapacak heralde)

Haciosmani aradim pozisyonu gormedim dedi falanlar filanlar.

Cok ciddi anlamda Ali Koç sendromu diye tanimlanabilecek bir şey bu

var hakemleri sayesınde bu halde ama gitti varada sataştı,çaresizlikten..farkında degil hatasının

Haftaya cihan verilmediği an jk ile irtibata geçip birlikte resmi siteden döşemek lazım

Hakemler mi operasyon yapmış buna karşı buna göre. Ulan yüzsüz.

Merak etme onu da bunlar ister kısa bir süre içerisinde… Ben bu açıklamanın üzerine bizim bir açıklama yapma ihtiyacımız olmadığını söylemek istiyorum… bizim olayımız bunların açıklamalarının üzerine falan olmamalı…
Bizim isimiz fenerbahce degil
Bizim gundemimiz fenerbahce degil
Bizim isimiz baksa hedefimiz farkli...

Kesinlikle katiliyorum, biz bir sey demedikce satasacak yer de bulamiyor. Kendi kendini yokediyor herif.

Tez zamanda bitin insallah.

Ben fb topçusu olsam nasıl olsa yenilsek de suçlu biz olmuyoruz deyip şeyime taşşağıma takılırım mhy gibi

Bizim isimiz fenerbahce degil
Bizim gundemimiz fenerbahce degil
Bizim isimiz baksa hedefimiz farkli...

Kesinlikle katiliyorum, biz bir sey demedikce satasacak yer de bulamiyor. Kendi kendini yokediyor herif.

Tez zamanda bitin insallah.
Fatih terim in biz bunlarla rakip değiliz videosunun tam sırası…

Olmayan penaltıyı operasyon maksatlı mı çaldılar?
Talisca penaltıyı operasyon maksatlı mı kaçırdı?
İrfan Can topu elinden operasyon olsun diye mi kaydırdı da golü yedi?

Milyonlarca Euro para döktüğün takım, Alanyaspor'u kendi sahasında yenmek için son saniye penaltısına bel bağlıyorsa, vay o takımın haline.

Olmayan penaltıyı operasyon maksatlı mı çaldılar?
Talisca penaltıyı operasyon maksatlı mı kaçırdı?
İrfan Can topu elinden operasyon olsun diye mi kaydırdı da golü yedi?

Milyonlarca Euro para döktüğün takım, Alanyaspor'u kendi sahasında yenmek için son saniye penaltısına bel bağlıyorsa, vay o takımın haline.
irfanında işine geliyor yaptıgı hata degil yapı konusuyor baskan

o golü yemese fb bitane daha atardı

Geri
Üst Alt