Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

Isin komik tarafi secimde bu degil de Saran secilse o da iki aya kalmadan bunun gibi aciklamalar yapmaya baslayacak.

Herif tekerlekli basketbol takimimiza bile fiziksel saldiri yapan gözü dönmüs birisi.

Ali Koç bAŞKanım gene koyunları gütmenin yolunu bulmuş. Bir 8 sene daha devam edecek insallah 💛💙

Her yere el koyan hukmet buna engel olmuyorsa demek ki onun destegiyle orada oturuyor

Bu kadar salakligi 7 yildir tolore etmezlerdi yoksa

Milletle ve fenerlilerle alenen alay ediyor ama koyunlarda akil olmadigi icin buna inaniyorlar

Siz bu halkın paraya ve zengine olan sevgisini hafife alıyorsunuz. O kongrede sırf Koç soyadlı birine yalakalık olsun belki bir işi görülür diye buna oy atacak yüzlerce yalaka var.

Zenginin kişiliğine kimliğine bakılmadan salt parası için fazla değer gördüğü, halkın da buna çanak tuttuğu, emperyalizmin mucidi Amerika'dan bile daha emperyalist bir toplum haline geldi ülke

Mesela Fransa'da dünyanın en zenginlerinden biri olan, Louis Vuitton grubunun sahibi Bernard Arnault salt parası var diye Fransa'da kafasına eseni yapamaz, ki Koç'u 50 kere satın alır.

Ama bu ülkede sırf Koç soyadlı diye herif açık açık her maç kollanmasına rağmen kendine hayali düşman yaratıyor ve kaos çıkarmaktan çekinmiyor koltukta oturmak için. Bu batılı ve medeni Koç Türkiye'de yaptıklarının çeyreğini batıda yapamaz kendi de biliyor.

Herif ülke çapında zengin ve herkesi satın alıyor. Galatasaray yönetimi üyeleri ise para cezası yerim de cebimden para çıkar diye açıklama yapmaya korkuyor. Koç ise takımı için servet döküyor. Yine bizim yönetime sinirlendim yazarken, Hatipoğlu, Metin Öztürk bu heriften bile itici geliyor bana yav neyse

Neden konuşma cezası verilmiyor?

Fatih Terim bunun yarısı kadar konuşunca haftalarca tribüne gönderiyorlardı...

Şampiyonlar ligi maçı olmasa şunlara güzelce kaymak lazımdı ama neyse.
1) Brown pozisyonu potansiyel kırmızı
2) Verilen penaltının alakası yok
3) fenerli oyuncu yerde diye taca atılan top geri verilmedi. (İki kez oldu diyenler var onu kaçırmış olabilirim)
Oyunun durup devam ettiği denilen yerde oyunu durdurmamış olabilir çünkü parmağını hayır anlamında sallıyordu sanki Talisca'ya.

Tüm bunlara rağmen Alanya o kontrayı atsaydı dönüp penaltı vereceklerdi.

Sabaha Spor Radyospor gibi programları radyo yayınlarını takip ettim aman Allah’ım nasıl çıldırmışlar hepsi MHkye yükleniyor şu Ferhat mıdır nedir Ali Koç’un atadığı adam var ya

Ulan şerefsizler cımbızlı seçip maçtan bir pozisyonu üstelik hatalı pozisyonu sanki fenerin hakkı yenmiş gibi ağız birliği ile söylüyorlar o vücudun siper ettiği koluna çarpan pozisyon penaltıymış güya sonra son dakika verilmeyen pozisyonda vücuttan sekip gelen ele çarpan top kasıtlı dokunmuş güya, oyuncuya faal yapılmasına rağmen ona da penaltı diyorlar Allah’ım nasıl çıldırmışlar ama Radyodan resmen foseptik kokusu geliyordu zor dayandım kapatmamak için

Büyük çok büyük telaş var spor medyasında maaşlarından içlerinden olacak diye korkuyorlar çok belli bunlar organize bir şekilde oraya yerleştirilmişler Ali Koç gitmesin diye uğraşıyorlar

Arsız insan böyle üste çıkmaya çalışır hep
Hakem desteğiyle bile yenemiyorsun

içeriyi nası sindirdiyse çıkmayın basına dedikleri topcuları çıkıp acıklama yapıyor. bu kendince ben sizi korurum demek ama siz de beni koruyun demek aynı zamanda. bunların taraftarı olsan çıldırırsın herhalde. böyle rezillik yok. şu açıklamaların yarısını taraftar twiterdan yapsa sorusturma yiyor. adam açık açık bu hakemi bir daha verirseniz sahaya tribünler iner dedi ya. tff ye yürüyüş yapacağız dedi. ama hala federasyon istifa diyemiyor. orada danışıklı dövüş var çünkü. hacıosman buna kesin olarak diyor ki, halledicez böyle seyler yasanmayacak siz memnun olun vs vs. bu da inanıp sesini çıkaramıyor. geçen sonuna kadar da mhk ya ses edemiyorlardı. o zaman örgüt kalıntısı değildi sampiyonluk gidince örgüt kalıntısı oldular.
tek penaltı pozisyonundan gene mağduru oynuyorlar. dünyanın pozisyonu var o zamana kadar bir tanesinde haklı mısın sen? özellikle taliscanın faul diye oyunu durdurup alanyalıların ayağından top alınınca devam edildiği pozisyon. bin tane penaltıya eşdeğerdir o. resmen hakem alanyalıları durdurup fbliler topu alınca devam ettirdi. dünyanın neresinde var avantaj işaretini 10sn sonra vermek? bir de durun işaretinden sonra. bugün çıkıp alanyanın açıklama yapacağı yerden, diğer takımın baskanı oyuncuları ağlıyor. çıkmıs bir de yüzsüz gibi penaltıyı değerlendirseydiniz derler simdi bize diyor arsız. 20 tane penaltı çalacaklar size doğru. tam tersleri sizin lehinize yapılınca ses yok. gecen hafta da ts maçında puan kaybederdiniz ses yok. neden sacma sapan bi hava topu iptalinden.

içeriyi nası sindirdiyse çıkmayın basına dedikleri topcuları çıkıp acıklama yapıyor. bu kendince ben sizi korurum demek ama siz de beni koruyun demek aynı zamanda. bunların taraftarı olsan çıldırırsın herhalde. böyle rezillik yok. şu açıklamaların yarısını taraftar twiterdan yapsa sorusturma yiyor. adam açık açık bu hakemi bir daha verirseniz sahaya tribünler iner dedi ya. tff ye yürüyüş yapacağız dedi. ama hala federasyon istifa diyemiyor. orada danışıklı dövüş var çünkü. hacıosman buna kesin olarak diyor ki, halledicez böyle seyler yasanmayacak siz memnun olun vs vs. bu da inanıp sesini çıkaramıyor. geçen sonuna kadar da mhk ya ses edemiyorlardı. o zaman örgüt kalıntısı değildi sampiyonluk gidince örgüt kalıntısı oldular.
tek penaltı pozisyonundan gene mağduru oynuyorlar. dünyanın pozisyonu var o zamana kadar bir tanesinde haklı mısın sen? özellikle taliscanın faul diye oyunu durdurup alanyalıların ayağından top alınınca devam edildiği pozisyon. bin tane penaltıya eşdeğerdir o. resmen hakem alanyalıları durdurup fbliler topu alınca devam ettirdi. dünyanın neresinde var avantaj işaretini 10sn sonra vermek? bir de durun işaretinden sonra. bugün çıkıp alanyanın açıklama yapacağı yerden, diğer takımın baskanı oyuncuları ağlıyor. çıkmıs bir de yüzsüz gibi penaltıyı değerlendirseydiniz derler simdi bize diyor arsız. 20 tane penaltı çalacaklar size doğru. tam tersleri sizin lehinize yapılınca ses yok. gecen hafta da ts maçında puan kaybederdiniz ses yok. neden sacma sapan bi hava topu iptalinden.
Daha ilk haftadan futbolcularının topunun bildiri yayınlaması da ne bileyim.Neyi ima etmeye çalışıyorlar.Çözebilene aşkolsun.Birde Mert Hakan Yandaş yapıyor bildiriyi.Fıkra burada bitiyor.

"Mağdurum da mağdurum, bana oy verin mağdurum, çok mağdurum mağdurum. geldim 50 yaşıma zengin piçi olmaktan başka sıfatım yok holdingde beni sallamıyorlar tek eğlencem menevbahçe noolur almayın elimden çok mağdurum, mağdurumda mağdurum bakın arkamda parasını ödediğim adamlar var onlarda görüyor mağduriyeti hepimiz çok aciz haldeyiz nooolur kıymayın bana"

Daha ilk haftadan futbolcularının topunun bildiri yayınlaması da ne bileyim.Neyi ima etmeye çalışıyorlar.Çözebilene aşkolsun.Birde Mert Hakan Yandaş yapıyor bildiriyi.Fıkra burada bitiyor.
kadıköy delisi ya o herif. dün tedesco tribünlere giderken mert hakan yanında gene. ayağında spor ayakkabılar. bu adamın kulüpte görevi ne anlamıyorum. buna müsade edenleri hiç anlamıyorum. futbolcu maası alıp personel gibi takılıyor. bir de çıkmıs biz düşürdük biz çıkaracağız bu durumdan acıklaması yapıyor. sanırsın ligin bitmesine 3 hafta var. oynayacakları da bir gs maçı (:
böyle sacma sapan bir sey.

Geri
Üst Alt