Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Bu şerefsiz evde koltukları kemirmiyorsa hiçbişey bilmşyorum kuduz it gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen düşünüyorum bu kostümün içindeki Ali koçta yanındaki dublörü mü acaba diye
Firildakaboooovvvv bu ne lan
Bence işin en güzeli Ali Koç hakemleri atasınAcayip gülüyorum adam çok komik
Daha ilk haftadan futbolcularının topunun bildiri yayınlaması da ne bileyim.Neyi ima etmeye çalışıyorlar.Çözebilene aşkolsun.Birde Mert Hakan Yandaş yapıyor bildiriyi.Fıkra burada bitiyor.içeriyi nası sindirdiyse çıkmayın basına dedikleri topcuları çıkıp acıklama yapıyor. bu kendince ben sizi korurum demek ama siz de beni koruyun demek aynı zamanda. bunların taraftarı olsan çıldırırsın herhalde. böyle rezillik yok. şu açıklamaların yarısını taraftar twiterdan yapsa sorusturma yiyor. adam açık açık bu hakemi bir daha verirseniz sahaya tribünler iner dedi ya. tff ye yürüyüş yapacağız dedi. ama hala federasyon istifa diyemiyor. orada danışıklı dövüş var çünkü. hacıosman buna kesin olarak diyor ki, halledicez böyle seyler yasanmayacak siz memnun olun vs vs. bu da inanıp sesini çıkaramıyor. geçen sonuna kadar da mhk ya ses edemiyorlardı. o zaman örgüt kalıntısı değildi sampiyonluk gidince örgüt kalıntısı oldular.
tek penaltı pozisyonundan gene mağduru oynuyorlar. dünyanın pozisyonu var o zamana kadar bir tanesinde haklı mısın sen? özellikle taliscanın faul diye oyunu durdurup alanyalıların ayağından top alınınca devam edildiği pozisyon. bin tane penaltıya eşdeğerdir o. resmen hakem alanyalıları durdurup fbliler topu alınca devam ettirdi. dünyanın neresinde var avantaj işaretini 10sn sonra vermek? bir de durun işaretinden sonra. bugün çıkıp alanyanın açıklama yapacağı yerden, diğer takımın baskanı oyuncuları ağlıyor. çıkmıs bir de yüzsüz gibi penaltıyı değerlendirseydiniz derler simdi bize diyor arsız. 20 tane penaltı çalacaklar size doğru. tam tersleri sizin lehinize yapılınca ses yok. gecen hafta da ts maçında puan kaybederdiniz ses yok. neden sacma sapan bi hava topu iptalinden.
kadıköy delisi ya o herif. dün tedesco tribünlere giderken mert hakan yanında gene. ayağında spor ayakkabılar. bu adamın kulüpte görevi ne anlamıyorum. buna müsade edenleri hiç anlamıyorum. futbolcu maası alıp personel gibi takılıyor. bir de çıkmıs biz düşürdük biz çıkaracağız bu durumdan acıklaması yapıyor. sanırsın ligin bitmesine 3 hafta var. oynayacakları da bir gs maçıDaha ilk haftadan futbolcularının topunun bildiri yayınlaması da ne bileyim.Neyi ima etmeye çalışıyorlar.Çözebilene aşkolsun.Birde Mert Hakan Yandaş yapıyor bildiriyi.Fıkra burada bitiyor.