Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

1758196488046.webp

Başkan değişse de bu kafada bunlardan bir şey olmaz. O kadar kanıksamışlar ki kendi lehine verilen her karar hatalı da olsa normal ve hak gibi görüyorlar. Olmayanı da varmış gibi servis ediyorlar medyayı da besledikleri için Gobbels taktiğini kusursuz işliyorlar.

En yalın haliyle böyle anlatılır Fb'nin durumu.

Başkan değişse de bu kafada bunlardan bir şey olmaz. O kadar kanıksamışlar ki kendi lehine verilen her karar hatalı da olsa normal ve hak gibi görüyorlar. Olmayanı da varmış gibi servis ediyorlar medyayı da besledikleri için Gobbels taktiğini kusursuz işliyorlar.

Seçim zamanı siyaset yapıyor,başka bir şey beklememek lazım.Sessiz kalsa aleyhine kullanırlar.

Seçim zamanı siyaset yapıyor,başka bir şey beklememek lazım.Sessiz kalsa aleyhine kullanırlar.

O mesaja bunu eklemeyi unutmuştum ekledim. Tüm Fb'lilerin konu Fb olunca bu durumda olduğunu düşünüyorum uzun süredir. Bunun sebebi de yönetimlerinin uzun süredir güttükleri iletişim. Taraftarları takmış at gözlüğünü bu durumdalar.

O mesaja bunu eklemeyi unutmuştum ekledim. Tüm Fb'lilerin konu Fb olunca bu durumda olduğunu düşünüyorum uzun süredir. Bunun sebebi de yönetimlerinin uzun süredir güttükleri iletişim. Taraftarları takmış at gözlüğünü bu durumdalar.

Başarıyı algıyla ulaşma acizliği.

Konu Galatasaray'ın hak arayışı olduğunda her türlü agresifliği sergileyen, açıklamalarında oldukça sert bir dil kullanan, açıkça hedef gösteren Hacıosmanoğlu ve TFF yönetimi konu Fenerbahçe'si ve para kaynakları Ali Koç olunca kuzu gibi bir açıklama yapmışlar. Muhtemelen kapalı kapılar ardında da özür dileyip puan kayıplarının telafisinin sözünü de vereceklerdir.

Ali gidici belli...
Boyle 3 paragraf yazmazdi yoksa haciosman...

Suna eminim.

Saran kazanirsa, hakem makem vs gene konusuruz. Orasi her daim olacak.

Fakat Ali Koc kazanirsa tekrar, hem bir haltlar döndü derim, hem siyasiler tuşlara basti derim ve bazi seylerin artik spor futbol toplum adina olduguna inanmam,(zaten cok inancim yok)
Ali Koç kolay kolay kaybetmez,kongre üyesi yandaş doldurdu kulübe.

Ali Koç kolay kolay kaybetmez,kongre üyesi yandaş doldurdu kulübe.
51 -49 diyorum bende ama Tff boyle cevaplar yaziyorsa , vardir bir bildikleri diye dusunmeden edemedim.

Ali kazanirsa tekrardan, fenerbahce rakiplikten cikacak.baska bir seye donusecek.

Ali gidici belli...
Boyle 3 paragraf yazmazdi yoksa haciosman...

Suna eminim.

Saran kazanirsa, hakem makem vs gene konusuruz. Orasi her daim olacak.

Fakat Ali Koc kazanirsa tekrar, hem bir haltlar döndü derim, hem siyasiler tuşlara basti derim ve bazi seylerin artik spor futbol toplum adina olduguna inanmam,(zaten cok inancim yok)
Bugünde düğün konvoyu yapmis tffye gidiyor ,muhtemelen mhk baskani değiştir diye tehdit edecek
İmza toplama olayından beri gergin ali,aziz yıldırım tarafı kimi destekleyecek o önemli bence ,taraftar grupları filan sarana oy verecekmiş ama su da var son günlerde imza veren kişilerin uyeliklerini dondurmaya baslamis ali efendi
Kendi uye yaptığı binlerce kisi zamanında azize oy vermemişti yani eger seçim öncesi nakit paralar dolanmazsa bu seçimde isi zor bencede ama su gercek medyada vs dahil beslediği yüzlerce çomar ac kalacak

Baba rakiplerin sana duacı,hükümet arkanda,tff kucağında,mhk dudağında daha kim kaldı sana operasyon yapacak?🤣

Ali koc tffe gitmis, Onuachu nin buz gibi golu niye iptal edilmis diye hesap soracakmis…

Tffye önce bize niye 1 haksiz penalti ve gol verdiniz desin bir de irfan cani ṣikayet etsin böyle kaleci mi olur diye

Geri
Üst Alt