- 17 Eylül 2018
- 20.435
- 23.358
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan değişse de bu kafada bunlardan bir şey olmaz. O kadar kanıksamışlar ki kendi lehine verilen her karar hatalı da olsa normal ve hak gibi görüyorlar. Olmayanı da varmış gibi servis ediyorlar medyayı da besledikleri için Gobbels taktiğini kusursuz işliyorlar.
Seçim zamanı siyaset yapıyor,başka bir şey beklememek lazım.Sessiz kalsa aleyhine kullanırlar.
O mesaja bunu eklemeyi unutmuştum ekledim. Tüm Fb'lilerin konu Fb olunca bu durumda olduğunu düşünüyorum uzun süredir. Bunun sebebi de yönetimlerinin uzun süredir güttükleri iletişim. Taraftarları takmış at gözlüğünü bu durumdalar.
Ali başkan sağolsun.
KiralıktırDünyanın en çirkin Ferrari'sini almış herif. Düzgün bi tane işi yok.
Ali gidici belli...
Ali Koç kolay kolay kaybetmez,kongre üyesi yandaş doldurdu kulübe.Ali gidici belli...
Boyle 3 paragraf yazmazdi yoksa haciosman...
Suna eminim.
Saran kazanirsa, hakem makem vs gene konusuruz. Orasi her daim olacak.
Fakat Ali Koc kazanirsa tekrar, hem bir haltlar döndü derim, hem siyasiler tuşlara basti derim ve bazi seylerin artik spor futbol toplum adina olduguna inanmam,(zaten cok inancim yok)
51 -49 diyorum bende ama Tff boyle cevaplar yaziyorsa , vardir bir bildikleri diye dusunmeden edemedim.Ali Koç kolay kolay kaybetmez,kongre üyesi yandaş doldurdu kulübe.
Bugünde düğün konvoyu yapmis tffye gidiyor ,muhtemelen mhk baskani değiştir diye tehdit edecekAli gidici belli...
Boyle 3 paragraf yazmazdi yoksa haciosman...
Suna eminim.
Saran kazanirsa, hakem makem vs gene konusuruz. Orasi her daim olacak.
Fakat Ali Koc kazanirsa tekrar, hem bir haltlar döndü derim, hem siyasiler tuşlara basti derim ve bazi seylerin artik spor futbol toplum adina olduguna inanmam,(zaten cok inancim yok)
Düğün konvoyu gibi